מדריך | הסרת google meet מהמייל
-
@הרשי היי כדאי להבין - שום תוסף או סימניה או סקריפט שלא תעשה לא ימחק את meet! הוא בסך הכל מסתיר אותו בתפריט של ג'ימייל, שלא יציק בעין.
תמיד אפשר לגשת אל זה דרך גוגל, כתובת או כל דרך נורמלית שתרצה, זה בסך הכל מוחק את התפריט המעצבן ששמו בתוך הדף של ג'ימייל. -
@chv אמר במדריך הסרת google meet מהמייל:
@הרשי היי כדאי להבין - שום תוסף או סימניה או סקריפט שלא תעשה לא ימחק את meet! הוא בסך הכל מסתיר אותו בתפריט של ג'ימייל, שלא יציק בעין.
תמיד אפשר לגשת אל זה דרך גוגל, כתובת או כל דרך נורמלית שתרצה, זה בסך הכל מוחק את התפריט המעצבן ששמו בתוך הדף של ג'ימייל.שמתי אצלי וזה מחק רק בחשבון אחד בשני לא
-
@הרשי אמר במדריך | הסרת google meet מהמייל:
@מישהו12 אמר במדריך | הסרת google meet מהמייל:
לא הבנתי
מה לא מובן ?
אני מוריד את הסימן אז התוסף נכבה ומיט חוזר
-
בכרום אתה לוחץ על התוסף ועושה "הסתר בתפריט" או משהו כזה (לא זוכר אני לא משתמש בו הרבה).
בפיירפוקס אתה עושה "התאמה אישית" וגורר את התוסף ל"כלים נוספים".אני לא חושב שיש דרך רגילה להסתיר את ההודעה המעצבנת בכרום על מצב מפתחים.. יש דרכים דרך policies אחפש לך אם תרצה.
-
@chv אמר במדריך | הסרת google meet מהמייל:
בכרום אתה לוחץ על התוסף ועושה "הסתר בתפריט" או משהו כזה (לא זוכר אני לא משתמש בו הרבה).
בפיירפוקס אתה עושה "התאמה אישית" וגורר את התוסף ל"כלים נוספים".אני לא חושב שיש דרך רגילה להסתיר את ההודעה המעצבנת בכרום על מצב מפתחים.. יש דרכים דרך policies אחפש לך אם תרצה.
לא מוצא איך להסתיר לא נורא יותר חשוב למצוא איך לבטל את ההודעה המעצבנת
-
@מישהו12 אתה אתה מעוניין יש המון דרכים מסובכות יחסית לבטל את ההודעה הנ"ל, חלקן עובדות פשוט על הרעיון של לאשר את כל התוספים שלך דרך רג'יסטרי וחלקן עובדות על שינויים בDLL הפנימי של כרום אני לא יודע מה עובד היום
מצאתי בגיטהב את זה https://github.com/Ceiridge/Chrome-Developer-Mode-Extension-Warning-Patcher/releases/download/3.9/ChromeDevExtWarningPatcher.zip לא ניסתי אם זה עובד, תחלץ ותפעיל את הCMD שבפנים כמנהל, ותבחר את הכרום שלך, תסמן בוי את שלושת האפשרויות הראשונות בטור שבאמצע ותדווח אם עבד. -
ראיתי ברשת שגוגל נותנת אפשרות להסיר את זה
כאןמי שרוצה תמיד יוכל להצטרף לפגישה דרך האפליקציות