בירור | חסימת חנות גוגל פליי..
-
@מתושלח-הבבלי כתב בבירור | חסימת חנות גוגל פליי..:
@דוד-חזן כתב בבירור | חסימת חנות גוגל פליי..:
@מוישל-ה אתה מעוניין לחסום גם חנות וגם מתקין חבילה וגם מצב מפתחים?! הבנתי נכון? מקווה!
חנות הסברתי איך. רק שכדאי שבנוסף לזה תריץ פקודה שמוחקת את החנות מה user לא מה system (למה? לא משנה יש עניין ואני לא יכול לפרט.)אתה מקובל?
מקובל על כולם , מקווה!!! ושוב
-
רק שכדאי שבנוסף לזה תריץ פקודה שמוחקת את החנות מה user
ראיתי בגירסא אחת שפשוט החנות היתה נמצאת כאפליקציה שאיננה ניתנת לפתיחה
זאת אומרת, לא מופיעה במסך הבית ולא ניתנת לפתיחה גם מההגדרות
זה אתה יודע כיצד לעשות?זה פותר פשוט גם מראית העין וגם יצה"ר לנסות לפרוץ, מחיקה מהיוזר זה חוזר באיפוס -
@שניאור-שמח רצית לחסום את החנות לא?
עניתי שאפשר לחסום את החנות באמצעות הוספת השורות שכתבתי לקובץ hosts, נמצא בד"כ בנתיב system/etc.
זה חוסם את הגישה של החנות פליי לשרתים שלה וכך לא ניתן להתקין שום אפליקציות מהחנות, אבל דרך מתקין החבילה ניתן וכן דרך adb.
@מוישל-ה אתה מעוניין לחסום גם חנות וגם מתקין חבילה וגם מצב מפתחים?! הבנתי נכון? מקווה!
חנות הסברתי איך. רק שכדאי שבנוסף לזה תריץ פקודה שמוחקת את החנות מה user לא מה system (למה? לא משנה יש עניין ואני לא יכול לפרט.)
מתקין חבילה יש בפורום כמה מקומות שהסבירו איך לחסום מתקין חבילה נא לחפש. במקרה שלכם על אף שבאנדרואיד 13 לא ניתן לערוך אפליקציות מערכת אלא"כ פורצים את ההגנת חתימה, מתקין חבילה כן ניתן לערוך הייתי מציע להחליף את המתקין חבילה לשל גוגל ואותו לערוך וכמובן לא חותמים.
מצב מפתחים זה בעייה בלי פריצה של הגנת חתימה לא ניתן לערוך את ההגדרות. [פיתרון שאני לא יודע כמה הוא נוח למחוק קובץ במערכת ששייך ל adb כמין דרייבר בדומה לקובץ של ה wifi לא זוכר את השם של הקובץ צריך לחפש.
או פשוט לפרוץ הגנת חתימה בתשלום אצל המומחים - לפתוח נושא חדש ולשאול.]
זה זה נכון?
מה אני צריך לבחור פה?
-
@שניאור-שמח כן. Text editor
-
@אני-אני-אני כתב בבירור | חסימת חנות גוגל פליי..:
רק שכדאי שבנוסף לזה תריץ פקודה שמוחקת את החנות מה user
ראיתי בגירסא אחת שפשוט החנות היתה נמצאת כאפליקציה שאיננה ניתנת לפתיחה
זאת אומרת, לא מופיעה במסך הבית ולא ניתנת לפתיחה גם מההגדרות
זה אתה יודע כיצד לעשות?זה פותר פשוט גם מראית העין וגם יצה"ר לנסות לפרוץ, מחיקה מהיוזר זה חוזר באיפוסלמה לא למחוק את ה classes.dex וזהו כמו שכתבתי למעלה ולא לחתום. ואז המחיקה מה user זה סתם בשביל האסתטיקה.
-
@שניאור-שמח כתב בבירור | חסימת חנות גוגל פליי..:
@דוד-חזן אתה שואל אותי?
שואל מה?
התמונה שהעלת בסדר, רק תשאיר שורה ריקה בין שורה 2 ל 3. -
@דוד-חזן ואז מה לעשות?
ללחוץ על הסימון של השמירה וזהו. אם ערכת בתוך הסיסטם אז תמחק את הקובץ .bak של הגיבוי שנוצר, ואם ערכת בחוץ אז רק תחליף עם הקיים.
-
@שניאור-שמח ההוא שלמטה עם הנקודה bak
-
ובשביל שהאפליקציה תהיה חסומה (שברגע שנכנסים זה ישר יוצא) צריך לעשות את מה שאמרת למעלה נכון? כמובן לא לפני שפורצים את החתימה..
לא אין קשר בין google play לפריצה של החתימה. יש אפליקציות מערכת עם חתימה של החברה / המפתחים, ויש אפליקציות של גוגל שהם עם חתימה של google ואותם ניתן לערוך אבל בלי לחתום (ראה סרטון למעלה), כדי לערוך לדוגמא הגדרות צריך לפרוץ את החתימה או שאר אפליקציות מערכת שהם עם חתימה של החברה (מתקין חבילה אפשר להחליף לשל גוגל ואז היתן לערוך ולחסום התקנות כמו שכתבתי למעלה).
-
@דוד-חזן ואתה יודע לפרוץ או לא?
לא, לכן אמרתי שתפתח נושא חדש ואם יש מי שיודע שיענה שם. זה דבר שלא יספרו מקסימום יגידו לך שתביא את ה super ויפרצו לך ויקחו על זה כמה מאות שקלים.