בעיה | לא מצליח לקבל עידכונים בלינוקס FX
-
@avrasha
אני קודם כל לא יודע מה זה לינוקס FX, אוליי תעשה הקלטה כי באמת יתכן שזה חבום בנטפרי ואם לא נראה בוודאות שזה בעייה של תעודת אבטחה
עריכה : בדקתי זה נחמד למי שאוהב את ווינדוס אבל אף שזה מבוסס אובנטו, זה עדיין לא אומר שכל ה-dependencies פתוחות בנטפרי, יתכן מאוד שזה משהו משלהם -
@לא-מתייאש תודה רבה על התשובה. זה בטוח חסום בגלל נטפרי כי זה מה שהוא כותב לי וכרגע אין לי מקלדת לאנגלית והוא גם לא מקבל עידכונים. אני רואה עכשיו שיש עוד תעודות אבטחה לנטפרי והשאלה היא האם צריך להתקין גם אותם. אני רואה שיש תעודה לjava piton וגם ל pip והשאלה היא האם צריך להתקין גם אותם? [בבקשה ריבונו של עולם תעשה שהוא יאמר לי שלא צריך להתקין אותם כי זה נראה משהו מאוד מסובך... ]
-
@avrasha כתב בבעיה | לא מצליח לקבל עידכונים בלינוקס FX:
@לא-מתייאש תודה רבה על התשובה. זה בטוח חסום בגלל נטפרי כי זה מה שהוא כותב לי וכרגע אין לי מקלדת לאנגלית והוא גם לא מקבל עידכונים.
אממ... מקלדת לא קשור לשפה של המערכת, באובנטו רגיל זה בהגדרות של המקלדת.
אני רואה עכשיו שיש עוד תעודות אבטחה לנטפרי והשאלה היא האם צריך להתקין גם אותם. אני רואה שיש תעודה לjava piton וגם ל pip והשאלה היא האם צריך להתקין גם אותם?
זה תלוי אם אתה צריך להשתמש בכל זה, אם אתה לא יודע מה זה, יתכן מאוד שאתה לא צריך. זה כלים של מפתחים בעיקר.
-
@avrasha כתב בבעיה | לא מצליח לקבל עידכונים בלינוקס FX:
@לא-מתייאש התכונתי לשאול האם צריך להתקין אותם בשביל שהמערכת תקבל עידכונים או שההתקנה הכללית שעושים מספיקה בשביל זה
זה אמור להספיק בשביל המערכת, אבל בלינוקס יש להתקין את התעודה בדפדפן עצמו גם.
-
@avrasha אהההמ לא כ"כ מוזר, רוב המשתמשים הקלאסיים משתמשים בווינדוס ביום יום, מיעוט משתמשים (מתכנתים וכד') משתמשים בממשק לינוקס כלשהו (אובונטו, קאלי, וכד') משתמש רגיל לא אמור להתקרב ללינוקס זה אמנם ממשק נחמד אבל אין בו רבע מהפונקציונליות של ווינדוס... (זה פשוט לא נצרך למתכנתים...)
-
-