בקשת מידע | מחשב hp נרטב, היה בסוכה... גשם
-
@2580 כתב בבקשת מידע | מחשב hp נרטב, היה בסוכה... גשם:
@aharon77 לא לנסות להדליק עלול לגרום לקצרים בלוח אם... לנסות לייבש כמה שיותר (לפתוח בעדינות כל מה שאפשר... בלי לשבור...) ולייבש אפשר ע"י אורז... למשך כמה שיותר זמן... וגם אז אולי יחוס עם עני ואביון...
תודה!!
לפתוח, ואז לייבש באורז? -
@aharon77 שוב פעם זהירות (סליחה שאני מלחיץ אבל זה לא סתם אך זה לא שאני אומר שעדיף לא לפרק אם יש לך חוש טכני ומוטוריקה עדינה אז אני חושב שתנסה...) רק תזכור כל דבר מאיפה הוצאת ולאיפה זה צריך לחזור וגם ששום דבר לא אמור להיות בכוח... וכמובן בתנאי שהמחשב שווה לך יותר מהאורז... (צריך לקבור אותו באורז)
נ.ב. יש כאילו שיגידו לך שאפשר לנסות לייבש עם פן ויש כאלו שיקפצו מיד ויאמרו שזה יכול להזיק וכלל לא עוזר אז תעשה מה שאתה חושב...
-
אינני בקי בזה מספיק,
אך יש הטוענים שייבוש באורז הוא מיתוס שאינו נכון.פעמיים נפלו לי מכשירי טלפון למים (טבילה מלאה),
יבשתי אותם בשמש בחלון כמה ימים,
ושניהם עובדים מצויין,
לדעתי תנסה לעשות זאת גם למחשב,
[זה לא סותר לאורז, אפשר לשים את המחשב עם האורז בחלון].... -
@אוהב-ספר-0 תודה רבה!
אנסה בעזרת השם.
פתחת את המכשירים? או ששמץ אותם בשמש איך שהם סגורים...? -
@aharon77 שוב פעם זהירות (סליחה שאני מלחיץ אבל זה לא סתם אך זה לא שאני אומר שעדיף לא לפרק אם יש לך חוש טכני ומוטוריקה עדינה אז אני חושב שתנסה...) רק תזכור כל דבר מאיפה הוצאת ולאיפה זה צריך לחזור וגם ששום דבר לא אמור להיות בכוח... וכמובן בתנאי שהמחשב שווה לך יותר מהאורז... (צריך לקבור אותו באורז)
נ.ב. יש כאילו שיגידו לך שאפשר לנסות לייבש עם פן ויש כאלו שיקפצו מיד ויאמרו שזה יכול להזיק וכלל לא עוזר אז תעשה מה שאתה חושב...
תודה!
-
@aharon77 כתב בבקשת מידע | מחשב hp נרטב, היה בסוכה... גשם:
@אוהב-ספר-0 תודה רבה!
אנסה בעזרת השם.
פתחת את המכשירים? או ששמת אותם בשמש איך שהם סגורים...?שמתי אותם סגורים (פתחתי מכסה אחורי והוצאתי את הבטריה והסים)
כמובן שמה שאפשר לפתוח בקלות עדיף לפתוח.
[אני לא יודע האם זה סימן מוחלט, אך ביום יומיים הראשונים כשעות שהיה חם בחלון היו אדי מים במסך, אח"כ הפסיקו לעלות אדים, אולי זה סימן מתי המכשיר כבר יבש, אך אני הייתי ממליץ לחכות אח"כ עוד יום יומיים]. -
@אוהב-ספר-0 שימוש באורז הוא 100 אחוז מועיל,
לא פעם ולא פעמיים שנפל לי הטלפון למים, ושמתי באורז למשך יממה, ועבד מצויין,
אורז זה מה שהכי עוזר...
דווקא הצעת רעיון טוב לשים את האורז בשמש. -
@אוהב-ספר-0 שמש חזקה מידאי עלולה לגרום לנזק לבטרי ועוד רכיבים ובכל אופן אם שמים בחוץ להזהר שלא ירד שוב גשם
דרך אגב לא הבנתי איפה ירד כ"כ הרבה גשם... -
@אוהב-ספר-0 כתב בבקשת מידע | מחשב hp נרטב, היה בסוכה... גשם:
אך אני הייתי ממליץ לחכות אח"כ עוד יום יומיים].
ההמלצה היא שבועיים אם זה לא כזה דחוף...
כמו כן ככל שזה יותר גדול ויש יותר חלקים פנימיים יש למים יותר מקום להכנס עמוק אז עדיף לחכות כמה שיותר... ושוב אני חוזר להדליק סתם כשזה עוד לא יבש עלול לגרום לקצרים... אז כל עוד אתה לא חושב שזה בטוח יבש אל תנסה אפי' להדליק...
-
@שניאור-שמח שניאור אתה אומנם שמח ומשמח את הצופים, אבל יש כאן בעיה רצינית שלא יפה לצחוק על בעל המחשב האומלל....
-
@הבריסקע-ר צריך טיפה עידוד.. (נכון שזה לא נשמע אכי מעודד אבל..)
-
@טיפש-מחוכם כתב בבקשת מידע | מחשב hp נרטב, היה בסוכה... גשם:
שימוש באורז הוא 100 אחוז מועיל,
מסקנה ממש מעניינת יש לך
100% מועיל ואין לך אפילו צד שבלי האורז גם היה הכל בסדר?
גם אם זה מועיל אתה לא באמת יכול להוכיח (גילוי נאות אני לא מאמין בשטות הזאת) מים בכמות קטנה יכולה להתאדות גם בלי אורז (ע"ע ספונג'ה)אורז סופח לחות ולכן שמים אורז במלח אורז לא סופח כמות גדולה של מים בשום צורה, תשים כוס של מים ותניח לידה אורז תגיד לי אם המים התרוקנו מהכוס (דוגמה דמוגוגית לחלוטין), עם יש כמות ממש קטנה של מים במכשיר בדרך כלל הוא יתאדה לבד מהאוויר בחדר אם יש כמות גדולה אורז לא יעזור, שמש לעומת זאת או פן (פן עלול להמיס את הפלסטיק ואת החוטים) מייבשים מים בכמות גדולה (חוקי הטבע שחום מאדה מים משא"כ אורזבכל מקרה לפות"ש אני ממליץ כמו שמישהו המליץ כבר להשים בשמש אבל לא בשמש קופחת אלא במקום עם אוויר חם ונעים (אמור להיות כזה מחר אאל"ט)
-
זה מחשב נייד?
חשבת שהוא הכניס לסוכה מחשב נייח?