בקשת מידע | מחשב נייד שיש לו כבר כניסה לסים
-
נכון מאוד דבר ראשון זה קצת יישן הנושא
דבר שני אז אמרו לעלות צילום של המחשב בפנים ועכשיו צילמתי
אם לפי הכללי הפורום צריך שם להמשיך את הנושא אז המשיך שם רק שיאמרו -
@meir050 התושבת של הסים לא שווה הרבה אם אין לך את כרטיס הרשת WLAN אני גם לא רואה שיש לך אנטנות כך שפחות רלוונטי (אפשרי להביא מעלי כרטיס רשת + אנטנות ב100-150 ש"ח אבל חובה לוודא שמתאים למחשב+מתאים לתדרים בישראל, אבל הרכבת האנטנות במיוחד במחשבים מה4-5 שנים אחרונות עם מסכיה הדבקה זה לא דבר של מה בכך)
-
@meir050 התושבת של הסים לא שווה הרבה אם אין לך את כרטיס הרשת WLAN אני גם לא רואה שיש לך אנטנות כך שפחות רלוונטי (אפשרי להביא מעלי כרטיס רשת + אנטנות ב100-150 ש"ח אבל חובה לוודא שמתאים למחשב+מתאים לתדרים בישראל, אבל הרכבת האנטנות במיוחד במחשבים מה4-5 שנים אחרונות עם מסכיה הדבקה זה לא דבר של מה בכך)
@שלמה-ווייס כתב בבקשת מידע | מחשב נייד שיש לו כבר כניסה לסים:
כרטיס הרשת WLAN
WWAN
נ. ב. תבדוק טוב בתמונה ותראה שיש לו אנטנות ...
-
@meir050 אתה צריך להתקין מודם כדי שיקלוט סים ליד הכרטיס הירוק יש שם מקום לעוד כרטיס ירוק שזה מודם רשת
אולי @שלמה-ווייס יוכל לכוון אותך איזה אתה צריך לפי הדגם של המחשב שלך@מוטי-ברנד צריך להגדיר את הסים בתוך המחשב
(מישהו הסביר לי פעם איך עושים את זה אני יחפש) -
כרטיס הרשת WLAN
WWAN
נ. ב. תבדוק טוב בתמונה ותראה שיש לו אנטנות ...
@יהודה-12 עכשיו אני באמת שם לב לאנטנה היחידה ותודה על תיקון הטעות
-
@מוטי-ברנד צריך להגדיר את הסים בתוך המחשב
(מישהו הסביר לי פעם איך עושים את זה אני יחפש)@ברגרמן כתב בבקשת מידע | מחשב נייד שיש לו כבר כניסה לסים:
צריך להגדיר את הסים בתוך המחשב
@a-y-f כתב בבקשת מידע | מחשב נייד שיש לו כבר כניסה לסים:
@meir050 ייתכן שצריך לאשר את זה בביוס או לעדכן דרייברים.
תוכל להוריד מכאן דרייברים:
https://semantic.gs/sim_driver_downloadאפשר להתקין דרייברים למחשב גם למשגר טילים מהסוג הכי טוב אבל בלי המשגר עצמו לא יהיה לך מה לעשות עם הדרייבר (חוץ מלהתקין ולהסיר כמובן...) ולא יהיה מה להגדיר
-
@ברגרמן כתב בבקשת מידע | מחשב נייד שיש לו כבר כניסה לסים:
צריך להגדיר את הסים בתוך המחשב
@a-y-f כתב בבקשת מידע | מחשב נייד שיש לו כבר כניסה לסים:
@meir050 ייתכן שצריך לאשר את זה בביוס או לעדכן דרייברים.
תוכל להוריד מכאן דרייברים:
https://semantic.gs/sim_driver_downloadאפשר להתקין דרייברים למחשב גם למשגר טילים מהסוג הכי טוב אבל בלי המשגר עצמו לא יהיה לך מה לעשות עם הדרייבר (חוץ מלהתקין ולהסיר כמובן...) ולא יהיה מה להגדיר
אפשר להתקין דרייברים למחשב גם למשגר טילים מהסוג הכי טוב
יש לך את של כיפת ברזל...?