המלצה | נגן אנדרואיד המומלץ ביותר
-
אחרי שראיתי המון נגנים, חלק במציאות וחלק רק באינטרנט, נראה לי שהנגן שהובא כאן PULSAR PL-C1 - הוא הטוב ביותר מכל הבחינות:
-
זיכרון מהיר ופנימי - 16\2
-
מסך 4 איכותי (ולא 5 שנראה סמארטפון)
-
קשיח ואיכותי, גוף מתכת.
-
מצלמה 13MP שמישהו כאן העלה תמונות שצילם בה ולדעתי איכותיות מאוד לנגן, וזה דבר שאין באף נגן באליאקספרס.
-
אנדואיד 8.1
ואחרי חיפושים רבים בס"ד נמצא גם הקישור שלו באליאקספרס, שאמנם יקר יותר מכל הנגנים המוצעים שם, 345 ש"ח ואולי רק בגלל שהוא הטוב ביותר.
PULSAR PL-C1
באלי אקספרס המוכר קורא לו H-390 PLUS, אבל לא תמצאו אותו מחיפוש המילים האלו.
דבר נוסף: אם תרצו אותו כשר בלי רדיו ובלי וידאו וכו' כמובן ניתן לקנות ב480 כאן בארץ.
דבר נוסף: לדעתי - אחיו הקטן של הנגן הזה הוא מיודענו ה-SUPER STAR PLUS שנמכר כאן בארץ במחסלים ב 600 (משום מה?!) והוא ללא מצלמה, ואותו אני מכיר ממש טוב יש אותו לאחי הקטן והוא אצלו כבר לפחות חצי שנה ויותר והוא חורש עליו במוזיקה ומשחקים, אבל הוא קצת איטי. וגם הוא נמצא בקישור שהבאתי לנגן עם המצלמה (תצטרכו לבחור שם את אלו שלא כתוב בהם מצלמה, שהם הזולים יותר).
-
-
@דודי-ענהאל יפה מאוד ! דווקא אחותי חיפשה נגן עם מצלמה !
-
@דודי-ענהאל
הוא לא גדול מדיי?? -
@דודי-ענהאל כתב בהמלצה | נגן אנדרואיד המומלץ ביותר:
@עזיז יש לאחי את הדגם ללא המצלמה אנסה עוד מעט להעלות תמונה שלו ליד QIN1
נשמח לתמונה...
-
@חייל-של-מה-מ לא הספקתי להעלות וכבר חזרתי לדרום המופצץ כך שהתמונה נשארה בנתניה, אבל אוכל לתאר לך שהוא נמוך משמעותית מQIN1 וקצת יותר רחב.
-
@PRO-CD אתה אומר מידיעה? שיש עיכובים למשלוחי אלי'?
ובארץ אם תרצה - יש את מחסלים - ב 599 ש"ח
ועם מצלמה יש את פולסר ב 480(שכמובן שווה פי כמה מכל הבחינות, כי זה אותו אחד רק בתוספת מצלמה וזול יותר משמעותית, רק השאלה אם הם עובדים כי לא חזרו אלי במייל..) ומשום מה עכשיו לא כתוב שם המחיר מישהו יודע על השינוי? -
@דודי-ענהאל כאן דובר על זה
https://mitmachim.top/post/673581
היה לי המון נגנים ואני חושב שזה הכי הכי מומלץ -
@דודי-ענהאל הנה התמונה. אם יש עוד שאלות, בכיף.