בירור | שימוש בסמארטפון כמסך למחשב
-
המסך של המחשב שלי נשבר, האם יש דרך מסויימת שבה ניתן להשתמש בסמארטפון כמסך למחשב אם בצורה אלחוטית או חוטית?
אשמח לרעיונות...
תודה רבה -
@aiib בעבר השתמשתי באפליקציה בשם spacedesk, אבל אתה צריך להתקין אותה גם על המחשב
@איציק-דייטש האמת היא שהצלחתי להגיע אליה.
היא נוחה ומומלצת?
נתקעתי בשלב שאתה מדבר עליו וזה ההתקנה במחשב.... אין לי דרך לראות את המסך....
מה עושים?..... -
@איציק-דייטש האמת היא שהצלחתי להגיע אליה.
היא נוחה ומומלצת?
נתקעתי בשלב שאתה מדבר עליו וזה ההתקנה במחשב.... אין לי דרך לראות את המסך....
מה עושים?..... -
@aiib נסה לחבר מסך חיצוני
אם אני מבין, אין לך כזה....
אז אין לי רעיון אחר@איציק-דייטש אחרי שאני אתקין עם מסך חיצוני את התכונה זה יתחבר אוטומטית או שכל פעם אצטרך לאשר במחשב?
-
@איציק-דייטש אחרי שאני אתקין עם מסך חיצוני את התכונה זה יתחבר אוטומטית או שכל פעם אצטרך לאשר במחשב?
-
@aiib
אני מתחבר למחשב שלי מטלפון עם AnyDesk ללא צורך באישור, (אם רק תגדיר סיממה בAnyDesk פעם אחת עם מסך חיצוני תוכל להתחבר אוטומטית כל פעם בלי לאשר במחשב)@ישראל-142 אתה יכול בקלות להדריך אותי איך מגדירים את זה?
-
@ישראל-142 אתה יכול בקלות להדריך אותי איך מגדירים את זה?
@aiib
יש לי כאן הדרכה
https://mitmachim.top/post/609877* הגדרת סיסמה באני דסק במחשב הנשלט

- ולבחור ברשימה הנפתחת Full Access

ואחר כך לא צריך יותר אישורים, ואפשר להתחבר מכל מכשיר שמותקן עליו AnyDesk
קישור לתוכנה https://download.anydesk.com/anydesk.apk
עמוד ההורדה - ולבחור ברשימה הנפתחת Full Access
-
@aiib
אני מתחבר למחשב שלי מטלפון עם AnyDesk ללא צורך באישור, (אם רק תגדיר סיממה בAnyDesk פעם אחת עם מסך חיצוני תוכל להתחבר אוטומטית כל פעם בלי לאשר במחשב)@ישראל-142 לא טוב anydesk, אתה תלוי במהירות הרשת, הוא רוצה שהטאבלט ישמש כמסך ולא שליטה מרחוק
-
@ישראל-142 לא טוב anydesk, אתה תלוי במהירות הרשת, הוא רוצה שהטאבלט ישמש כמסך ולא שליטה מרחוק
@איציק-דייטש אתה צודק. אבל נראה לי שאתייאש מהעניין. השתמשתי בתוכנה שהמלצת עליה וזה סופר לא נוח ולא יעיל בגלל גודל המסך
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות