בעיה | התנגשות בין סינונים! מי יכול לעזור?....
-
לא להתחבר לרשת עצמה , אבל אם יש לך שם מחשב אישי פתוח והמיחשוב של העבודה מתירים לך להתחבר מרחוק
אז תתקיני שם ANYDESK וכדו'
צרי סיסמה קבועה
שני את הגדרות החשמל שהמחשב ישאר דולק תמיד ,
בBIOS של מחשבי מותג בדר"כ , אפשר להגדיר שיחזרו להדלק במקרה של נפילת חשמל וחזרה .
וכך תשארי בבית על האינטרנט של הבית ובחלון השליטה על מחשב העבודה . -
@אמיר
נכון, אני מתחברת בforticlient.
"אחרי ה vpn את מתחברת ב rdp ?"-
לא חושבת, בכל אופן לא משהו שאני עושה ביודעין.
אני פשוט מתחברת לרשת IP של אינטרנט והיא ללא סינון.אם אני רוצה שיהיה לי סינון אני צריכה להפעיל את אפליקציית אינטרנט רימון אצלי במחשב.
אבל בגלל שבשעת החיבור לVPN אני גולשת על אינטרנט של נטפרי-אז אם אפעיל את הסינון - לא יהיה לי אינטרנט (זו ההתנגשות המדוברת).
ואם אני רוצה להפעיל את הסינון אחרי שאני מחוברת זה גם בעיה כי צריך הפעלה מחדש של המחשב מה שינתק את חיבור הVPN...אז אם יש פתרון או להתנגשות הזו בשעת החיבור לVPN,
או להפעלת הסינון לאחר לVPN
או כל פתרון יצירתי אחר להצליח להתחבר לרשת של העבודה (כן, אני צריכה שם את האינטרנט עצמו לא רק תוכנות או משו כזה..) עם סינון של רימון זה יעזור לי מאוד!!אולי הסברתי עכשיו יותר טוב את הבעיה שלי אז מתזכרת אתכם
@moshe39 @אלי-ויל @זנב-לאריות @אמיר @מוישיי-24 @צדיק-וטוב-לו-0 @צדיק-תמים @תלת-פאזי -
עדיין לא מובן לי המצב...
אולי בגלל שאת חושבת שאת חייבת לבצע את אתם פעולות כמו במשרדכשאת במשרד את גולשת ומשתמשת במשאבים של השרת שהם על רשת פתוחה
לכן הפתרון שעשו לך זה בעצם חייגן VPN של רימון כדי שתוכלי להמשיך לעבוד ושהאינטרנט יצא דרך רימון
באותה מדה יכולת להתקין שם חייגן של נטפרי שגם הוא על אותו עקרוןכעת שאת בבית על אינטרנט מסונן של נטפרי ומתחברת לעבודה ב VPN של העבודה
את לא צריכה להפעיל גם את החייגן של רימון
מספיק שתדאגי שהגלישה לא תצא דרך ה VPN של העבודה וממילא תשארי עם הסינון של הבית, נטפרי .אא"כ יש לך על המחשב גם חסימה של רימון שמחייבת הפעלת הVPN שלהם
אז תסירי אותואגב, איך התחברת עם ה VPN של FORTI כשאת על נטפרי
זה לא אמור להתחבר אא"כ בקשת שיפתחו את כתובת השרת -
לאחר ההתחברת ל forti
את מתחברת לשולחן עבודה מרוחק בעבודה RDP או שמיד יכולה לעבוד על התוכנה
ואז בעצם גם הגלישה שלך היא על הרשת הזו והיא אינה מסוננת כאמור .הפתרון הוא לבקש מהמיחשב שהחייגן לא יהיה ה DGW שלך
אם הייתה לי גישה יכולתי לנסות לבדוק (אולי על המחשב של הבת שמחובר לעבודה שלה שדומה למצב)
ליצור חיבור נוסף מקביל שדרכו המחשב יגלוש
איך המחשב שלך מחובר לראוטר בבית ?
כבל , אלחוט ?