בירור | אפליקציית ביט - שאלה - האם יש אפשרות לדעת מאיזה מספר קיבלתי את הכסף?
-
@צדיק-תמים כתב בבירור | אפליקציית ביט - שאלה - האם יש אפשרות לדעת מאיזה מספר קיבלתי את הכסף?:
@דוכי המספר אמור להופיע לך בצורה בולטת במסך אישור קבלת הכסף וגם בהסטורית העברות (אם לא מאשרים אחרי מספר ימים הכסף חוזר לשולח)
תודה.
אבל אתה כנראה מדבר על סמארטפון. אני מדבר על אפליקציה בטאבלט, עם סינון נטפרי. מה שאומר שלא ניתן להתקשר ממנו. אלא רק הזנתי לאפליקציה מספר ישן שיש לי [עם טוקמן, למי שזוכר], וכך הוא מקבל תשלומים. אצלי אי אפשר לראות את מספר השולח. -
@דוכי כתב בבירור | אפליקציית ביט - שאלה - האם יש אפשרות לדעת מאיזה מספר קיבלתי את הכסף?:
אבל אתה כנראה מדבר על סמארטפון. אני מדבר על אפליקציה בטאבלט, עם סינון נטפרי. מה שאומר שלא ניתן להתקשר ממנו.
מה הקשר בין להתקשר לבין ביט?
אני מציע שתעלה תמונה, כי לא ברור לי איפה הבעיה -
@צדיק-תמים כתב בבירור | אפליקציית ביט - שאלה - האם יש אפשרות לדעת מאיזה מספר קיבלתי את הכסף?:
@דוכי כתב בבירור | אפליקציית ביט - שאלה - האם יש אפשרות לדעת מאיזה מספר קיבלתי את הכסף?:
אבל אתה כנראה מדבר על סמארטפון. אני מדבר על אפליקציה בטאבלט, עם סינון נטפרי. מה שאומר שלא ניתן להתקשר ממנו.
מה קשור בין להתקשר לבין ביט?
אני מציע שתעלה תמונה, כי לא ברור לי איפה הבעיהאיך עושים צילום מסך בטאבלט?
-
@דוכי תנסה ללחוץ בו זמנית על כפתור ההדלקה + כפתור הנמכת ווליום
כפתור הווליום אצלי נדפק.
אגב, אתה מתכווין אולי למה שנקרא 'מספר אישור' כשלוחצים על ה + בהעברה שכבר נעשתה? -
@דוכי יש לך אפשרות צילום מסך בתפריט הנפתח בגלילה מהחלק העליון של המסך
אגב, אתה מתכווין אולי למה שנקרא 'מספר אישור' כשלוחצים על ה + בהעברה שכבר נעשתה?
ממש לא
אין לי מושג מה קורה אצלך, כשתביא תמונה יהיה אפשר להתקדם -
עובד ביט בנטפרי?
-
@בוקי-סריקי כתב בבירור | אפליקציית ביט - שאלה - האם יש אפשרות לדעת מאיזה מספר קיבלתי את הכסף?:
עובד ביט בנטפרי?
בטאבלט מסונן נטפרי ביט עובד. עדכונים רק דרך נטפרי.