העברת כסף מחו"ל. כיצד?
-
@שמעון-לאופר גם אם יש לך רק מחשב כמוני תוכל להריץ עליו את כל הפלקציות של אנדרואיד גם בלי להתקין מערכת הפעלה שלמה, אני התקנתי על המחשב שלי את זהBlueStacksInstaller_4.205.0.1006_native_3e500b098263a1d28e884b8314b12c48.exe ואיתו אני מריץ את כל האפלקציות של אנדרואיד
-
@שלמה-ווייס אמר בהעברת כסף מחו"ל. כיצד?:
@שמעון-לאופר ניסית את זה? אני מקבל העברות מאגליה דרך האפלקציה הזאת (revolut) ישר לחשבון הישראלי שלי ללא שום עלות לשום צד וגם עצם ההמרה היא לגמרי חינם.
בדקת שזה יותר זול מהעברת זה"ב ?
-
@שלמה-ווייס זה חינם כי 2 החשבונות שלך ? או שה"ה גם ב 2 חשבונות של 2 אנשים שונים ?
-
@שמעון-לאופר ניסית את זה? אני מקבל העברות מאגליה דרך האפלקציה הזאת (revolut) ישר לחשבון הישראלי שלי ללא שום עלות לשום צד וגם עצם ההמרה היא לגמרי חינם.
איפה הם מרוויחים?
-
@aiib
א. כשפותחים חשבון מקבלים כרטיס אשראי (צריך לשלם על השליחה בדואר נראה לי 5 פאונד), והם סומכים עליך שברבות הימים תשתמש עם הכרטיס וירוויחו את העמלה (כמו שעושים חברות התעופה והרבה חנויות), דרך אגב האשראי גם הוא בתנאים מצויינים, ניתן למשוך איתו בישראל עד 200 פאונד (בשקלים) ללא עמלה וכן ניתן להשתמש איתו ברוב העולם ללא עמלת המרה,
ב. ברגע שאנשים מפקידים אצלם כסף אז הם מרויחים בדיו כמו כל בנק, יש את שוק המט"ח שהם משחקים אותו בגדול כי הרי מחזיקים בחשבונות שלהם את כל סוגי המט"ח, וכן את עצם הכסף המופקד אצלם הם מתפיחים אותו עם הלוואות וכו' כמו כל בנק רגיל -
@שלמה-ווייס האם יש דרך להפקדת צקים אמריקאים באפלקצייה הזו?
-
@שלמה-ווייס תודה!
אשמח לעדכון -
@aiib אמר בהעברת כסף מחו"ל. כיצד?:
למישהו יש פתרון איך להפקיד צ'קים אמריקאים לחשבון בארצות הברית?
דיברו ע"ז פה
-
@חיים-כהן-1 בשביל זה אני צריך שיהיה לי חשבון אמריקאי. הסתבכתי בפתיחה
-
מישהו הצליח להירשם בישראל? כי בהרשמה אני מקבל שגיאה שזה לא זמין בישראל.
תוך כמה זמן הכסף עובר?!
-
@lig148500 אמר בהעברת כסף מחו"ל. כיצד?:
כן. זה חינמי.
מה יכול להיות.בלי שום עלות איך זה יתכן ? מה ... זה אירגון חסד ????
-
@שמעון-לאופר אמר בהעברת כסף מחו"ל. כיצד?:
נראה עמלה ממש גבוהה. נכון?
(אני כבר מעדיף אם כן להעביר דרך אשראי בנדרים פלוס וכד'...)מה הכוונה?