איך עושים כמו שיש בחדרי מחשבים?|שהכל נמחק כל הפעלה חוץ ממה שאני מחליט
-
וזה מוגדר על מצב צל עד שאתה משנה את זה חזרה למצב רגיל
-
-
@A0533057932 אמר באיך עושים כמו שיש בחדרי מחשבים?|שהכל נמחק כל הפעלה חוץ ממה שאני מחליט:
@MGM-IVR לכאורה ע"י ווינדוס סרבר לא?
כלומר?
איך אני מתקין את זה על המחשב שלי?
זה מערכת הפעלה אחרת? -
@A0533057932 אמר באיך עושים כמו שיש בחדרי מחשבים?|שהכל נמחק כל הפעלה חוץ ממה שאני מחליט:
@MGM-IVR עד כמה שידוע לי זה לא מערכת הפעלה רגילה
כולם מתחברי לשרת אחד שבו יוצרים את המשתמשים
אבל יתכן שיש עוד שיטותלמעשה, איך אני עושה את זה?
-
@שלמה-ו אמר באיך עושים כמו שיש בחדרי מחשבים?|שהכל נמחק כל הפעלה חוץ ממה שאני מחליט:
@MGM-IVR תראה חדרי מחשבים בדר''כ משתמשים בתוכנה שבנויה לחדרי אינטרנט חולק ממה שהיא עושה זה איפוס בכל פעם מחדש
אבל אתה יכול להגיע לאותה תוצאה ע''י תוכנת דיפ פרייז
אני מחפש את התוכנות וישים לך כאן
תראה אני לא מכיר את כל התהליך בתוכנה ממש כי לא התנסיתי בזה אבל את העיקרון אני יודע ואני מנסה לעזור לךבחדרי מחשבים משתמשים בדיפרייז.
בנוגע לדברים שלא נוגעים להפעלה מחדש משתמשים בתוכנה מיוחדת -
@bbn אמר באיך עושים כמו שיש בחדרי מחשבים?|שהכל נמחק כל הפעלה חוץ ממה שאני מחליט:
@MGM-IVR סייפר לא עולה כסף , אבל זה נועד יותר לעמדות מחשב כמו אצור החכמה וכו
מה שאתה צריך זה כן עולה כמו שאומר @שלמה-ובחיים אל תתקין סייפר, זה יותר בגים מתוכנה... תסתכל בפורום של סייפר....
-
@ישראל10 אמר באיך עושים כמו שיש בחדרי מחשבים?|שהכל נמחק כל הפעלה חוץ ממה שאני מחליט:
@bbn אמר באיך עושים כמו שיש בחדרי מחשבים?|שהכל נמחק כל הפעלה חוץ ממה שאני מחליט:
@MGM-IVR סייפר לא עולה כסף , אבל זה נועד יותר לעמדות מחשב כמו אצור החכמה וכו
מה שאתה צריך זה כן עולה כמו שאומר @שלמה-ובחיים אל תתקין סייפר, זה יותר בגים מתוכנה... תסתכל בפורום של סייפר....
לא ביקשתי סייפר
ביקשתי משהו שמוחק כשאני יוצא מהחשבון ולא כשאני מפעיל מחדש -
@ישראל10 אני אישית מאוד מרוצה
אני משתמש בה כבר כמה שנים בעמדת אוצר החכמה
חוץ מכמה דברים קטנים היא תוכנה ממש טובה
פשוט התוכנה עכשיו בחינם וכבר אין תמיכה יותר ולכן זה ככהבחינם?