עזרה | טויוטה פריוס 2008 צג מרכזי שרוף
-
@נייטרון-חפשי כתב בעזרה | טויוטה פריוס 2008 צג מרכזי שרוף:
וזה
יש לי קושיה עליך שאתה פותח מפרט של הלדים זה 5אינץ והמסך הוא 7 אינץ ??
-
@רפאל-858 אני יכול רק לספר לך שהמוצר בגודל הזה לא היה קיים והמוכר ייצר את זה לפי בקשתי ע"פ מדידה שעשיתי לתאורה מהפירוק, אז או שלקושיה שלך יש תירוץ (בפורום התורני) או שזו קושיה על המוכר הסיני.
בלנ"ד כשיגיע התאורה אעדכן אתכם על הצלחת התיקון. -
-
היי מי שיש לו צג שרוף ורוצה לדים עוד שבועים יהיה לי מחיר רצפה
והרווחתם תיקון של 400 שח שקלים יום טוב להתחיל לצור דרך המייל בלבד לא בצאט. mor13419000@gmail.com -
לאחר נסיון החלפה של התאורה מחקתי את הקישור כי אני רואה שהמסך לא חזר לתפקוד מלא (אני מחכה למחר לראות איך זה נראה באור יום) ואני חושב או שהטעות היא שלי במידת עובי של התאורה או שהתאורה של היצרן הסיני לא מספיק חזקה (ייתכן כמובן גם שזה לא הגורם היחיד לתקלה - מחר אני ידע יותר)
אני חושב שאנסה להזמין אחרים ובל"נ אעדכן (ייקח לפחות שבועיים) -
@נייטרון-חפשי
באסה.
-
@מיישה כתב בעזרה | טויוטה פריוס 2008 צג מרכזי שרוף:
באסה.
תודה על ההשתתפות
ס"ה נראה לי שטעיתי וביינתיים אני לא ממליץ לאף אחד לנסות לתקן את המסך אלא רק להחליף
אם יהיו לי חידושים אני יעדכן אבל ביינתיים לא הצלחתי לעלות על הבעיה וכרגע לא נראה לי שזה קשור רק לתאורה -
@רפאל-858 כתב בעזרה | טויוטה פריוס 2008 צג מרכזי שרוף:
אם היית מקשיב לגדולי ישר..
אחרי יתייעצות עם חבר מבין עיניין נראה לי שזה פשוט המך טאצ וזהו
והסיני שדוחף לנו את כל המסגרת אפשר לפטר
אם משהוא החליף ולא נתן תועלת אשמח שיחלוק עליי יום טובאני.
צא מהסרט, זה לא הטאצ', אני גם התייעצתי עם 'מייבין' שבדיעבד התברר שהוא בכלל לא מבין. -
גם הטעות שלי על התאורה התחילה מ"ידען" אחד שמעולם לא פירק מסך בעצמו
אבל בקשר למסך טאצ' אני החלפתי וזה לא עוזר, וחוץ מזה כשפירקתי את המסך הישן השוויתי בין החלקים של החדש והישן ויש שתי שכבות שהשחירו אחת היא השכבה הכי חיצונית של הפלסטיקים שמפזרים את האור והשניה היא המסך LCD עצמו אם אזמין כזה ואחילף אעדכן כמובן (אולי עד אז כבר יהיה לזה פורום מיוחד ) -
@נייטרון-חפשי כתב בעזרה | טויוטה פריוס 2008 צג מרכזי שרוף:
גם הטעות שלי על התאורה התחילה מ"ידען" אחד שמעולם לא פירק מסך בעצמו
אבל בקשר למסך טאצ' אני החלפתי וזה לא עוזר, וחוץ מזה כשפירקתי את המסך הישן השוויתי בין החלקים של החדש והישן ויש שתי שכבות שהשחירו אחת היא השכבה הכי חיצונית של הפלסטיקים שמפזרים את האור והשניה היא המסך LCD עצמו אם אזמין כזה ואחילף אעדכן כמובן (אולי עד אז כבר יהיה לזה פורום מיוחד )נכון מאד
יש שלושה דברים שמשחירים שם
מסך הטאצ'
הפלסטיקים
תאים מתים בלד.
החלפה של אחד משלושתם לא תעזור. -
משהוא יכול לעזור לנו אפה מזמינים הפלסטיקים השכבות האלו
ולגבי המסך ישתגעתי באלי להשיג לא כל כך צלח לי אולי משהוא מכיר מקום אחר להזמין החלקים
ואני שוב מסכם הלדים שיש באלי'
דברתי אישית לפני רגע עם האדם שהחליף זה לא עוזר כלום
מה שנישאר זה השכבות מפזרי אור והמסך שצמוד ללדים מסך הטאצ אין צורך כלל
סהכ 2 מוצרים שכבות , 2 ומסך (אתה מסכים איתי) סהכ לתשלום גג
120 שח זה מה שאתה טענת מראש לעשות יאלה -
@מיישה כתב בעזרה | טויוטה פריוס 2008 צג מרכזי שרוף:
יש שלושה דברים שמשחירים שם
מסך הטאצ'מסך הטאצ' כמעט לא משחיר אבל לפעמים הוא מתקלף ונשאר דבק וכו' ולכן אני מאמין שהתצוגה תשתפר מאוד גם בלי להחליף אותו
-
@נייטרון-חפשי היי אני הזמנתי את המסך והרכבתי ועובד פיקס למזלי שהזמנתי גם את הפנלים של המזגן כי פשוט נשברו לגורמים למרות סופר הזהירות שלי אבל המסך הסתדר לגמרי נחכה תגיע הפלסטיקה בקרוב ויראה מושלם!
-
@אהרון-חביב תוכל לעזור לי אם הוראות ברורות לגבי החלפת מסך שרוף ופנלים של שני פתחי האורור
תודה. -
@tayotaavi כתב בעזרה | טויוטה פריוס 2008 צג מרכזי שרוף:
@אהרון-חביב תוכל לעזור לי אם הוראות ברורות לגבי החלפת מסך שרוף ופנלים של שני פתחי האורור
תודה.