בירור | מידע על רחפן מאליאקספרס צילום 4K
-
@דודי-ענהאל אתה באמת חושב שזה מקורי?
DJI זה אחת החברות הכי מטורפות לרחפני צילום והמחירים שלהם הם מינימום 1000 דולר...
אז אחד כזה ב100 שקל.? אין מצב שזה אמיתי...
בכללי שתדע בעלי יש רק זיופים... או קישורים מוכרים עדיך לא לקנות משהו שידוע לך שאף אחד לא קנה...
אם אתה רוצה מקוריים זה מאמאזון (דווקא מהחנות של אמאזון ולא ממוכרים פרטיים) וששם המחירים בהתאם...
אבל אם זה מקורי יש לDJI חיישנים מטורפים שקולטים קירות עצים ומה שאתה לא רוצה הם יציבים מאוד מצלמה איכותית עם 360 מעלות אבל גם בDJI יש מלא סוגים... -
@חייל-של-מה-מ כתב בבירור | מידע על רחפן מאליאקספרס צילום 4K:
אם אתה רוצה מקוריים זה מאמאזון (דווקא מהחנות של אמאזון ולא ממוכרים פרטיים) וששם המחירים בהתאם...
אגב יש תוסף מגניב לאמזון שמקצר פעולה של מעבר על ביקורות וכו.. (לא מחליף.. אין אחריות!)
https://chrome.google.com/webstore/detail/shopping-assistant-aliexp/ejjhlpepcaaaehcemmjgnaekfggehdan?utm_source=ext_sidebar&hl=he
אני משתמש בו והוא נחמד לגמריעכשיו אני רואה שהוא מיועד גם לעלי אקספרס וגם לאיביי. טוב לדעת.. -
@דודי-ענהאל כתב בבירור | מידע על רחפן מאליאקספרס צילום 4K:
[לאו דוקא הרחפן הזה אלא כל הרחפנים מאלי' שמחירם נע סביב ה60-100 ש"ח]
יש כלל. כל דבר שהמחיר שלו מופרך לאופציות, 99.9 אחוז שהוא זיוף.
4K ב100 שקל זה מידי לא אמיתי.. ובשום 100 שקל לא תמצא רחפן עם חיישנים (שעובדים לפחות..) אלא אם כן זה חבר שמוכר ביד שניה וכו.. וגם אז 100 שח זה לדעתי מופרך.. -
@סקרן-להבין ראה מחירים https://www.yad2.co.il/products/photography?category=20&item=991&manufacturer=2755
הזיות. הפשוטים מתחילים מאלף...
-
@חייל-של-מה-מ שגיאה 403
-
@סקרן-להבין בעייה אצלך...
-
@חייל-של-מה-מ אתה ראית איפשהו בדברי שחשבתי שזה DJI מקורי??
ברור לי שDJI מקורי זה רמה אחרת לגמרי מזה, וכיון שאין לי את ה1000-4000 פנויים לזה חיפשתי משהו מעין זה, ולכן אני שואל אם יש בכלל חיישנים ויציבות וכו'
ודרך אגב, זה לא מתחיל מ1000 דולר אולי מ100 דולר התכוונת?!...
וצילום 4K זה באמת קושיא, שאותה אני מתקשה, אבל יש רחפנים באלי שעולים באזור ה150-200 שעושים עבודה די נחמדה...
למשל זה:
https://youtu.be/-kjyLDX1y9c -
@דודי-ענהאל זה לא 4K...
אגב, כמה הוא עולה הרחפן בוידאו? -
@דודי-ענהאל אני גם קניתי פעם אחת היה רשום שזה 4K זה סתם שטויות
-
@חייל-של-מה-מ
הזמנתי בעבר את הרחפן הזה בדיוק, לא שווה שקל!
א. לגבי האיזון - אין איזון אי אפשר לייצב אוץו אפי' אם יש טיפה רוח הוא סוטה כל הזמן.
ב. לגבי הצילום, אכן זה תופס שטח של 4K אבל זה איכות של 144P בלי גוזמא, לא יודע איך הם הצליחו לקדד את זה ככה שיהיה בקידוד ונפח של 4K, כנראה הכפילו כל פיקסל בכמה וכמה פעמים
עריכה: לא מומלץ -
@דודי-ענהאל
קניתי הרבה רחפנים מהסוג הזה, לפחות 4
זה טוב בעיקר בתור רחפן צעצוע לילדים להטסה בעיקר במקומות סגורים
ולא מיועד בשביל צילום -
@ישראל-142 כתב בבירור | מידע על רחפן מאליאקספרס צילום 4K:
זה טוב בעיקר בתור רחפן צעצוע לילדים להטסה בעיקר במקומות סגורים
לילדים זה כן טוב?!
במקומות פתוחים לא? -
@חייל-של-מה-מ כתב בבירור | מידע על רחפן מאליאקספרס צילום 4K:
אגב, כמה הוא עולה הרחפן בוידאו?
זה סרטון קצת ישן מלפני 3-4 שנים - ושם נראה לי 250
משמע שהיום יש יותר טובים במחיר הזה@אלי-30 כתב בבירור | מידע על רחפן מאליאקספרס צילום 4K:
אני גם קניתי פעם אחת היה רשום שזה 4K זה סתם שטויות
איזה איכות כן היתה לך? לפחות 720P?
@מויטיו כתב בבירור | מידע על רחפן מאליאקספרס צילום 4K:
הזמנתי בעבר את הרחפן הזה בדיוק, לא שווה שקל!
לפי ידיעתך, יש להם אולי רחפנים שכן שווים מבחינת איכות ההטסה, ומבחינת איכות הצילום ויציבות ההסרטה?
(אפי' עד 200-300)
השאלה הזו מופנית גם ל @ישראל-142 ו @אלי-30@חייל-של-מה-מ כתב בבירור | מידע על רחפן מאליאקספרס צילום 4K:
לא הבנתי זה טוב או לא טוב.ץ..
הוא כתב בפירוש- לא מומלץ
-
@דודי-ענהאל מותק...
הוא ערך את זה אחרי..
בהתחלה זה לא היה מובן... -
@סקרן-להבין כתב בבירור | מידע על רחפן מאליאקספרס צילום 4K:
ובשום 100 שקל לא תמצא רחפן עם חיישנים (שעובדים לפחות..)
יש כבר הרבה רחפנים עם חיישנים ב100 שקל שעובדים (יש לי 3 כאלה),
אבל זה חיישנים פשוטים של אינפרא אדום, כשהרחפן מגיע למרחק של מטר מהקיר, הוא חוזר קצת לצד הנגדי.
זה לא עוצר במקום כמו ב-DJI