בקשת מידע | אוצר החכמה על שתי מסכים
-
@Tיו_ כתב בבקשת מידע | אוצר החכמה על שתי מסכים:
@aiib @Whenever @משה-מזרחי יישר כוח
יש מצב לעשות משהו עם מכונה ווירטואלית על המחשב ושיעבוד כל אחד על מסך שונה והתוכנה בשתיהם?
-
@Whenever כתב בבקשת מידע | אוצר החכמה על שתי מסכים:
@Tיו_ אני עד לפני כמה שבועות חשבתי שזה אפשרי אבל מנהל רשת מומחה אמר לי שזה לא אפשרי.
עכשיו אני רוצה לנסות:)
זה לבית כנסת אז אפשר לגייס עוד קצת כסף ולקנות מחשב נוסף.אבל על מחשב נוסף זה ודאי לא יעבוד כי האוצר דורש סיסמה בכל התחברות לא כך?
-
@Whenever כתב בבקשת מידע | אוצר החכמה על שתי מסכים:
@aiib וודאי שעל מחשב/שרת אחר אפשר. אנחנו עושים את זה הרגע, שנינו מתשמים באתר אחד, ויכולים לעשות באתר כככל העולה על רוחינו בלי להפריע אחד לשני.
אבל זה חייב להיות אונליין זותמרת חייב להתחבר דרך האתר שלהם ולא עם כונן קשיח
ד"א אם אני מחבר את הדיסק קשיח לרווטר זה יעבוד לי בכמה מחשבים? -
@aiib כתב בבקשת מידע | אוצר החכמה על שתי מסכים:
@Tיו_ אני לא לגמרי מבין מה המטרה.
אתה אומר שבאוצר החכמה המקוון אתה יכול להשתמש 2 משתמשים במקביל למרות שאתה משלם רק על משתמש אחד?!
לגבי דיסק קשיח, כתבתי שאולי בדרך מסויימת ניתן שיהיה ניתן לגשת מ2 מחשבים שונים, אבל לא במקביל
אני צריך שיהיה אפשר להשתמש בשני מחשבים במקביל ולא דרך האתר
זה עבור בית כנסת ויש תורם שמשלם פעם אחת ולא תשלום חודשי אז זה חייב להיות הדיסק קשיח ושיתחבר לשני מחשבים/מסכים במקביל בלי להפריע אחד לשני כלומר שכל אחד יוכל להשתמש בתוכנה כאילו הוא לבד -
@aiib כתב בבקשת מידע | אוצר החכמה על שתי מסכים:
@Tיו_ אני לא לגמרי מבין מה המטרה.
אתה אומר שבאוצר החכמה המקוון אתה יכול להשתמש 2 משתמשים במקביל למרות שאתה משלם רק על משתמש אחד?!
לגבי דיסק קשיח, כתבתי שאולי בדרך מסויימת ניתן שיהיה ניתן לגשת מ2 מחשבים שונים, אבל לא במקביל
אני צריך שיהיה אפשר להשתמש בשני מחשבים במקביל ולא דרך האתר
זה עבור בית כנסת ויש תורם שמשלם פעם אחת ולא תשלום חודשי אז זה חייב להיות הדיסק קשיח ושיתחבר לשני מחשבים/מסכים במקביל בלי להפריע אחד לשני כלומר שכל אחד יוכל להשתמש בתוכנה כאילו הוא לבדכפי ש @צדיק-תמים כתב לך השימוש בעמדות רשת הוא לא באינטנרט אלא ברשת פנימית והתשלום הוא חד פעמי. עמדת רשת משתמשת בדיסק הקשיח ומאפשרת לכמה מחשבים להשתמש בדיסק הקשיח במקביל [בעצם כמו שרצית 'לחבר לראוטר ויוכלו להשתמש במקביל']
-
@צדיק-תמים כתב בבקשת מידע | אוצר החכמה על שתי מסכים:
@Tיו_ מה שאתה רוצה זה בעצם לעקוף את אוצר החכמה ולא לשלם על משתמש נוסף?
כי מה שהם מציעים (בלינק שהובא פה) זה עמדות נוספות ברשת הפנימית ולא באתר המקוון, בתשלום חד פעמי 720 לכל עמדהאני לא מנסה לעקוף פשוט הבנתי שזה חייב לשבת על הרשת והתורם מוכן לשלם חד פעמי ולא חודשי אם זה כך אז אין בעיות לזה נועדה השאלה מעיקרה לדעת את האופציות 1000 שקל לפה או לשם זה לא מה שישחק
-
אני לא מנסה לעקוף פשוט הבנתי שזה חייב לשבת על הרשת והתורם מוכן לשלם חד פעמי ולא חודשי אם זה כך אז אין בעיות לזה נועדה השאלה מעיקרה לדעת את האופציות 1000 שקל לפה או לשם זה לא מה שישחק
מומלץ להביא עוד 2 מחשבים.
מחשב אחד יתפקד כשרת שאליו יהיה מחובר אוצר החכמה.
ואז ניתן לחבר כמה מחשבים שרוצים, ועד 5 משתמשים בו זמנית.
העלות של זה היא יותר מ 800 (720 ) ש"ח. כי 800 (720) ש"ח (בדר"כ בחודש הספר וכד' יש הנחה) זה המחיר לכל עמדה נוספת מעל 5 משתמשים בו זמנית.
זה המחירון