בקשת מידע | בקשת מידע | צריבת גרסה כשירה לQIN1
-
@yeh-0 כתב בבקשת מידע | בקשת מידע | צריבת גרסה כשירה לQIN1:
ב-זה לא תואם בכל המכשירים מאותו הסוג(אם אין adb כשחסמו אפשרות מפתחים ואין דרך לבטל ניפוי באגים א"א לדעת)?
ג-אם אני צורב גרסה חדשה זה לא משנה לי אם הSYSTEM יתכווץ או יתרחב, לא?
וסתם כך זה לא פרמטר קבוע לפי מחיצה נצרכת לSYSTEM גודל מסויים כמה שצריכה כדי לרוץ וכו'?ב ממש לא בהכרח ובמיוחד במכשירים האלו שכל מפתח שינה כדי למנוע גנבות...
ג בצריבת גרסה מלאה בהחלט לא משנה (כמובן אחרי שאתה מיידע גם את קובץ ה pac בשינוי)
אבל בצריבה רק של הסיסטם זה יכול להוות בעיה כי היוזר דאטה תפס לו את המקום
ג לא אין פרמטר קבוע ואתה יכול לשחק עם זה בכול עת כפי המדריך של @אליר325000
אגב מישהו12 לא אוהב שמשגעים אותו לגבי פרסום הגרסה@yeh-0 כתב בבקשת מידע | בקשת מידע | צריבת גרסה כשירה לQIN1:
IMEL
לא יודע מה זה IMEL ומתי הוא צריך להופיע
-
ג בצריבת גרסה מלאה בהחלט לא משנה (כמובן אחרי שאתה מיידע גם את קובץ ה pac בשינוי)
היכן ליידע את קובץ ה-pac? בsize או base(ב-SPD_Research_Tool), ואיך?
IMEL
לא יודע מה זה IMEL ומתי הוא צריך להופיע
בטור השני מימין בתוכנה
אצלך היה את מספר הimel במדריך ואצלי לא הופיע
תודה. -
היכן ליידע את קובץ ה-pac? בsize או base(ב-SPD_Research_Tool), ואיך?
אתה בכלל יודע לערוך את ה system?
א"כ בקובץ xml שנמצא בתוך ה pac (תצטרך לפרק את ה pac לערוך את הקובץ לארוז מחדש ורק אז לטעון אותו לתוך התוכנה
בקיצער אם לא התעסקת עם זה עד היום אז תפרוש, מעבדים של spd זה אכילת ראש אחת גדולה (לא בכדי עדיין אין גרסה כשרה ל F21 PRO+) פשוט תצרוב גרסה שלמה או לכול הפחות כדי להציל חומר תנסה ורק בתורת ניסוי לצרוב רק סיסטם בלי לנסות לערוך אותו... -
מישהו יודע מה עושים עם השגיאה הזאת
שתרגומה
נכשל: ID=2,שם:"כיול", סיבה:"גרסה לא ידועה או לא נתמכת במכשיר!"
וכשצרבתי בלי הקובץ הלא מתאים (NV_WLTE-בדקתי כשהוא לא מסומן מצליח לצרוב-בארד אומר שהקובץ נטען בהפעלת המכשיר כנראה זה הסיבה לתקלה) נשאר מסך תקוע (נראה לי של הגרסה החדשה)
@איש-אמת @שמעון-pc @מישהו12 @פקז
@אליר325000 ראיתי שענית למישהו שהפלאפון נשאר על מצב צריבה וצריך להוציא בטרייה, גם כאן זה יכול להיות?
תודה רבה -
@חזקיהו כתב בבקשת מידע | בקשת מידע | צריבת גרסה כשירה לQIN1:
@yeh-0
ltenvitem.bin
הקובץ הזה עוזר לךהוא של הQIN1 החדשים?
-
ראיתי שמישהו כתב בפורום שיש גרסאות שהשאיבה דופקת את המכשיר, האם אין אפשרות תיקון? ניסיתי כמה גרסאות ונסיונות(להחליף קבצים) ואינספור שיטוטים בפורום וברשת ותכל'ס המכשיר לא נדלק, מישהו יכול לעזור?
@איש-אמת @שמעון-pc @חזקיהו @Ykingsmart @בלנגה
האם אתם חושבים שהגרסה של @מישהו12 תעבוד למרות שכל השאר לא עבדו?
תודה.
אני ממש מתנצל על הטרטור בנושא הזה פשוט אף אחד לא נתן לי פתרון שהועיל ואני זקוק למכשיר, מהקבצים כבר התייאשתי מזמן.