בקשת מידע | מכשיר 4*4 דור 4
-
אני גם שלחתי להם וזה התשובה שהם החזירו לי
ומאז באמת זה על דור 4
וגם כשזה יורד זה חוזר חזרה ל4
אגב למה כתוב פנייתך למשרד התקשורת???
למעשה משמע מהם שאין בעיה רק צריך לעשות ריענון לכל המכשירים
צריך שמשהו ירים את הכפפה ויפנה אליהם אם מספר הפנייה של כולם ויבדקו את הבעיה ואז יראו שאם הם יעשו ריענון לכל הלקוחות שלהם הבעיה תיפטר.
-
@יאיר-32 כתב בבקשת מידע | מכשיר 4*4 דור 4:
יש לי כמה קווים כשרים בסלקום במספר מכשירים ויש לי בעיה רצינית בקליטה במכשיר בדור 4,
במידה שהמכשיר מוריד לדור 3 אין אפשרות לחזור אוטומטי לדור 4, אלא אם כן אני עושה את זה דרך ההגדרות, הסים עצמו לא חוזר אוטומטי, אני הייתי חבר לפני זה בחברת הוט מובייל וזה היה עובד מצויין, הבעיה היא נטו אצל סלקום, וגם כשזה קורה במספר מכשירים.
אבקש שהעניין יסודר במהירות האפשרית כדי שהלקוחות הכשרים יוכלו גם להשתמש בדור 4 בלי בעיות כמו שהחוק מחייב, במידה ולא נצטרך להפיץ לכל לקוחות הפלאפון הכשר שידעו שבסלקום גם משלמים הרבה וגם האיכות לא שווה את המחיר,מצורף פנייה של חבר שבדק עם המהנדס שלכם את הבעיה
היה אצלי מהנדס של סלקום פעמיים.
היום הייתי בטלפון עם 2 מהנדסים שביצעו הקלטת תעבורה, בזמן הניתוק מדור 4 כשנמצאים במעלית וכדומה.
הם רואים שהסימים הכשרים לא שולחים בקשת חיבור מחדש לאחר ניתוק, לדור 4 כשנמצאים בקליטה מליאה.
וזה תקלה חמורה.בתקווה לטיפול הולם בקרוב
זה הנוסח ששלחתי להם
יש מה לתקן?מי שרוצה שישלח לכאן את התלונה https://forms.moc.gov.il/f/PublicInquiries
ואחרי 4 ימים זה יטופל
לי זה עזר -
@שאול-208 אתה אמרת ששלחת רק על המספר שלך!
@יאיר-32 כתבתי למעלה:
@שאול-208 כתב בבקשת מידע | מכשיר 4*4 דור 4:
שלחתי פניה לסלקום ולמשרד התקשורת, כמו ש @yankeev כתב, שיש לי שני טלפונים במכשירים תומכי דור 4 וזה לא חוזר לדור 4,
אגב שלחת את הנוסח שלי?
זה מה שכתבתי להם:
שלום וברכה,
שמי XX,
יש לי שני קווים אצלכם (סלקום),
05XXXXXXXX - 05XXXXXXXXX
ישנה בעיה מסוימת שאם אני מגדיר בטלפון שיהיה רק דור 3 ואח"כ אני מגדיר שיהיה דור 4 אז זה עובד גם על דור 4,
אבל ברגע שאין קליטה לדור 4, וזה עבר (אפילו לרגע) לדור 3,
אז זה נשאר על דור 3, ורק אם אני מבטל את דור 4 בהגדרות ומפעיל מחדש רק אז זה חוזר,
אשמח לפתרון העניין משום שבהחלט אני רוצה שתהיה לי ולאשתי קליטה איכותית,
תודה מראש!@yankeev כתב בבקשת מידע | מכשיר 4*4 דור 4:
@שאול-208 למה הם חושבים שיש לך מכשיר אחר
@דוד-טרייטל כתב בבקשת מידע | מכשיר 4*4 דור 4:
@שאול-208 כתב בבקשת מידע | מכשיר 4*4 דור 4:
(לא יודע מה זה המכשיר שהם כתבו שם)
זכור לי השם הזה מההיסטוריה של המכשירים הכשרים הסיניים, מסתבר שהם סיהו אותו ע"פ IMEI שנשאר מאותם ימים, כמו שהרבה שנים כל המכשירים הכשרים נשאו IMEI של C2 כשר...
אגב למה כתוב פנייתך למשרד התקשורת???
כי צירפת את משרד התקשורת במייל ששלחת
-
@שאול-208 שלחתי פניה (ביום שישי האחרון) לסיון מור לגבי זה שאצל אשתי לא הסתדר הקליטה לדור 4 (אחרי ששלחתי פניה אחת)
והבוקר קיבלתי את זה
ואכן כשאני בודק עם הרעיון של @yankeev בשאילתה בהפניית שיחות, זה חוזר לדור 4,
אני חייב לומר שהתרשמתי מהמהירות של הטיפול שלהם בבעיות,
אני חושב שלא צריך לתקוף אותם על הבעיה שיש אצלם,
אני מניח שהיא גדולה מכדי לטפל בה בלי לחץ מהציבור,
אם כולנו נשלח פניות ונבקש, הם יקלטו שצריך לטפל בזה אחת ולתמיד ולא אחד אחד, -
עשיתי את הפעולה היום לעוד 2 מנויים שלי
צריך רק לעשות הגדרה מחודשת
כמו שכולם כתבו כאן@שאול-208 כתב בבקשת מידע | מכשיר 4*4 דור 4:
אני חייב לומר שהתרשמתי מהמהירות של הטיפול שלהם בבעיות,
אני חושב שלא צריך לתקוף אותם על הבעיה שיש אצלם,
אני מניח שהיא גדולה מכדי לטפל בה בלי לחץ מהציבור,אני חושב שהסיבה שזה כזה מהר בגלל שהם קלטו את הבעיה ולכן הטיפול הוא מאוד זריז
-
עשיתי את הפעולה היום לעוד 2 מנויים שלי
הם היו על דור 4 כשעשית את ההגדרה הזו ?(עשית את זה בעצמך?)
כי דאגתי שזה יהיה על דור 4 ואז הם כתבו שהתקבלו נתונים ועשו הגדרה מחודשת,
אבל כשזה היה על דור 3 אז הם כתבו שהמכשיר הוא לא תומך... -
גם לי יש את אותה בעיה בסלקום ולא רק במכשיר 4*4 אבל אצלי לא עזר להוריד אותו בהגדרות לדור 3 ואז להחזיר
כי כשהחזרתי אותו לדור 4 הוא אכן כותב 4G אבל זה לא באמת כי ברגע שנכנסת או יוצאת שיחה הוא קופץ חזרה לדור 3 וכשמתנתקת השיחה הוא חוזר לדור 4
מדובר במכשיר חדש מהשבוע ובימים הראשונים הוא עבד מצויין והיו לו שיחות 4G VoLTE ומאז פעם אחת שהייתי במקום סגור והוא ירד ל 3G לזמן ממושך (כשירד לזמן קצר ממש הוא כן ידע לחזור ל 4G) - הוא השתנה
מישהו נתקל בזה?
האם כשפונים אליהם גם הבעיה השניה מסתדרת? (פניתי כבר אבל עוד לא קיבלתי מענה)
תודה רבה -
@avramtbh כתב בבקשת מידע | מכשיר 4*4 דור 4:
גם לי יש את אותה בעיה בסלקום ולא רק במכשיר 4*4 אבל אצלי לא עזר להוריד אותו בהגדרות לדור 3 ואז להחזיר
כי כשהחזרתי אותו לדור 4 הוא אכן כותב 4G אבל זה לא באמת כי ברגע שנכנסת או יוצאת שיחה הוא קופץ חזרה לדור 3 וכשמתנתקת השיחה הוא חוזר לדור 4
מדובר במכשיר חדש מהשבוע ובימים הראשונים הוא עבד מצויין והיו לו שיחות 4G VoLTE ומאז פעם אחת שהייתי במקום סגור והוא ירד ל 3G לזמן ממושך (כשירד לזמן קצר ממש הוא כן ידע לחזור ל 4G) - הוא השתנה
מישהו נתקל בזה?
האם כשפונים אליהם גם הבעיה השניה מסתדרת? (פניתי כבר אבל עוד לא קיבלתי מענה)
תודה רבהלפי מה ששמתי לב ביומיים האחרונים יש לסלקום תקלה בVoLTE, ולכן אין שיחות בדור 4.
-
@אוהב-ספר-0 אין תקלות, אצלי הכל בסדר