בעיה | תוכנות לא נפתחות
-
@Tיו_ עכשיו הבנתי.
יש לנו שתי אפשרויות:
או שתחכה שמישהו חכם יכנס לשיחה ויבדוק מיהו בדיוק הקובץ הבעייתי שלך ויטפל "נקודתית"
||(מעלות: נקודתי, חסרונות: עלול לקחת זמן, אתה לא יודע מי הוא העוזר לך ומה באמת הוא יודע)||
או שתתקין את ווינדוס מחדש דרך אונקי. שזו הדרך שאני הקטן הייתי בוחר. אם אני לא טועה, מחיקה דרך אונקי מוחקת התקנת תוכנת אך עדיין אפשר להשאיר את הקבצים.
||מעלות: 99% הצלחה, חסרונות לוקח זמן|| -
@עומר כתב בבעיה | בעיה רצינית:
@Tיו_ עכשיו הבנתי.
יש לנו שתי אפשרויות:
או שתחכה שמישהו חכם יכנס לשיחה ויבדוק מיהו בדיוק הקובץ הבעייתי שלך ויטפל "נקודתית"
||(מעלות: נקודתי, חסרונות: עלול לקחת זמן, אתה לא יודע מי הוא העוזר לך ומה באמת הוא יודע)||
או שתתקין את ווינדוס מחדש דרך אונקי. שזו הדרך שאני הקטן הייתי בוחר. אם אני לא טועה, מחיקה דרך אונקי מוחקת התקנת תוכנת אך עדיין אפשר להשאיר את הקבצים.
||מעלות: 99% הצלחה, חסרונות לוקח זמן||אפשר להשאיר קבצים?
ויש לך קובץ התקנה? -
-
@a-y-f כתב בבעיה | בעיה רצינית:
האם ישנה הודעת שגיאה? אם כן תעלה לפה תמונה.
העלתי למעלה
@a-y-f כתב בבעיה | בעיה רצינית:
דבר שני נסה להפעייל את המחשב ממצב בטוח ולאחר מכן ב=הסר את התוכנה הזדונית או כל מה שאתר רוצה לעשות.
איך אני עושה את זה?
תודה רבה
-
@YAAKOVSAS כתב בבעיה | בעיה רצינית:
@דאבל כתב בבעיה | בעיה רצינית:
יש קובץ שמתקן את זה
זה מה שזה עושה כשאני מנסה להפעיל כמנהל
-
@Tיו_ כתב בבעיה | בעיה רצינית:
@YAAKOVSAS כתב בבעיה | בעיה רצינית:
@דאבל כתב בבעיה | בעיה רצינית:
יש קובץ שמתקן את זה
זה מה שזה עושה כשאני מנסה להפעיל כמנהל
תעשה הצגת אפשרויות נוספות
לא מופיע דבר?דבר אחר
האם החומר הזה חשוב מאוד ולא מגובה?
אם העניין הוא בסה"כ המחשב שלא עובד הייתי כרגע מביא כונן אחר ריק ומתקין עליו ווינדוס ומחזיר את המחשב להיות שמיש.
ואז מטפל בכונן הנגוע בנפרד.
וכמו שהציע @a-y-f ההמלצה היא להעלות דיסק טכנאים (היירנס בוט או סרגיי המומלצים ביותר לדעתי) עדכני עם אנטי וירוסים שונים ולסרוק המחשב בכל הדרכים והאופציות לצורך השמדת הוירוס.
ובעז"ה תצליח.