בקשת מידע | תקלה בניוד
-
רציתי לדעת,
אני ניידתי את הטלפון שלי, עכשיו , הפעולה נעשית ע"י שאני מתקשר למספר מסויים ומאשר ואז לאחר זמן מה הסים הקודם מפסיק לפעול ואני מחבר את החדש - של החברה החדשה....
הבעיה שעשיתי את הפעולה הזאת אך ישנה תקלה והסים הקודם לא מתבטל ואע"כ אני לא מצליח לנייד,
אני יכול לעשות זאת בפעולה פשוטה ע"י שאני מתקשר לחברה ומבקש מהם לנייד לי ע"י מספר הסים וכו'...
הבעיה היא שמכיוון שהחנות שבה קניתי שוכנת במרחק ממני וכמו"כ היא לא עונה בטלפון... האם כשאני ינייד דרך החברה ישירות בעל החנות יפסיד את הכסף, (וממילא אני יקבל קנס). -
@מנשה-2 כתב בבקשת מידע | תקלה בניוד:
רציתי לדעת,
אני ניידתי את הטלפון שלי, עכשיו , הפעולה נעשית ע"י שאני מתקשר למספר מסויים ומאשר ואז לאחר זמן מה הסים הקודם מפסיק לפעול ואני מחבר את החדש - של החברה החדשה....
הבעיה שעשיתי את הפעולה הזאת אך ישנה תקלה והסים הקודם לא מתבטל ואע"כ אני לא מצליח לנייד,
אני יכול לעשות זאת בפעולה פשוטה ע"י שאני מתקשר לחברה ומבקש מהם לנייד לי ע"י מספר הסים וכו'...
הבעיה היא שמכיוון שהחנות שבה קניתי שוכנת במרחק ממני וכמו"כ היא לא עונה בטלפון... האם כשאני ינייד דרך החברה ישירות בעל החנות יפסיד את הכסף, (וממילא אני יקבל קנס).כן, בוודאות הוא מפסיד מזה כסף