עזרה | טויוטה פריוס 2008 צג מרכזי שרוף
-
@חיים-ש כתב בעזרה | טויוטה פריוס 2008 צג מרכזי שרוף:
האם הבנתי נכון?
כמעט, המסך מגע והתאורה הם חלקים במסך ברגע שהחלפת מסך קומפלט החלפת גם אותם, אני החלפתי 2 מסכים כאלו ושמרתי את הישנים כדי לתקן אותם ועוד אחד הזמנתי ולא השתמשתי ואני אשמח למכור לך אחד -
@נייטרון-חפשי
כן כמו שחשבתי,
אבל לגבי המסך קומפלט ראיתי שכותבים בתגובות שם בעלי שזה משוחזר לא חדש. -
@חיים-ש כתב בעזרה | טויוטה פריוס 2008 צג מרכזי שרוף:
כותבים בתגובות שם בעלי שזה משוחזר לא חדש.
מי שכתב את זה בעלי זה אני
וזה משוחזר בדיוק בשיטה שהסברתי לעיל, החלפת תאורה ומסך מגע. -
@רפאל-858 ב60 שקל? אתה כנראה מדבר על מסך מגע בלבד שיושב על המסך תצוגה ותוכל למצוא אותו בקישור השלישי שהבאתי
אין לי מושג איזה סרטון ראית אבל זה קצת נשמע שלא קראת כל מה שכתבתי למעלה
בשביל לחבר את התאורה צריך לפתוח 4 כיפופי מתכת מאחורי המסך ולהוציא כמה שכבות של פלסטיקים שקופים ולבנים שאחראים לפזר את האור (לשמור על הסדר שלהם) לשלוף מתחת את פסי התאורה (אגב, לא לד אלא CCFL) מלחימים עם מלחם ובדיל את הפסים ומחזירים לפי הסדר@רפאל-858 כתב בעזרה | טויוטה פריוס 2008 צג מרכזי שרוף:
יש לך משהוא יותר תכלס
הכי תכלס זה לקנות את כל החתיכה כולל הכפתורים החיצוניים ב1100 שקל בערך או ללכת לחשמלאי רכב/מוסך ולשלם 1000-1500 לפני מע"מ מי שנהנה לעשות בעצמו ולחסוך כבר כתבתי כאן את כל האופציות כדי שכל אחד יוכל לבחור כמה שווה לו להשקיע
-
שוב מסכם לתכלס מה אני עושה תאשר לי שהבנתיך
לי יש מסך כמו בתמונה הוא שחור מהחצות עליו לפי מה שהבנתי מימך אני מזמין מסך מאלי'(ד"א
אם יש למישהוא מסך כזה או הלדים המדוברים נא ליצור איתי קשר אשמח לקנות אותם מימנו) ומתקין אותו ואז אני מאושר המסך יראה כמו חדש ??? צורף תמונות אשמח ששוב תיתן קישור לסרטון איך מפרקים ומחברים המסך
תודה המייל שלי הוא mor13419000@gmail.com
תודה -
@רפאל-858 לא! המסך שאתה רוצה להזמין זה רק המגע דהיינו המסך שמזהה את האצבע שלך כשאתה נוגע במסך! המסך הזה הוא שקוף ולא מראה כלום!
אתה צריך להזמין את המסך הזה@נייטרון-חפשי כתב בעזרה | טויוטה פריוס 2008 צג מרכזי שרוף:
אם אתה רוצה יש לי מסך כזה למכור pikolinou@gmail.com
ובקשר לסרטון כנראה ראית אותו במדריך של @מיישה -
-
@רפאל-858 כתב בעזרה | טויוטה פריוס 2008 צג מרכזי שרוף:
הקישור של הסירטון אינו ובנטפרי לא נותן אולי יש לך קישור אחר?
תודהhttps://www.youtube.com/watch?v=hJ6tFtkrcdU
https://www.youtube.com/watch?v=eK65WaBBbVQ
https://www.youtube.com/watch?v=h6BzC01nypQ
יכולת לחפש בעצמך
-
@נייטרון-חפשי כתב בעזרה | טויוטה פריוס 2008 צג מרכזי שרוף:
וזה
יש לי קושיה עליך שאתה פותח מפרט של הלדים זה 5אינץ והמסך הוא 7 אינץ ??
-
@רפאל-858 אני יכול רק לספר לך שהמוצר בגודל הזה לא היה קיים והמוכר ייצר את זה לפי בקשתי ע"פ מדידה שעשיתי לתאורה מהפירוק, אז או שלקושיה שלך יש תירוץ (בפורום התורני) או שזו קושיה על המוכר הסיני.
בלנ"ד כשיגיע התאורה אעדכן אתכם על הצלחת התיקון. -
-
היי מי שיש לו צג שרוף ורוצה לדים עוד שבועים יהיה לי מחיר רצפה
והרווחתם תיקון של 400 שח שקלים יום טוב להתחיל לצור דרך המייל בלבד לא בצאט. mor13419000@gmail.com -
לאחר נסיון החלפה של התאורה מחקתי את הקישור כי אני רואה שהמסך לא חזר לתפקוד מלא (אני מחכה למחר לראות איך זה נראה באור יום) ואני חושב או שהטעות היא שלי במידת עובי של התאורה או שהתאורה של היצרן הסיני לא מספיק חזקה (ייתכן כמובן גם שזה לא הגורם היחיד לתקלה - מחר אני ידע יותר)
אני חושב שאנסה להזמין אחרים ובל"נ אעדכן (ייקח לפחות שבועיים)