איך מורידים תמונה שמוגנת מפני הורדה? - עזרה
-
@איפכא-מסתברא ניסית דרך F12?
-
@איפכא-מסתברא תחפש. תמיד יש דרך למצוא.
-
@איפכא-מסתברא תלחץ F12 ואז תחפש בקוד של הדף את הקישור לתמונה (היה אתר אחד שלא מצאתי בו את הקישור לתמונה. היה כתוב רק את השם של הקובץ. אז הוספתי לכתובת של הדף הזה / ואז את השם של הקובץ וזה נתן לי את הקובץ)
-
@ישראל-קרביצקי אמר באיך מורידים תמונה שמוגנת מפני הורדה? - עזרה:
@לעכשיו למה ככה ?
עושים F12 ואז נפתח חלון בצד ימין
אח"כ יש הגדרה שנקראת Network לוחצים ע"ז
ואז יש שלל הגדרות ובוחרים את ההגדרה הרצויה עושים טעינה מחדש של הדף והדבר הרצוי מופיע בהגדרהעשיתי, הלאה.. איך אני אמור למצוא את התמונה הזו באין סוף קבצים האלו?
-
@איפכא-מסתברא ניסיתי את זה על האתר הזה אבל זה מצא לי את התמונה בחלקים ולא תמונה שלמה
-
@klopkk אמר באיך מורידים תמונה שמוגנת מפני הורדה? - עזרה:
@איפכא-מסתברא ניסיתי את זה על האתר הזה אבל זה מצא לי את התמונה בחלקים ולא תמונה שלמה
מה פירוש? תעלה נראה..
-
@איפכא-מסתברא אמר באיך מורידים תמונה שמוגנת מפני הורדה? - עזרה:
עשיתי, הלאה.. איך אני אמור למצוא את התמונה הזו באין סוף קבצים האלו?
-
@איפכא-מסתברא אין לי כח להוריד ולהעלות פשוט תעשה כמו שאמרו לך למעלה רק שבמקום שיהיה מסומן ''הכל'' תסמן תמונה ואז תראה את רשימת הקבצים שיש למטה ותראה שמופיע לך עוד כמה שורות אז תעבור עליהם ותראה שזה חלקים מהתמונה ואפשר לעשות על זה מקש ימני ושמירה
-
@klopkk אמר באיך מורידים תמונה שמוגנת מפני הורדה? - עזרה:
@איפכא-מסתברא אין לי כח להוריד ולהעלות פשוט תעשה כמו שאמרו לך למעלה רק שבמקום שיהיה מסומן ''הכל'' תסמן תמונה ואז תראה את רשימת הקבצים שיש תלחץ על מחיקה בצד ימין (סמל של פח) ותלחץ שוב על התמונה ותראה שמופיע לך עוד כמה שורות אז תעבור עליהם ותראה שזה חלקים מהתמונה ואפשר לעשות על זה מקש ימני ושמירה
זה לא חלקים, זה כל התמונה בגדלים שנים. שים לב לשמור את התמונה באיכות הגדולה מבינהם.
(סוד קטן, הם לא מציגים את האיכות הכי טובה.) -
@ישראל-קרביצקי אני לא צריך תמונה ספציפית אני צריך לדעת איך עושים את זה.. ות'אמת הסתבכתי לגמרי אני בקושי יודע מילה באנגלית..
-
@ישראל-קרביצקי אני לא צריך אבל תנסה את מה שהוא הביא
-
@ישראל-קרביצקי עכשיו ראיתי שאפשר אבל כמו ש@aaron אמר זה באיכות נמוכה