איך מורידים תמונה שמוגנת מפני הורדה? - עזרה
-
לדוגמא בכתב יד הראשון שכאן אין לינק הורדה...
-
@אברך-מייבין אם יש לך אפשרות למחוק את הקישור הנ"ל או שיהיה הרשאה לערוך ליותר מ600 שניות..
-
@איפכא-מסתברא
תעשה צילום מסך! -
@אהרן-שובקס יש בזה כמה בעיות, והגדולה שבהם זה הרזולוציה.. אין דרך לפרוץ - לעקוף את ההגנה שלהם?
-
@איפכא-מסתברא
הביאו פה אתמול נראה לי (לא מוצא את זה עכשיו) תוכנה שמורידה את כל התמונות מהאתר.
זה לא יעזור לך? -
@lig148500 לדעתי לא, אחרי זה הבנתי גם למה הקישורים לא עבדו בחלק מהכתבי יד אין הרשאה לשתף קישור אז הם מגנים על הקישורים שלהם, בקיצור זה אתר מוגן חזק מאוד רק מתכנתים אולי יצליחו..
-
@יהודה-דני אמר באיך מורידים תמונה שמוגנת מפני הורדה? - עזרה:
תגדיל את המסך עם התמונה בעזרת קונטרול עם גלגלת העכבר ואח"כ תלכוד אותה בעזרת כלי החיתוך של וינדוס
אני יודע לצלם מסך אני מכיר גם 'טריק' יותר טוב עם צילום מהדפדפן (כרום) אבל זה לא נח, תחשוב בראש של אחד שאמור עוד להדפיס את זה...
-
@איפכא-מסתברא ניסית דרך F12?
-
@איפכא-מסתברא תחפש. תמיד יש דרך למצוא.
-
@איפכא-מסתברא תלחץ F12 ואז תחפש בקוד של הדף את הקישור לתמונה (היה אתר אחד שלא מצאתי בו את הקישור לתמונה. היה כתוב רק את השם של הקובץ. אז הוספתי לכתובת של הדף הזה / ואז את השם של הקובץ וזה נתן לי את הקובץ)
-
@ישראל-קרביצקי אמר באיך מורידים תמונה שמוגנת מפני הורדה? - עזרה:
@לעכשיו למה ככה ?
עושים F12 ואז נפתח חלון בצד ימין
אח"כ יש הגדרה שנקראת Network לוחצים ע"ז
ואז יש שלל הגדרות ובוחרים את ההגדרה הרצויה עושים טעינה מחדש של הדף והדבר הרצוי מופיע בהגדרהעשיתי, הלאה.. איך אני אמור למצוא את התמונה הזו באין סוף קבצים האלו?
-
@איפכא-מסתברא ניסיתי את זה על האתר הזה אבל זה מצא לי את התמונה בחלקים ולא תמונה שלמה
-
@klopkk אמר באיך מורידים תמונה שמוגנת מפני הורדה? - עזרה:
@איפכא-מסתברא ניסיתי את זה על האתר הזה אבל זה מצא לי את התמונה בחלקים ולא תמונה שלמה
מה פירוש? תעלה נראה..
-
@איפכא-מסתברא אמר באיך מורידים תמונה שמוגנת מפני הורדה? - עזרה:
עשיתי, הלאה.. איך אני אמור למצוא את התמונה הזו באין סוף קבצים האלו?
-
@איפכא-מסתברא אין לי כח להוריד ולהעלות פשוט תעשה כמו שאמרו לך למעלה רק שבמקום שיהיה מסומן ''הכל'' תסמן תמונה ואז תראה את רשימת הקבצים שיש למטה ותראה שמופיע לך עוד כמה שורות אז תעבור עליהם ותראה שזה חלקים מהתמונה ואפשר לעשות על זה מקש ימני ושמירה