בירור | חסימת חנות גוגל פליי..
-
@אני-אני-אני כתב בבירור | חסימת חנות גוגל פליי..:
@דוד-חזן כתב בבירור | חסימת חנות גוגל פליי..:
רק שכדאי שבנוסף לזה תריץ פקודה שמוחקת את החנות מה user
ראיתי בגירסא אחת שפשוט החנות היתה נמצאת כאפליקציה שאיננה ניתנת לפתיחה
זאת אומרת, לא מופיעה במסך הבית ולא ניתנת לפתיחה גם מההגדרות
זה אתה יודע כיצד לעשות?זה פותר פשוט גם מראית העין וגם יצה"ר לנסות לפרוץ, מחיקה מהיוזר זה חוזר באיפוסלמה לא למחוק את ה classes.dex וזהו כמו שכתבתי למעלה ולא לחתום. ואז המחיקה מה user זה סתם בשביל האסתטיקה.
-
@שניאור-שמח כתב בבירור | חסימת חנות גוגל פליי..:
@דוד-חזן אתה שואל אותי?
שואל מה?
התמונה שהעלת בסדר, רק תשאיר שורה ריקה בין שורה 2 ל 3. -
@דוד-חזן ואז מה לעשות?
ללחוץ על הסימון של השמירה וזהו. אם ערכת בתוך הסיסטם אז תמחק את הקובץ .bak של הגיבוי שנוצר, ואם ערכת בחוץ אז רק תחליף עם הקיים.
-
@שניאור-שמח ההוא שלמטה עם הנקודה bak
-
ובשביל שהאפליקציה תהיה חסומה (שברגע שנכנסים זה ישר יוצא) צריך לעשות את מה שאמרת למעלה נכון? כמובן לא לפני שפורצים את החתימה..
לא אין קשר בין google play לפריצה של החתימה. יש אפליקציות מערכת עם חתימה של החברה / המפתחים, ויש אפליקציות של גוגל שהם עם חתימה של google ואותם ניתן לערוך אבל בלי לחתום (ראה סרטון למעלה), כדי לערוך לדוגמא הגדרות צריך לפרוץ את החתימה או שאר אפליקציות מערכת שהם עם חתימה של החברה (מתקין חבילה אפשר להחליף לשל גוגל ואז היתן לערוך ולחסום התקנות כמו שכתבתי למעלה).
-
@דוד-חזן ואתה יודע לפרוץ או לא?
לא, לכן אמרתי שתפתח נושא חדש ואם יש מי שיודע שיענה שם. זה דבר שלא יספרו מקסימום יגידו לך שתביא את ה super ויפרצו לך ויקחו על זה כמה מאות שקלים.
-
@דוד-חזן אתה אומר שלא אמור להיות בעיות נכון?
לא לוקח אחריות, אני עשיתי ועבד, אם תעשה משהו בטעות או שאתה לא מבין על מה לחצת וכדו' יתכן שתצטרך לצרוב שוב super.
-
@דוד-חזן פתחתי נושא חדש ואמרו לי משהו אם לאקי פאצר אבל אני לא יודע אם מתקינים את זה למחשב או לטלפון..
לטלפון
LuckyPatcher.
אין לי לינק להורדת האפליקציה, הובאה בעבר בפורום.
תעדכן אם אכן עזר לך... -
@שניאור-שמח גם אחרי שפרצתי את החתימה..
-
@דוד-חזן פתחתי נושא חדש ואמרו לי משהו אם לאקי פאצר אבל אני לא יודע אם מתקינים את זה למחשב או לטלפון..
לאקי פאצר לא יעזור.