בקשת מידע | כשר פליי לאחר רוט ותעודת אבטחה של נטפרי
-
האם יש למי מחברי הפורום הנכבדים ידיעה האם לאחר ביצוע רוט והתקנת תעודת אבטחה של נטפרי יעבוד לי סינון כשר פליי? או שיש סתירה בין הדברים?
בתודה מראש -
@ילד איך אני מתקין תעודת אבטחה של נטפרי כדי שיעבדו לי האפליקציות (באנדרואיד 11)?
-
@ילד איך אני מתקין תעודת אבטחה של נטפרי כדי שיעבדו לי האפליקציות (באנדרואיד 11)?
@החפץ-בעילום-שם-0 כתב בבקשת מידע | כשר פליי לאחר רוט ותעודת אבטחה של נטפרי:
קרדיט ל-ויקינטפרי
1:תוריד את זה שאתה מחובר לנטפרי
2:פתח את הגדרות המכשיר
3:דפדף ל-אבטחה > הצפנה ופרטי כניסה > התקנת אישור > אישור CA[2].
4: עברו לתיקיה בה נמצאת התעודה שהורדנו בשלב 1 > הקישו על הקובץ שהורדנו (שם התעודה בברירת המחדל הוא netfree-ca.crt).
5:בחלונית שתיפתח תנו שם לאישור (כל שם אפשרי). ובחרו באפשרות: VPN ואפליקציות.
6: הקישו על "אישור".
7:אם לא מוגדר קוד גישה, קו ביטול נעילה או סיסמה במסך הנעילה במכשיר, תתבקשו להגדיר זאת כעת[3].
8:חזרו על הפעולה ובשלב 5 בחרו באפשרות: Wi-Fi.
אם יש לך גם רוט אז תעתיק את התעודה לנתיב הזה-system/etc/security/cacerts/ -
@החפץ-בעילום-שם-0 כתב בבקשת מידע | כשר פליי לאחר רוט ותעודת אבטחה של נטפרי:
קרדיט ל-ויקינטפרי
1:תוריד את זה שאתה מחובר לנטפרי
2:פתח את הגדרות המכשיר
3:דפדף ל-אבטחה > הצפנה ופרטי כניסה > התקנת אישור > אישור CA[2].
4: עברו לתיקיה בה נמצאת התעודה שהורדנו בשלב 1 > הקישו על הקובץ שהורדנו (שם התעודה בברירת המחדל הוא netfree-ca.crt).
5:בחלונית שתיפתח תנו שם לאישור (כל שם אפשרי). ובחרו באפשרות: VPN ואפליקציות.
6: הקישו על "אישור".
7:אם לא מוגדר קוד גישה, קו ביטול נעילה או סיסמה במסך הנעילה במכשיר, תתבקשו להגדיר זאת כעת[3].
8:חזרו על הפעולה ובשלב 5 בחרו באפשרות: Wi-Fi.
אם יש לך גם רוט אז תעתיק את התעודה לנתיב הזה-system/etc/security/cacerts/@קצלנבוגן יש לי רוט והעתקתי את הקובץ שירד לי (קובץ טקסט, יכול להיות?)לנתיב שם בmt וקפץ לי שגיאה

זה מתורגם מגוגל.

זה ממנהל קבצים אחר -
@קצלנבוגן יש לי רוט והעתקתי את הקובץ שירד לי (קובץ טקסט, יכול להיות?)לנתיב שם בmt וקפץ לי שגיאה

זה מתורגם מגוגל.

זה ממנהל קבצים אחר@החפץ-בעילום-שם-0 כתב בבקשת מידע | כשר פליי לאחר רוט ותעודת אבטחה של נטפרי:
@קצלנבוגן יש לי רוט והעתקתי את הקובץ שירד לי (קובץ טקסט, יכול להיות?)לנתיב שם בmt וקפץ לי שגיאה

זה מתורגם מגוגל.

זה ממנהל קבצים אחראין לך מקום בסיסטם
-

זה מתורגם מגוגל.

זה ממנהל קבצים אחר@החפץ-בעילום-שם-0
אתה צריך להגדיל את המחיצה -
@החפץ-בעילום-שם-0
אתה צריך להגדיל את המחיצה@קצלנבוגן יש כזאת אפשרות?
איך עושים את זה? -
@החפץ-בעילום-שם-0
אתה צריך להגדיל את המחיצה@קצלנבוגן כתב בבקשת מידע | כשר פליי לאחר רוט ותעודת אבטחה של נטפרי:
@החפץ-בעילום-שם-0
אתה צריך להגדיל את המחיצהיש מדריך מעולה של @מאן-דאמר אני מצרף
לייק חובה על מדריך מושקע כזה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות