בקשת מידע | מולטימדיה לסיטרואן פיקאסו
-
@טכנולוג כתב בבקשת מידע | מולטימדיה לסיטרואן פיקאסו:
@מיישה כנראה לא הסברתי מספיק טוב את התהליך...
אז הנה ההמשך מוציאים את הפאנל ואז מוציאים את המעבד המקורי שגודלו כגודל רדיו דיסק דין 1 (לא זוכר כרגע את המידות המדויקות) מנתקים את כל החיבורים מחברים את הכבל והקנבס החדש מכניסים את המעבד החדש ומחברים אותו ואת הכבלים שנלווים אליו ואז מפרקים את המסך הישן מתוך הפאנל המקורי נוצר חור בגודל של 100*155 מ"מ מחזירים את הפאנל המקורי כאשר במרכזו יש את החור המדובר דרכו עובר חוט כעין זרוע מתכת עם חוט מהמעבד החדש אל המסך החדש שמתלבש על הזרוע ומתחבר לחוט
מקווה שהסברתי הכל במידה ובכ"ז יש שאלות תרגיש בנוח לשאולממש תודה רבה!!
עכשיו הבנתי הכל...
מאד מעריך את הסבלנות!! -
@שלמה-f כתב בבקשת מידע | מולטימדיה לסיטרואן פיקאסו:
@טכנולוג אני עורך שם נושא חדש עם התימצות מכאן כדי שיועיל לאחרים כמובן לא שוכח קרדיטים
ראיתי את הנושא החדש שלך שם מקסים - מתמצת בכמה שורות דיונים שהתפרסו על פני חודשים אין לי שם מספיק מוניטין לתת לך לייק אז אני נותן כאן
-
@מיישה @שלמה-f המערכת שאני קניתי היא זו דגם s6 (אפשר גם s5) דגם s4 או s3 הם גם 8 ליבות אבל זה מעבד חלש יותר
כדאי לשים לב שישנם עוד מוכרים שמוכרים את אותו דגם בדיוק כמו המוכר הזה או זה ועוד נוספים שכרגע אין לי פנאי למצוא ולפעמים הם זולים יותר אז לפני הזמנה בפועל כדאי לעשות סקר קטן (במקרה שלי הפער היה 50 דולר בין הזול לבין הזול מאוד וחלקם מכרו יותר ב100 דולר) כמו כן כדאי להזמין בתקופה של מבצעים שאז המחיר זול יותר וגם יש קופונים וגם שם הפערים הם של עשרות דולרים -
@מיישה כתב בבקשת מידע | מולטימדיה לסיטרואן פיקאסו:
@שלמה-f כתב בבקשת מידע | מולטימדיה לסיטרואן פיקאסו:
@טכנולוג תודה רבה
@מיישה תרצה לבדוק בין המוכרים בשביל לדעת מה להמליץ?מחר בל"נ אבדוק ואעדכן.
אחרי חקירע'ס עם הרב @מוטי-ברנד
לענ"ד זה הכי טוב
https://s.click.aliexpress.com/e/_De3RpBL