עזרה | איפוס סיסמא ווינדוס 10
- 
גם אני... צריך פשוט דיסק און קי עם ווינדוס ולראות את זהטקסט קישור 
- 
@yml 
 יעזור לך סרטון ביוטיוב שמסביר איך פורצים ותעשה את זה לבד?
 https://mitmachim.top/post/695046
- 
@סתם-יהודי 
 לפרוץ עם אונקי.
 דהיינו לצרוב דיסק התקנה של ווינדוס, או תוכנת פריצה על האונקי וכו'
- 
@סתם-יהודי 
 לפרוץ עם אונקי.
 דהיינו לצרוב דיסק התקנה של ווינדוס, או תוכנת פריצה על האונקי וכו'
- 
@yml יש לך את המדריך הזה https://mitmachim.top/topic/511/מדריך-איפוס-סיסמא-לווינדוס-xp-7-8-8-1-10 
- 
גם אני... צריך פשוט דיסק און קי עם ווינדוס ולראות את זהטקסט קישור @סתם-יהודי כתב בעזרה | איפוס סיסמא ווינדוס 10: גם אני... צריך פשוט דיסק און קי עם ווינדוס ולראות את זהטקסט קישור לכאורה זה כבר לא עובד... (עדכון אבטחה או משהו כזה...) 
- 
@yml כתב בעזרה | איפוס סיסמא ווינדוס 10: @itzik429 
 ניסיתי ללא הצלחה
 ואת הסרטון ספציפית נתיב חוסמים.יש כאן את הסירטון אם זה יעזור לך... 
- 
@yml כתב בעזרה | איפוס סיסמא ווינדוס 10: @itzik429 
 ניסיתי ללא הצלחה
 ואת הסרטון ספציפית נתיב חוסמים.יש כאן את הסירטון אם זה יעזור לך... @יוסף-אלחנן כתב בעזרה | איפוס סיסמא ווינדוס 10: @yml כתב בעזרה | איפוס סיסמא ווינדוס 10: @itzik429 
 ניסיתי ללא הצלחה
 ואת הסרטון ספציפית נתיב חוסמים.יש כאן את הסירטון אם זה יעזור לך... @2580 כתב בעזרה | איפוס סיסמא ווינדוס 10: @סתם-יהודי כתב בעזרה | איפוס סיסמא ווינדוס 10: גם אני... צריך פשוט דיסק און קי עם ווינדוס ולראות את זהטקסט קישור לכאורה זה כבר לא עובד... (עדכון אבטחה או משהו כזה...) 
- 
@יוסף-אלחנן כתב בעזרה | איפוס סיסמא ווינדוס 10: @yml כתב בעזרה | איפוס סיסמא ווינדוס 10: @itzik429 
 ניסיתי ללא הצלחה
 ואת הסרטון ספציפית נתיב חוסמים.יש כאן את הסירטון אם זה יעזור לך... @2580 כתב בעזרה | איפוס סיסמא ווינדוס 10: @סתם-יהודי כתב בעזרה | איפוס סיסמא ווינדוס 10: גם אני... צריך פשוט דיסק און קי עם ווינדוס ולראות את זהטקסט קישור לכאורה זה כבר לא עובד... (עדכון אבטחה או משהו כזה...) @2580 כתב בעזרה | איפוס סיסמא ווינדוס 10: @יוסף-אלחנן כתב בעזרה | איפוס סיסמא ווינדוס 10: @yml כתב בעזרה | איפוס סיסמא ווינדוס 10: @itzik429 
 ניסיתי ללא הצלחה
 ואת הסרטון ספציפית נתיב חוסמים.יש כאן את הסירטון אם זה יעזור לך... @2580 כתב בעזרה | איפוס סיסמא ווינדוס 10: @סתם-יהודי כתב בעזרה | איפוס סיסמא ווינדוס 10: גם אני... צריך פשוט דיסק און קי עם ווינדוס ולראות את זהטקסט קישור לכאורה זה כבר לא עובד... (עדכון אבטחה או משהו כזה...) אה... 

- 
@ח-ס התוכנה המצורפת במדריך כבר לא בדרייב. (שגיאה 404). 
 ובכל אופן השלב שנתקעתי הוא שהאונקי לא עלה.
- 
@yml כתב בעזרה | איפוס סיסמא ווינדוס 10: @ח-ס התוכנה המצורפת במדריך כבר לא בדרייב. (שגיאה 404). 
 ובכל אופן השלב שנתקעתי הוא שהאונקי לא עלה.יעזור לך אם אני אעלה את התוכנה עוד פעם? 
- 
@yml פתיחת המחשב דרך "מצב בטוח" 
 אני לא מוצא עכשיו את התוכנה אצלי, אבל מצאתי עוד דרך - תנסה אותהפתיחת המחשב דרך "מצב בטוח" בעת הפעלת המחשב, יש ללחוץ על הכפתור F8. 
 כאשר המחשב יעלה, מולכם יהיו אפשרויות מתקדמות, שם יש לבחור ב-"מצב בטוח"
 כעת, תראו את כל המשתמשים במחשב (גם המשתמש הנעול), בחרו במשתמש שנקרא "מנהל".
 לאחר כניסה אליו, גשו אל לוח בקרה > חשבונות משתמשים ובחרו במשתמש הנעול ולחצו על "מחק סיסמא".
 [הנתיב במחשב צריך להיות: לוח הבקרה / חשבונות משתמשים / נהל חשבונות / שנה חשבון]