בירור | פלאפון שיאומי חצי טאצ'
-
@דאנציג כתב בבירור | פלאפון שיאומי חצי טאצ':
@tehilab
אין כזה דבר אנדרואיד שאי אפשר לפרוץ, אם אתם מחפשים כשר, אז לא אנדרואיד, ואם אתם רוצים אנדרואיד אז תוותרו על כשר...
עד כמה שידוע לי כיום אין יותר כשר של שיאומי (רק מהייצור הישןׂׂ) משום שפרוץ מרובה על העומד במערכת אנדרואיד.
זה נכון שמאוד מאוד מעצבן שאין נגן מוזיקה בפלאפון כשר, אבל מי שלא מעוניין להתפשר שיחזיק פלאפון שנועד לשיחות בלבד, ונגן.
היה פה פעם שרשור על כשרות חדשה, ואני לא זוכר האם הם הציעו פלאפון עם נגן, תחפשו ותבדקו.לא נכון!!!
יש אפשרות לחסום בצורה הרמטית מה שתרצה!!!
שמעת על החסימה של קיידרואיד? (אם לא תחפש כאן בפורום)
זוהי חסימה חזקה ברמה 100 % שלא ניתנת לפריצה כלל וכלל (עובד ע"י MDM)
אבל יש בעיה כלשהי בשיאומי חצי טאצ' זה לא עובד (לפי הבנתי זה בגלל שכל אחד עורך את הגרסה וזה לא עובד על אנדרואיד ערוך) ולכן נראה לי שאם ניקח שיומי חצי טאצ' ונצרוב עליו גרסה של אנדרואיד מקורית אז זה כן יעבוד
מתייג את @לא-מתייאש אולי יוכל לומר האם אני צודק -
@מתושלח-הבבלי למה לעשות קומבינות?? מי שרוצה פלאפון כשר יקנה כשר ומי שרוצה סמארטפון שיקנה על מי אתם עובדים??? כדי שיחשבו שיש לכם פלאפון כשר?? כולם אומרים שזה סמארטפון לכל דבר אז מה העניין???
-
@tehilab כתב בבירור | פלאפון שיאומי חצי טאצ':
@מתושלח-הבבלי למה לעשות קומבינות?? מי שרוצה פלאפון כשר יקנה כשר ומי שרוצה סמארטפון שיקנה על מי אתם עובדים??? כדי שיחשבו שיש לכם פלאפון כשר?? כולם אומרים שזה סמארטפון לכל דבר אז מה העניין???
שום קומבינות את שאלת האם יש שיאומי חצי טאצ' כשר אז עניתי שכן, ועניתי גם ל-@דאנציג שהוא טועה במה שהוא כתב כי כן אפשר לחסום הרמטית שיומי חצי טאצ'.
אם את חושבת משהו מסויים כבר אז למה את שואלת שאלות שאת יודעת אליהם את התשובות? -
@דאנציג כתב בבירור | פלאפון שיאומי חצי טאצ':
אין כזה דבר אנדרואיד שאי אפשר לפרוץ
יש, אבל לא משהו שנמכר בשוק הכשר כיום.
@אזולאי כתב בבירור | פלאפון שיאומי חצי טאצ':
כל מכשירי השיאומי הם עם מערכת הפעלה אנדרואיד.
ליתר דיוק יש את הQin1 (לא Qin1s ולא Qin1s+) שהוא לא אנדרואיד. אבל הוא לא נמכר בארץ בשום שלב.
Qin s 1 +
השיאומי הראשון שנכנס 1. מערכת אנדרואיד 4 2. ללא מגע 3. קיבל אישור של הוועדה לתקופה מסוימת
Qin 21 s
לא מכיר עדיין
Qin 21 Pro
Qin 22
Qin 22 Pro
שלושתם חצי טאצ' חצי מקשים, אנדרואיד 11-13, נפוצים עם חותמת מזויפת.
Qin 2 s
טאצ' מלא, (לא זוכר שם מדויק)
Spoilerקצת תיקונים:
Qin1s\QF9 - מכשירי אנדרואיד שנמכרו ככשרים. מקשים בלבד. פשוטים.
Qin1s+ - השיאומי מקשים הקלאסי
Qin f21s - דגם שונה מבחוץ, אך בתכל'ס זהה כמעט לחלוטין לQin1s+
Qin f21pro - אנדרואיד 11, החצי טאצ הקלאסי
Qin f22pro - החצי טאצ' הגדול אנדרואיד 12
Qin f22 - חצי טאצ' אנדרואיד 11, נראה זהה כמעט לחלוטין לQin1s+
Qin2\Qin2pro - טאצ' מלא (מכשיר קטן) אנדרואיד 9
Qin3 (סדרה עם 3 תתי דגמים) - טאצ' מלא, מכשיר בגודל של סמארטפון קלאסי אאל"ט. לא נפוץ בארץ, לא יצא לי להכיר.@oren כתב בבירור | פלאפון שיאומי חצי טאצ':
קיבל אישור של הוועדה לתקופה מסוימת
אתה מתכוון שעכשיו אין אישור?
אם אני זוכר, נכון, אין אישור.
@מתושלח-הבבלי כתב בבירור | פלאפון שיאומי חצי טאצ':
זוהי חסימה חזקה ברמה 100 % שלא ניתנת לפריצה כלל וכלל (עובד ע"י MDM)
ניתן לפריצה, לפחות על חלק מהמכשירים.
-
@מתושלח-הבבלי כתב בבירור | פלאפון שיאומי חצי טאצ':
ניתן לפריצה, לפחות על חלק מהמכשירים.
גם אם זה אפשרי איכשהו צריך להיות בשביל תותחי על באנדרואיד
למי שהתקין את החסימה כמו שצריך, דהיינו עם בוטלאודר סגור, הוא צריך לדעת לעקוף FRP רק דרך FASTBOOT, בלי ADB ובלי רקוברי.
התהליך הזה שונה בין חברות ואפילו בין מכשירים עצמם. עד כמה שאנדרואיד מעודכן כמה שזה קשה, ונכון שזה דורש מיקצועיות.
אבל מה שנכון גם שכל המכשירים הללו מגיעים עם בוטלאודר פתוח, ולכן זה כבר מפחית את רמת החסימה, גם אם לדעתי זה עדיין לא כלום, וזה עדיין יותר חזק מכל גרסאות שתמצאו. -
@oren כתב בבירור | פלאפון שיאומי חצי טאצ':
@מישהו12 כתב בבירור | פלאפון שיאומי חצי טאצ':
אם אני זוכר, נכון, אין אישור.
אתה חושב שהם ביטלו את האישור?
אז זה ממש לא נכון...בעבר פורסם ככה מספר פעמים.
אולי השתנה...