איך מורידים תמונה שמוגנת מפני הורדה? - עזרה
-
@ישראל-קרביצקי אני לא צריך תמונה ספציפית אני צריך לדעת איך עושים את זה.. ות'אמת הסתבכתי לגמרי אני בקושי יודע מילה באנגלית..
-
@ישראל-קרביצקי אני לא צריך אבל תנסה את מה שהוא הביא
-
@ישראל-קרביצקי עכשיו ראיתי שאפשר אבל כמו ש@aaron אמר זה באיכות נמוכה
-
דקה, נראה לי אתם מתבלבלים .. יש בצפיין בהרצה למטה תמונות קטנות אותם אפשר להוריד ישירות מהאתר וזה נראה לי מה שמצאתם..
לגבי חצי תמונה זה יותר הגיוני כי לפי מה שזכור לי הרבה פעמים הוא נטען בשלבים.. -
פוסט זה נמחק!
-
@איפכא-מסתברא החצי תמונה היה טעות שלי אני פשוט לחצתי על הגדלה ולכן זה מה שזה תפס
-
@aaron אמר באיך מורידים תמונה שמוגנת מפני הורדה? - עזרה:
@klopkk אמר באיך מורידים תמונה שמוגנת מפני הורדה? - עזרה:
@איפכא-מסתברא אין לי כח להוריד ולהעלות פשוט תעשה כמו שאמרו לך למעלה רק שבמקום שיהיה מסומן ''הכל'' תסמן תמונה ואז תראה את רשימת הקבצים שיש תלחץ על מחיקה בצד ימין (סמל של פח) ותלחץ שוב על התמונה ותראה שמופיע לך עוד כמה שורות אז תעבור עליהם ותראה שזה חלקים מהתמונה ואפשר לעשות על זה מקש ימני ושמירה
זה לא חלקים, זה כל התמונה בגדלים שנים. שים לב לשמור את התמונה באיכות הגדולה מבינהם.
(סוד קטן, הם לא מציגים את האיכות הכי טובה.)תודה לכולם הבנתי (נדיר..). אפשר לשמור תמונות ברזולוציות יותר גדולות פשוט צריך להגדיל בצפיין ואז נפתחות אפשרויות הגדלה (כלומר הם כן מעלים באיכות גבוהה..)
-
אבל אז זה נותן רק חלקים..
-
@איפכא-מסתברא
Super Screen Capture
תוכנה מעולה ללכידת תמנות -
@clickcom אמר באיך מורידים תמונה שמוגנת מפני הורדה? - עזרה:
Super Screen Capture
אם כבר מדברים על לכידת תמונות, יש תוכנה שאני יכול להגדיל רזולוציה ולהצליח לתפוס איתה מחוץ למצג המסך, כאילו שהיא תזרום עם העכבר גם מעבר למסך...
-
@איפכא-מסתברא אמר באיך מורידים תמונה שמוגנת מפני הורדה? - עזרה:
@clickcom אמר באיך מורידים תמונה שמוגנת מפני הורדה? - עזרה:
Super Screen Capture
אם כבר מדברים על לכידת תמונות, יש תוכנה שאני יכול להגדיל רזולוציה ולהצליח לתפוס איתה מחוץ למצג המסך, כאילו שהיא תזרום עם העכבר גם מעבר למסך...
לא ממש הבנתי
עם התוכנה שנתתי לך אתה יכול ללכוד כול תמונה -
@איפכא-מסתברא
תוכל לצרף דוגמא? -
טוב, ממה שהבנתי הF12 הנ"ל זה רק מה שהם 'אישורו' לדפדפן 'לראות' באותו רגע. מה שבעצם נותן לי בחירה בין שתי אפשרויות או תמונה שלמה ברזולוציה נמוכה או תמונה חלקית ברזולוציה גבוהה.
אבל לעניות דעתי הדלה זה לא התמונה שבצפיין עצמו זה רק קריאת הנתונים שלה לפי הרזולוציה העכשוית.. השאילה שלי איך או אם אפשר להגיע לתמונה המקורית עצמה שהיא בעצם המשאב שממנו הצפיין - דפדפן שואב ו'מתאים' אותו למצב הרזולוציה העכשווי שבצפיין-דפדפן, התמונה המקורית צריכה להיות ברזולוציה מטורפת ואני מניח שגם שלמה... ניתן למצוא אותה? @aaron אולי אתה תדע? בבקשה תעזור .. מחילה על התיוג ותודה מראש... -
הקישור לתמונה מלאה צריך להיראות משהו כזה:
|| https://iiif.nli.org.il/IIIFv21/FL27830882/full/max/0/default.jpg ||החלק שצריך להשתנות עבור כל תמונה - זה הID של התמונה - במקרה הזה FL27830882.
בונוס:
כדי לקבל את כל הID של התמונות לפי ספר - צריך לגשת ל
https://web.nli.org.il/_layouts/15/NLI.DigitalItemPresentor/Mirador/web.nli.org.il/sites/NLIS/he/_vti_bin/NLI.DigitalItemPresentor/IIIFManifest.svc/GetManifestByDocID/PNX_MANUSCRIPTS990001328280205171-1
כשהחלק האחרון זה הID של הספר, במקרה הזה
PNX_MANUSCRIPTS990001328280205171-1
את הID של הספר אתה יכול לראות בקישור בערךdocid
למשל במקרה הזה
https://web.nli.org.il/sites/NLI/Hebrew/digitallibrary/pages/viewer.aspx?&presentorid=MANUSCRIPTS&docid=PNX_MANUSCRIPTS990001328280205171-1#|FL27830882
(לא כולל הטקסט שאחר ה#, הוא מסמל את האיידי של התמונה שכרגע תפתח) ||נ.ב.
שימו לב לא לעבור על הכללים שמופיעים פה ואסור להוריד ספרים שמופיע עליהם בחלק "מה ניתן לעשות בתמונות כתב היד" שהורדה אסורה. -
@aaron אמר באיך מורידים תמונה שמוגנת מפני הורדה? - עזרה:
נ.ב.
שימו לב לא לעבור על הכללים שמופיעים פה ואסור להוריד ספרים שמופיע עליהם בחלק "מה ניתן לעשות בתמונות כתב היד" שהורדה אסורה.סתם לידיעה רוב הכתבי יד נמצאים בספריות של גויים.. ולא בגלל שהם החליטו לעשות שטייגען במסכת עבודה זרה או משהו.. יותר בכיוון של רצחת וגם ירשת.. בכל מקרה תודה רבה רבה..