בירור | האם יש כזה דבר 'מכונת כתיבה'? מחשב רק של וורד? וכדו'
-
@חייל-של-מה-מ כתב בבירור | האם יש כזה דבר 'מכונת כתיבה'? מחשב רק של וורד? וכדו':
הסרתי הכל דרך ADB כולל הסייר קבצים
אין הסרה דרך ADB
זה רק השבתה שחוזרת באיפוס -
@קצלנבוגן כתב בבירור | האם יש כזה דבר 'מכונת כתיבה'? מחשב רק של וורד? וכדו':
@חייל-של-מה-מ כתב בבירור | האם יש כזה דבר 'מכונת כתיבה'? מחשב רק של וורד? וכדו':
אם אתה רוצה דווקא מחשב אתה יכול לקחת מחשב להסיר לו את כל התוכנות.
ללכת לאאוטנט להוריד את הוויפי עם תוכנה (וגם את השבבים עצמם) ולחסום את המקום לחיבור כבל אינטרנט..
ולפתוח שתי משתמשים את המשתמש מנהל להשאיר חסום ואף אחד לא יודע מה הקוד ואת המשתמש שני להסיר מכל התוכנות שלא מעוניינים בהם (להשאיר לדוגמא רק את וורד וכו') ואז אי אפשר להתקין מחדש שום אפליקציה...
ואז לחסום את הביוס מהתקנת מערכת הפעלה שנייה.
עריכה
גם את זה אפשר לפרוץ בקלות דרך תוכנה ניידת של וידאו או אפילו פרימייר שגם בה יש אפשרות לצפייה ומציג תמונות.
אולי אפשר גם לחסום USB ולשבור את אנטנת הבלוטוס ואז לא יהיה דרך להכניס למחשב קבצים אחרים..
אבל זה גם לא ייתן להוציא ממנו את הסיכומים...הפיתרון=מצב קיוסק
תוכל להרחיב את השכלתך בזה כאןאני לא יכתוב איך עוקפים את זה כי זה נוגד את כללי הפורום אבל עושים את זה בשניות..
כידוע הבעיתיות שיש במכשירים "קהילות, וכל המחשבים להעתקת שיעורי תורה לנגנים"... -
אם אני חוסם את האיפוס?
זה לא קשור
האפליקציה עדיין נמצאת במכשיר ולכאורה לכן זה נפתח כי זה עדיין קיים
הם היית מסיר נורמלי זה לא יכול להפתח בשום דרךלא לתקוף לפני שמבינים את הכוונה של מי שמדבר אתך -
@קצלנבוגן הלוואי שיכולתי דרך רוט..
אתה לא יודע כמה זמן ניסתי וזה לא עובד..אז אין לך רוט!
אתה כתבת שיש לך רוט!@חייל-של-מה-מ כתב בבירור | האם יש כזה דבר 'מכונת כתיבה'? מחשב רק של וורד? וכדו':
הסרתי עם רוט משהו רציני
(תסתכל בספוילר למעלה)
-
יש מכונת כתיבה באלי אקספרס (90% אני לא קניתי אבל כך נראה לי)
ואם אתה חושב על זה אז תבדוק טוב שזה לא לנוי אלא באמת עובד
קישור לאלי אקספרס (תברר טוב אם זה באמת עובד)
https://www.aliexpress.com/item/1005005823397067.html?spm=a2g0o.productlist.main.13.61814514UbZwgI&algo_pvid=dbe1df5c-4297-427a-a40d-a801895c3af8&aem_p4p_detail=202310190727231969709697984320000401911&algo_exp_id=dbe1df5c-4297-427a-a40d-a801895c3af8-6&pdp_npi=4%40dis!ILS!200.79!160.62!!!48.79!!%40211b43e416977256427632290e2e0a!12000034478580660!sea!IL!2538844813!&curPageLogUid=q6yb1JT18iE0&search_p4p_id=202310190727231969709697984320000401911_7 -
@סקרן-להבין ברור שלא, תסתכל בתמונה.
-
לדוגמא: אפשר לחבר דיסקאונקי דרך מתאם OTG וזה פותח את הסייר קבצים.
סליחה על הבורות, אבל אחרי כל מה שעשיתה עם הבעיה הוא רק זה, אי אפשר לשים שום APPLOCK על הסייר קבצים ועל הסרטים, (ודרך כל מה שעבדת לחסום שלא יוכלו למחוק את האפלוק?)
-
@אלימיר כתב בבירור | האם יש כזה דבר 'מכונת כתיבה'? מחשב רק של וורד? וכדו':
@סקרן-להבין ברור שלא, תסתכל בתמונה.
ראיתי.
אני צריך משהו בעברית.. זה מיועד לבחור ישיבה לכתיבת סיכומים..
זה שאמרתי מכונת כתיבה זה היה דוגמה לדברים כמו מכונת כתיבה שהם מיועדים באמת רק לכתיבה -
@menajemmendel כתב בבירור | האם יש כזה דבר 'מכונת כתיבה'? מחשב רק של וורד? וכדו':
@סקרן-להבין כתב בבירור | האם יש כזה דבר 'מכונת כתיבה'? מחשב רק של וורד? וכדו':
משהו לבחור ישיבה. הכי זול שיש, מיועד לכתיבת סיכומים
אבל דווקא משהו לא עם חסימה. אלא שמראש הוא מיועד אך ורק לכתיבה.. ואין בו שום אופציות.. גם לא אופציות חסומות..אני כמעט בטוח שלא, אבל יש לך סיבה בדוקא שאתה לא רוצה חסומות? אם זה כי אתה חושש שניתן לפריצה אפשר לעשות חסימות יותר חזקות, (אפשר גם לחסום הBIOS שלא יוכלו להתקין מערכת הפעלה חדשה)
יש יהודי בבני ברק שמוכר מחשבים לבחורי ישיבות מאד חסומות שלא מאפשר להתקין שום דבר, ועוד אני יודע מה כ''כ אבל זה המוטו שלו, אם יש משהו הוא יכול לדעת לעזור לך, כמדומני קוראים לו מחשבה טובה, אבל אין לי את המספר שלו,
יש גם אופציה אולי לקנות טאבלט, (יש טאבלטים הכי זולים בין 130- ל200 ש''ח תלוי בגודל אם אתה רוצה 7 או 10 אניטש, ועוד 40 ש''ח מקלדת)
למחוק את כל האפליקציות, ולחסוםעם חסימה הרמטית אל חזור להתקנת הפליקציות, אולי ידידנו @לא-מתייאש יודעאני בדיוק מנסה להכשיר טאבלט ולהופכו לקינדל ואני מגלה שזה לא כזה אפשרי..
עשיתי את התוכנה של "לא מתיאש" זה חוסם התקנת אפליקציות ואיפוס ומחקתי את כל האפליקציות והשארתי רק קורא PDF אבל גילתי כמה אפשרויות פריצה.לדוגמא: אפשר לחבר דיסקאונקי דרך מתאם OTG וזה פותח את הסייר קבצים.
אולי במקרים אחרים זה טוב אבל בעניין שלי זה לא טוב.
ויש עוד כמה וכמה עניינים שאפשר לפרוץ (ולה לא המקום)..
אני לא מאמין שאפשר לקחת טאבלט ולהכשירו 100 אחוז....
אולי מחשב זה כבר משהו יותר הגיוני..בעבר היה לי דבר כזה.
קראו לו טאב-ספר.
הפריצה היחידה היא שבאיפוס אתה יכול לעשות מה בא לך - אבל נמחק לך כל מה שיש במובנה. -
אבל דווקא משהו לא עם חסימה. אלא שמראש הוא מיועד אך ורק לכתיבה.. ואין בו שום אופציות.. גם לא אופציות חסומות..יש לי כזה מחשב.
כל הכניסות החיצוניות מנוטרלות וניתן להכניס להוציא חומר רק דרך הסאטא [מקשה גם על שליפת חומר מהמחשב].
אם אתה מעוניין שלח לי מייל CMD8879@GMAIL.COM -
אבל דווקא משהו לא עם חסימה. אלא שמראש הוא מיועד אך ורק לכתיבה.. ואין בו שום אופציות.. גם לא אופציות חסומות..תחפש אודות "נוק נקי" או "ווינדת"
-
@סקרן-להבין אם טוב לך באמת מכונת כתיבה ישלי אחת בבית
-
@A0533057932 כתב בבירור | האם יש כזה דבר 'מכונת כתיבה'? מחשב רק של וורד? וכדו':
אבל דווקא משהו לא עם חסימה. אלא שמראש הוא מיועד אך ורק לכתיבה.. ואין בו שום אופציות.. גם לא אופציות חסומות..תחפש אודות "נוק נקי" או "ווינדת"
בדקתי עליהם.. אני מחפש בדיוק כזה, רק בחצי מחיר... קיים? לא יותר מ150 דולר..
-
@משחזר-מידע כתב בבירור | האם יש כזה דבר 'מכונת כתיבה'? מחשב רק של וורד? וכדו':
האם יש כזה דבר 'מכונת כתיבה'?
צריך לחפש במוזיאונים
או באמזון...
ולמי שמוכן להשקיע 2300 שקל - מכונת כתיבה דיגיטלית - תומך גם בעברית:
ואם כבר אז כבר...