שליחת שם למייל עם הודעה קולית
-
@מומחי-IVR
@אהרן-שובקס
יש אפשרות לטעון קובץ עש שמותו ומספרים
ומתי שמשאירים לי הודעה יגיע למייל שלי ההודעה עם מספר הטלפון וגם השם שהגדרתי בקובץ ?! -
@edb1997
תודה רבה
נשמח ליותר פרטים שיש לך אפשרות , אם אפשר צילום מסך קטן , שזה ישאר לבאים אחרנו .
תודה רבה- תכניס את ההגדרות הבאות בשלוחה הראשית
enter_id=yes enter_id_type=phone record_name=no say_name=no login_add_val_name=yes login_add_val_name_folder=/EnterID- צור קובץ בשם
EnterIDValName.iniשבו יהיה כתוב את הדברים הבאים: מספר טלפון שווה שם. לדוגמה0501234567=ישראל ישראלי(תוכל לעשות זאת דרך "פנקס רשימות" במחשב שם תרשום את זה ואז תשמור בשם EnterIDValName.ini ותבחר בקידוד UTF-8) - לאחר שיצרת את הקובץ הנ"ל עם כל הפרטים תעלה אותו לתיקיית
EnterIDבשלוחה הראשית (אם לא קיים אז תפתח שלוחה כזאת)
בהצלחה
-
@מומחי-IVR
@אהרן-שובקס
יש אפשרות לטעון קובץ עש שמותו ומספרים
ומתי שמשאירים לי הודעה יגיע למייל שלי ההודעה עם מספר הטלפון וגם השם שהגדרתי בקובץ ?!@edb1997
@e613 אמר בשליחת שם למייל עם הודעה קולית:ומתי שמשאירים לי הודעה יגיע למייל שלי ההודעה עם מספר הטלפון וגם השם שהגדרתי בקובץ ?!
לא ענית אבל לזה!
-
@מומחי-IVR @מנהל-ראשי
מי יכול לתת לי קו חשיבה ? -
@edb1997
@e613 אמר בשליחת שם למייל עם הודעה קולית:ומתי שמשאירים לי הודעה יגיע למייל שלי ההודעה עם מספר הטלפון וגם השם שהגדרתי בקובץ ?!
לא ענית אבל לזה!
@אהרן-שובקס ברור שיגיע השם למייל (תוכל לראות את זה בקובץ הלוג שמצורף למייל)
-
@מומחי-IVR @מנהל-ראשי
מי יכול לתת לי קו חשיבה ?@e613 אמר בשליחת שם למייל עם הודעה קולית:
@מומחי-IVR @מנהל-ראשי
מי יכול לתת לי קו חשיבה ?מה זה קשור פה?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות