בקשה | מחקתי את מתקין החבילה מהנגן איך אפשר להתקין אפליקציות
-
כנראה שהנגן עבר פירמוט או איתחול ואז אין את האפליקציות וכרגע אני רוצה להתקין אפליקציות אולי דרך המחשב או שצריך דווקא את הקובץ של מתקין החבילה או שאפשר דרך המחשב בלי הקובץ של מתקין החבילה
תודה!!! -
כנראה שהנגן עבר פירמוט או איתחול ואז אין את האפליקציות וכרגע אני רוצה להתקין אפליקציות אולי דרך המחשב או שצריך דווקא את הקובץ של מתקין החבילה או שאפשר דרך המחשב בלי הקובץ של מתקין החבילה
תודה!!! -
@שמעון-pc כתב בבקשה | מחקתי את מתקין החבילה מהנגן איך אפשר להתקין אפליקציות:
@ידידים דרך adb אם אתה יכול להפעיל ניפוי באגים
זה די מורכב אם כבר שפשוט יצרוב זה נראה לי אפילו יותר קל
-
תודה!!!@ידידים כתב בבקשה | מחקתי את מתקין החבילה מהנגן איך אפשר להתקין אפליקציות:
תודה!!!יש לך גישה לאפשרויות מפתח?
-
-
שמתי תוכנה MOBILEGO אבל אני לא מוצא את האפשרויות מפתח ולכן זה לא קולט לי את הנגן
בשאר התוכנות אני בכלל לא מבין ולא יודע איך להשתמש
זה הנגן
למי שיש אולי מתקין חבילה או יודע איך עושים אפשרויות מפתחים וניפוי באגים כדי שהמחשב יקלוט אותותודה רבה!!!!!
-
@ידידים ידידי
אפשרויות מפתחים אתה צריך ללחוץ עשר פעמים על מספר BUULD -במידע על הטלפון -בהגדרות
ומתקין חבילה נראה לי זה קובץ ששונה בין נגן לנגן