בירור | חסימת חנות גוגל פליי..
-
@שניאור-שמח כתב בבירור | חסימת חנות גוגל פליי..:
ובשביל שהאפליקציה תהיה חסומה (שברגע שנכנסים זה ישר יוצא) צריך לעשות את מה שאמרת למעלה נכון? כמובן לא לפני שפורצים את החתימה..
לא אין קשר בין google play לפריצה של החתימה. יש אפליקציות מערכת עם חתימה של החברה / המפתחים, ויש אפליקציות של גוגל שהם עם חתימה של google ואותם ניתן לערוך אבל בלי לחתום (ראה סרטון למעלה), כדי לערוך לדוגמא הגדרות צריך לפרוץ את החתימה או שאר אפליקציות מערכת שהם עם חתימה של החברה (מתקין חבילה אפשר להחליף לשל גוגל ואז היתן לערוך ולחסום התקנות כמו שכתבתי למעלה).
-
@דוד-חזן ואתה יודע לפרוץ או לא?
לא, לכן אמרתי שתפתח נושא חדש ואם יש מי שיודע שיענה שם. זה דבר שלא יספרו מקסימום יגידו לך שתביא את ה super ויפרצו לך ויקחו על זה כמה מאות שקלים.
-
@דוד-חזן אתה אומר שלא אמור להיות בעיות נכון?
לא לוקח אחריות, אני עשיתי ועבד, אם תעשה משהו בטעות או שאתה לא מבין על מה לחצת וכדו' יתכן שתצטרך לצרוב שוב super.
-
@דוד-חזן פתחתי נושא חדש ואמרו לי משהו אם לאקי פאצר אבל אני לא יודע אם מתקינים את זה למחשב או לטלפון..
לטלפון
LuckyPatcher.
אין לי לינק להורדת האפליקציה, הובאה בעבר בפורום.
תעדכן אם אכן עזר לך... -
@שניאור-שמח גם אחרי שפרצתי את החתימה..
-
@דוד-חזן פתחתי נושא חדש ואמרו לי משהו אם לאקי פאצר אבל אני לא יודע אם מתקינים את זה למחשב או לטלפון..
לאקי פאצר לא יעזור.
-
@דוד-חזן למה?
כי הוא משתמש בשיטה מיושנת שלא מתאימה לאנדרואיד המתקדמים.
-
@דוד-חזן אבל מה שאמרת לי למחוק כן צריך בשביל זה לפרוץ את החתימה או לא??
לא. פריצת חתימה נעשית לצורך התקנת אפליקציות שחתומות בחתימה של המערכת כגון הגדרות כאשר רוצים לערוך את האפליקציה ולבטל ממנה את החתימה המקורית של המערכת וכו'. Google Play חתום בחתימה של Google ולכן אותו כן ניתן לערוך. בלי קשר לחתימה שדיברנו עד עכשיו יש משהו נוסף שצריך לזכור לא מכניסים למערכת אפליקציות שערכנו עם חתימה חדשה, לאחר שטיפלת ב apk של Google Play אל תחתום אותו אלא תכניס אותו ללא חתימה למערכת עם הרשאות הנצרכות (644 או מה שצריך).
-
@דוד-חזן כתב בבירור | חסימת חנות גוגל פליי..:
לא מכניסים למערכת אפליקציות שערכנו עם חתימה חדשה
למה?
אם זה לא ארוך כמובן -
@אני-אני-אני כתב בבירור | חסימת חנות גוגל פליי..:
@דוד-חזן כתב בבירור | חסימת חנות גוגל פליי..:
לא מכניסים למערכת אפליקציות שערכנו עם חתימה חדשה
למה?
אם זה לא ארוך כמובןכי בהגנת חתימה יש כמה הגדרות (עזוב עכשיו אנדרואיד 13) תנסה לערוך הגדרות של אנדרואיד 12 ותחתום עם חתימה שלך הפלאפון לא יעלה, לכן גם כשעורכים אפליקציות מערכת בין מערכת ובין מערכת של google לא חותמים אותם. [אם תרצה להוסיף אפליקציה חדשה ע"פ רוב אין בעייה שהיא תיהיה חתומה בכל חתימה].
באנדרואיד 13 זה כבר עוד יותר מוגן שאם האפליקציה לא חתומה כבר הפלאפון לא יעלה, ואת זה צריך לפרוץ. -
@דוד-חזן אני שיניתי אותו בתוך הסיסטם לא העתקתי לזיכרון ואז הרעכתי והחזרתי.
תמיד ממליץ לערוך בחוץ ואז להחליף בקיים.