בירור | הכנסת נתון מתוך אזור טקסט למשתנה בjs
-
@121244 כתב בבירור | הכנסת נתון מתוך אזור טקסט למשתנה בjs:
אתה לא צריך את זה בכלל , כל מה שאני צריך זה לדעתאיך עושים שבבחירת צבע מסוים ישלח קוד הצבע לפונקציה כלשהיא בסקריפט
לא איכפת לי לחזור על דבריי שוב..
אני אוהב לתת חכות ולא דגים,
הבאתי פה https://mitmachim.top/post/697293 קטע קוד שמתבסס על הקטע שהעלית כאן https://mitmachim.top/post/697282אם אתה לא נותן יחס מינימלי של לקרוא את הקוד שכתבתי בשבילך, ולנסות להבין מה הלך שם, אני לא רואה סיבה לנסות לעזור,
אם יש לך בעיה עם הקוד שהעלתי, או שאתה לא מסתדר איתו תעדכן מה לא טוב, ובאיזה בעיה נתקלת -
@MGM-IVR
קראתי אבל אני לא יודע מה שולח את הנתון לפונקציה ומה משנה את הצבע ולכן אני שואלמי כתב לך את הקטע קוד הזה?
https://mitmachim.top/post/697376 -
-
-
@MGM-IVR לקחתי את זה שמצאתי באתר כלשהוא
אוקיי, עזוב רגע,
נתחיל קצת קודם.אתה רוצה לעשות תיבת בחירה של צבע, ואם בוחרים צבע, אז צבע של טקסט מסויים משתנה?
אם כן, זה קוד שעושה את זה:<input type="color" id="myInput" list="presetColors"> <datalist id="presetColors"> <option>#ff0000</option> <option>#00ff00</option> <option>#0000ff</option> </datalist> <h1 id="myHeading"> hi </h1> <script> let input = document.getElementById("myInput"); let heading = document.getElementById("myHeading"); input.addEventListener("input", function () { heading.style.color = input.value; }); </script>
הוא בונה תיבת בחירת צבע, עם 3 צבעים מוגדרים. ועוד תיבה של בחיה מכל הצבעים.
יש לתיבה הזאת id בשם ״myInput״יש טקסט בתגית h1 , שיש לו id בשם myHeading
זה הhtml
נעבור לjs
מגדירים משתנה בשם input שהוא מכיל את התיבת בחירת צבע
מגדירים משתנה בשם heading שהוא מכיל את התגית h1 של הטקסטואם במשתנה input קורה שינוי (בחרו צבע), אז משתנה heading (הטקסט) משתנה לו הצבע לvalue החדש של input (לצבע שעכשיו בחרו..)
אם לא זה הייתה הבעיה שלך או אם יש לך בעיה עם הקוד שכתוב כאן תסביר מפורט יותר מה אתה צריך
-
@MGM-IVR כתב בבירור | הכנסת נתון מתוך אזור טקסט למשתנה בjs:
ואם במשתנה input קורה שינוי (בחרו צבע), אז משתנה heading (הטקסט) משתנה לו הצבע לvalue החדש של input (לצבע שעכשיו בחרו..)
אז אני צריך רק עד החלק שאם במשתנה input קורה שינוי (בחרו צבע), אז משתנה heading (הטקסט) משתנה לו הצבע לvalue החדש של input כלומר אני צריך שאם קרה שינוי בצבע הvalue של הצבע החדש יכנס למשתנה myInput וזהו
-
@MGM-IVR כתב בבירור | הכנסת נתון מתוך אזור טקסט למשתנה בjs:
ואם במשתנה input קורה שינוי (בחרו צבע), אז משתנה heading (הטקסט) משתנה לו הצבע לvalue החדש של input (לצבע שעכשיו בחרו..)
אז אני צריך רק עד החלק שאם במשתנה input קורה שינוי (בחרו צבע), אז משתנה heading (הטקסט) משתנה לו הצבע לvalue החדש של input כלומר אני צריך שאם קרה שינוי בצבע הvalue של הצבע החדש יכנס למשתנה myInput וזהו
let NewColor=document.getElementById("myInput").value
-
@MGM-IVR
עכשיו נותר לי רק לדעת איך אני עושה שכשהשתנה הצבע(שבחר צבע אחר ) יפעל פונקציה מסוימתאם היית טורח וקורא את ההסבר שלי שכתבתי קודם, היית יודע,
קצת מעצבן לראות שאני משקיע וכותב תגובות, ואתה לא טורח לנסות לקרוא ולהבין.@MGM-IVR כתב בבירור | הכנסת נתון מתוך אזור טקסט למשתנה בjs:
תלך לקטע קוד שעוקב אחרי השינוי צבע, כמו ההסבר שכתבתי למעלה, ואז תגדיר שם משהו אחר במקום שישתנה הצבע לטקסט