שיתוף | האופציה החדשה לבדיקת רשיונות נהיגה גם בדרך להחסם?
-
@ארכיצדק כתב בשיתוף | האופציה החדשה לבדיקת רשיונות נהיגה גם בדרך להחסם?:
מילא שלך יש אינטרס אולי לבדוק על בחורים,
אבל מה האינטרס שלי לטעון שיש דרך לבדוק,לא כפרה אני פשוט רוצה לדעת!!!
ואני מאמין לך פשוט אני רוצה לדעת אם זה דרך קלה ולא פשוט לקשור שוטר ולגנוב לו את הטאבלט שלו ולבדוק... -
@ארכיצדק כתב בשיתוף | האופציה החדשה לבדיקת רשיונות נהיגה גם בדרך להחסם?:
@נרוש
כל מי שיש לו גישה לאינטרנט יכול לבדוק@ארכיצדק כיצד?
-
@ארכיצדק תפנה לרשות להגנת הפרטיות ותסביר להם בדיוק איך אפשר לבדוק והם יטפלו בזה בעזרת השם
מנסיון !!!!
במייל ppa@justice.gov.il -
@משתמש-מתקדם כתב בשיתוף | האופציה החדשה לבדיקת רשיונות נהיגה גם בדרך להחסם?:
@ארכיצדק תפנה לרשות להגנת הפרטיות ותסביר להם בדיוק איך אפשר לבדוק והם יטפלו בזה בעזרת השם
מנסיון !!!!
במייל ppa@justice.gov.ilאהבתי את היומרנות שאתה אומר "מנסיון", אחרי שמכת ציבור זו מטריפה את כולם
-
הנקודה שהפעם תהפוך להרבה פחות בעייתית ותעזור להם לחסום בקלות היא נטו שינוי מלל
ואני יסביר הפריצה כרגע היא במקום מסוים שבהכנסת פרטים מחזיר פלט שונה לכל מקרה במקום להחזיר את האותו הפלט עבור כולםמה שצריך לעשות זה שמי שיודע את הפריצה ישלח מייל עם בקשה לתיקון וידגיש שהאפשרות הפעם היא נטו לשנות את נוסח הפלט שמתקבל
(ואציין שבשונה מפעם קודמת אין שינוי נוסף בקונסול במקרה של תשובה שונה אלא אך ורק פלט שונה) -
ברגע שהapi פתוח ולא דורש מספר רשיון כדי לענות על האם יש רשיון או לא, כל פעם תמצא טלאים במקומות חדשים, או באיזה טופס ישן ששכחו לסגור, או באיזה אתר צד שלישי שמשתמש עם הapi שלהם.
אני חושב שבכללי צריך להכניס את זה לתוך הזדהות ממשלתית, ולא סתם לבקש פרטים הידועים לכל מי שיש לו אגרון...
-
@משתמש-מתקדם כתב בשיתוף | האופציה החדשה לבדיקת רשיונות נהיגה גם בדרך להחסם?:
לא הרבה יודעים איך בודקים וממילא לא יכולים לפנות לאף אחד
אני יודע (אחד המשתמשים פה הסביר לי אחרי שבירר את זהותי שאני בסה"כ בחור ישיבה רגיל, והזהיר אותי שלא יעבור לאף אחד...)
אז אם יהיה פה מישהו שיגיד לי לאן לפנות כולל מלל איך לגשת אליהם בצורה שיקשיבו ולא סתם יסננו אני מוכן... -
לא מסובך בכלל
פשוט שולחים הודעה למייל הזה ppa@justice.gov.il מפרטים את הבעיה וזהו
הם יטפלו בזה בעזרת השם