בירור | שדרוג גירסת אנדרואיד
-
האם שייך/כדאי לשדרג במכשיר גלאקסי( sm-j510f) את גירסת האנדרואיד לגירסה יותר מתקדמת כדי שהאפליקציות לא יעשו בעיות?
במידה ושייך וכדאי, איך עושים את זה ולאיזה גרסה כדאי לשדרג?
תודה רבה
@aiib לכאורה דרך כאן תוכל לשדרג ל7.
לא ניסיתי ולא קראתי בעיון... אז אני לא יודע להסביר בדיוק.
אבל מרפרוף קל נראה שיש שם הסבר טוב
https://xdaforums.com/t/rom-7-1-2-unofficial-lineageos-14-1-for-galaxy-j5-j500f-fn-h-m-g-y-abandoned.3549552/
לכאורה עלול להיות באגים, הבאג היחיד שהמפתח כותב שהוא יודע עליו זה אוזניות בלוטוס. -
@aiib לכאורה דרך כאן תוכל לשדרג ל7.
לא ניסיתי ולא קראתי בעיון... אז אני לא יודע להסביר בדיוק.
אבל מרפרוף קל נראה שיש שם הסבר טוב
https://xdaforums.com/t/rom-7-1-2-unofficial-lineageos-14-1-for-galaxy-j5-j500f-fn-h-m-g-y-abandoned.3549552/
לכאורה עלול להיות באגים, הבאג היחיד שהמפתח כותב שהוא יודע עליו זה אוזניות בלוטוס. -
@מישהו12 כתב בבירור | שדרוג גירסת אנדרואיד:
לכאורה דרך כאן תוכל לשדרג ל7.
יש במכשיר הזה כבר 7
אני מבין מתוך דבריך שזה לא הליך מקובל והוא נעשה בקומבינות [לא כמו מחשב שכמעט כל מחשב היה ניתן לשדרג לווינדוס 10 בלחיצת כפתור]
@aiib כתב בבירור | שדרוג גירסת אנדרואיד:
יש במכשיר הזה כבר 7
אני מבין מתוך דבריך שזה לא הליך מקובל והוא נעשה בקומבינות [לא כמו מחשב שכמעט כל מחשב היה ניתן לשדרג לווינדוס 10 בלחיצת כפתור]
ברור
אנדרואיד לא דומה מהבחינה הזאת למחשב בכלל -
@aiib כתב בבירור | שדרוג גירסת אנדרואיד:
יש במכשיר הזה כבר 7
ברור
אנדרואיד לא דומה מהבחינה הזאת למחשב בכלל@A0533057932 אז לא ניתן/כדאי?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות