הסבר | בנושא הנגנים של חברת 'star'
-
פוסט זה נמחק!
-
@מתושלח-הבבלי כתב בהסבר | בנושא הנגנים של חברת 'star':
יותר קל לפרוץ טטריס לגוגל מאשר לפרוץ את ההגנה של נגני ה'אולטרה'
לא הייתי מגזים... אבל...
הפורום הוא לא המקום לזה
חד וחלק מצטרף לחלוטין
-
יותר קל לפרוץ טטריס לגוגל מאשר לפרוץ את ההגנה של נגני ה'אולטרה'
לא יודע מה איתך אבל אני הצלחתי להתקין על אולטרה מקס
-
נראה לי שכולם יסכימו איתי שזה פשוט נמאססס
|-יותר קל לפרוץ טטריס לגוגל מאשר לפרוץ את ההגנה של נגני ה'אולטרה'אתה מתכוון בוודאי למשתמש הפשוט שאין לו עניין לשאול את זה כי אסור לאף אחד לעזור לו מבחינת חוקי הפורום
אין קטע להציף את הפורום בשאלות גם כי אף אחד לא יעזור לכם (משום שזה נוגד את חוקי הפורום) וגם כי אין דרך לעשות את זה (ותאמינו לי שחרשתי על הנגנים האלה המוווון עם כל התוכנות שיש)
יש לך עוד לחרוש
וגם אם יש איזה דרך לפרוץ
אז מה זה נחשב לפרוץ אם
אין דרך בשום צורה להתקין אפליקציות על הנגנים האלו אין מה לשאול על זה שוב ושוב.
צודק אסור לענות על זה בפורום אבל..
אין מה לעשות והפורום הוא לא מקום לפריקת עצבים
זה נכון, לפורום פה אין מסע של משטח טעינת עצבים
נ.ב. אם מישהו יפתח נושא חדש בנושא זה הפנו אותו לכאן בבקשה
מצויין . מי שרוצה אני מתקין אפליקציות כשירות בלבד. לא וידיאו ולא ווי פיי .ב50 שח. המייל שלי בפרופיל.
-
@מתושלח-הבבלי יש בעיה בנגן הזה שניתן לפתוח אותו לוידאו תוך 3 שניות ורצוי שהורים שקונים אותו לילדים ידעו מזה
-
@avrasha כתב בהסבר | בנושא הנגנים של חברת 'star':
@מתושלח-הבבלי יש בעיה בנגן הזה שניתן לפתוח אותו לוידאו תוך 3 שניות ורצוי שהורים שקונים אותו לילדים ידעו מזה
לא דיברתי על ווידאו, אני יודע שזה נכון הנגנים האלה נפרצים באמת אחרי 3 שניות
ובעיקר מה שכתבתי זה שבחורים שאפילו לא יודעים מה זה 'ADB' ו'רוט' ואפילו לא מה זה 'מצב מפתחים' והפעלת 'ניפוי באגים'
וגם אם תסביר לו מה לעשות (אם יש, אבל בא נאמר שיש) הוא לא יבין וק"ו אם אף אחד לא כותב לו (כי זה נוגד את חוקי הפורום) אז מה העניין שכל הפורום יסתפם בגלל זה? -
@מתושלח-הבבלי אתה צודק. הזכרתי את זה בכדרך אגב כי זה חשוב שאנשים ידעו. כבר עדיף לקנות נגן בחצי מחיר ולחסום ע"י רוט או התוכנה של @לא-מתייאש מאשר לקנות את הנגן הזה
-
בגרסה החדשה תיקנו את זה
-
@קצלנבוגן כתב בהסבר | בנושא הנגנים של חברת 'star':
בגרסה החדשה תיקנו את זה
ועדיין נראה לי שיש דרכים ויש מקומות שמוכרים את הגרסאות הראשונות
-
@מתושלח-הבבלי שמעתי שהמצב מפתחים נעול אם סיסמה. כך שלא ניתן להתקין אפליקציות דרך ADB
-
-
זה קצת מוזר, בהתחלה כשיצא הגרסאות הראשונות של אולטרה מקס זה היה נפרץ תוך 5 דקות לווידאו והתקנות לאחר מכן הם חסמו את זה לאט לאט עד שהוציאו גרסה חסומה לחלוטין והפעם הזאת שוב, הוציאו נגן שפורצים אותו בשניות לאחר מכן הוציאו גרסה שאפשר לפרוץ בצורה אחרת בפעם השלישית הוציאו גרסה שאפשר לפרוץ בצורה שלישית ורק בפעם הרביעית הוציאו גרסה חסומה לחלוטין
-
אני חושב שבאמת אין מה להפנות אותם לפוסט הזה בלי קשר ל-אם באמת אי אפשר או שאפשר
המנהלים החליטו שאסור לדבר על זה בפורום (אגב מסיבה מוצדקת) אז אסור ויש להפנות אותם לחוקי הפורום בתוספת הזהרת הרחקה מהפורום
ואגב אני מריח שהנושא הזה הולך להפוך למוקד מידע על פריצות אז אנא... -
@איש-אמת כתב בהסבר | בנושא הנגנים של חברת 'star':
אני חושב שבאמת אין מה להפנות אותם לפוסט הזה בלי קשר ל-אם באמת אי אפשר או שאפשר
המנהלים החליטו שאסור לדבר על זה בפורום (אגב מסיבה מוצדקת) אז אסור ויש להפנות אותם לחוקי הפורום בתוספת הזהרת הרחקה מהפורום
ואגב אני מריח שהנושא הזה הולך להפוך למוקד מידע על פריצות אז אנא...אם ישאלו על פריצות אני יבקש מצןות פיקוח לנעול את הנושא
-