בקשת מידע | איך ניתן לפתוח טלגרם עם sms אך דרך המחשב בלבד?
-
שלום, ניסיתי לפתוח חשבון בטלגרם דרך המחשב, ברגע שאני נכנס לאתר של טלגרם ומכניס את מספר הטלפון שלי, הוא כותב ששלח קוד לטלגרם במכשיר אחר... [בטלפון אין לי טלגרם, ובכלל אין לי חשבון טלגרם] איך ניתן שאת הקוד הוא ישלח לsms??? תודה רבה!
@אנונימייי חייב להיות שיש לך טלגרם במכשיר אחר...
אבל בכל מקרה אמורה להופיעה לך אפשרות למטה לקבל קוד בסמס! -
@אנונימייי חייב להיות שיש לך טלגרם במכשיר אחר...
אבל בכל מקרה אמורה להופיעה לך אפשרות למטה לקבל קוד בסמס!@ginyes כתב בבקשת מידע | איך ניתן לפתוח טלגרם עם sms אך דרך המחשב בלבד?:
אבל בכל מקרה אמורה להופיעה לך אפשרות למטה לקבל קוד בסמס!
טעות
-
שלום, ניסיתי לפתוח חשבון בטלגרם דרך המחשב, ברגע שאני נכנס לאתר של טלגרם ומכניס את מספר הטלפון שלי, הוא כותב ששלח קוד לטלגרם במכשיר אחר... [בטלפון אין לי טלגרם, ובכלל אין לי חשבון טלגרם] איך ניתן שאת הקוד הוא ישלח לsms??? תודה רבה!
@אנונימייי ללכת לאדם בעל אנדרואיד (ניתן גם דרך WSA)
להתקין על המכשיר שלו אפליקציית טלגרם (רשמית בלבד - לא פלוס וכד')
ואז אתה תוכל לקבל SMS -
@ginyes כתב בבקשת מידע | איך ניתן לפתוח טלגרם עם sms אך דרך המחשב בלבד?:
אבל בכל מקרה אמורה להופיעה לך אפשרות למטה לקבל קוד בסמס!
טעות
@A0533057932 זכותך להגיד מה שאתה רוצה, אבל אני נכנס פעמים רבות ויש את האפשרות הזו!
-
@A0533057932 זכותך להגיד מה שאתה רוצה, אבל אני נכנס פעמים רבות ויש את האפשרות הזו!
@ginyes כתב בבקשת מידע | איך ניתן לפתוח טלגרם עם sms אך דרך המחשב בלבד?:
אין קבלת SMS כיום במחשב
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות