הסבר | שינו imei ליאנג s6310t
-
שלום רב
כבר זמן מה אני מנסה להחליף imei הורדתי את התוכנה ש @yos העלה והצלחתי להפעיל אבל אחרי הלחיצה על מקש try הוא הדליק פתיח של תוכנה ונכבה ולא נדלק אשמח לעזרה בעניין
תודה רבה -
שלום רב
כבר זמן מה אני מנסה להחליף imei הורדתי את התוכנה ש @yos העלה והצלחתי להפעיל אבל אחרי הלחיצה על מקש try הוא הדליק פתיח של תוכנה ונכבה ולא נדלק אשמח לעזרה בעניין
תודה רבה@samsung-yung תפעיל את זה כמנהל

-
@samsung-yung תפעיל את זה כמנהל

@sxsx אנסה תודה
-
@samsung-yung תפעיל את זה כמנהל

@sxsx לא נפתחה תיבה לשינו imei גם אחרי שעשיתי את דגם המכשיר ולא הצלחתי לשנות לעברית
-
@sxsx לא נפתחה תיבה לשינו imei גם אחרי שעשיתי את דגם המכשיר ולא הצלחתי לשנות לעברית
-
הצלחתי לשנות שפה נפתחה תיבה ל imei לחצתי על תיבת תיקון אחרי שהקשתי מספר imei חדש 3 פעמים וזה לא שינה את ה imei
מה קרה -
לאחר שהפעלתי את הטלפן מחדש ידני זה שינה imei תודה על העזרה @sxsx
-
@sxsx אחרי ששיניתי imei הרוט שולט לי על הטלפון? כאילו אם אני מאפס יש רוט ולא איפוס?
-
@sxsx אחרי ששיניתי imei הרוט שולט לי על הטלפון? כאילו אם אני מאפס יש רוט ולא איפוס?
-
@samsung-yung אם אתה מאפס,
יש רוט ויש איפוסימחק האפליקצייה שמנהלת את הרוט (SuperUser)
אבל הרוט עצמו נשאר -
S samsung yung סימן נושא זה כשאלה ב
-
S samsung yung סימן נושא זה כנפתר ב
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות