סקר | האם יש צורך באפליקציית יוטיוב כשרה
-
@איש-אמת אולי תהיה אפשרות לעשות את האפליקציה הנ"ל גם כאתר וכך תהיה גישה גם לאנשים עם טלפון כשר הבעיה היא שלפני שתעשה דבר כזה תצטרך תיאום עם נטפרי. אז לפי דעתי באפשריות של רמת הסינון תהיה גם אפשרות של סרטונים הפתוחים בנטפרי ( ונטפרי יחסמו אפשרות של בחירת אפשרות אחרת, או אפשרות שניה לעשות אתר נוסף רק לנטפרי,יותר פשוט)
גם אני מאוד ישמח לרעיון הזה -
@IGO כתב בסקר | האם יש צורך באפליקציית יוטיוב כשרה:
@זונדל
זה יפה בתיאוריה.
במציאות קשה לי לראות כל כך הרבה אנשים יושבים כל הזמן על יוטיוב כדי לסנן כל מיני סרטונים. זה אתגר גדול מאד שזה יצליח לאורך זמן. (במיוחד אם המשתמשים ישלחו בקשות לבדיקה, זה יכול להיות מהר מאד עומס מטורף)
אבל אני כמובן בעד לנסות. והלוואי שיהיה.
רעיון יותר טוב זה לשכנע את נטפרי לשחרר את רשימת כל הסרטונים שנבדקו, וליצור מערכת שתעדכן את זה ברציף, וכך מלאכת הסינון תהיה על נטפרי (והמתנדבים יוכלו לשלוח לנטפרי לבדיקה, סוג של גמח נקודות). לא יודע אם זה ריאלי.מה עם לעשות רשימה לבנה סתם לדוגמא זמר כמו אברהם פריד כול שיר שהוא יעלה ליוטיוב יעלה אוט' לאפליקציה שאתה מפתח בלי צורך לבדוק ורק דברים חריגים ישלחו לבדיקה זה יקל מאוד מאוד
-
@צדיק-תמים כתב בסקר | האם יש צורך באפליקציית יוטיוב כשרה:
לכל מי שחולם שנטפרי יתנו אי פעם דבר כזה, כדאי שיתעורר מהחלום כי זה לא יקרה...
ומי שמעניין אותו גם הסבר - https://forum.netfree.link/post/115596מעניין כי ידידינו לא מתייאש כן הצליח לעשות דבר דומה...
-
@2580 רק לערוצים שמילאו לנטפרי הצהרה וכל סרטון שמעלים נפתח אוטומטית (שזה בגדול רק ערוצים תורניים)
הוא כתב שלא אישרו לו לעשות את זה לסתם סרטונים שפתוחיםאולי אפשרי לעשות כזה דבר פיראטי אבל וודאי שלא יהיה API מסודר כמו שדיברו פה וכן אני משער שאם יעשו כזה דבר הם ידאגו לחסום את זה
-
@2580 מה הקשר בכלל בין הורדה של סרטון לבין "יוטיוב מסונן"?
@שמעון-pc כתב בסקר | האם יש צורך באפליקציית יוטיוב כשרה:
@2580 איך תמר בודק?
@צדיק-תמים זה לכאורה התשובה לשאלה שלך
-
@2580 דבריך חידות לי... השרת של תמר הוא בחיבור נטפרי
מזכיר ש@צדיק-תמים כתב בסקר | האם יש צורך באפליקציית יוטיוב כשרה:
אולי אפשרי לעשות כזה דבר פיראטי אבל וודאי שלא יהיה API מסודר כמו שדיברו פה וכן אני משער שאם יעשו כזה דבר הם ידאגו לחסום את זה
מה שהוא עשה זה בתיאום איתם.
-
@צדיק-תמים צודק לחלוטין אבל זה היה פרוייקט עצמאי שלו והם לכאורה שחררו לו את הגישה למאגר הסרטונים דרך API או בצורה אחרת כלשהי
מה שהוא עשה זה בתיאום איתם.
ואולי באמת אפשר לעשות שזה יעבוד בתיאום עם נטפרי
-
-
@2580 כדאי שתקרא את הלינק שהבאתי לעיל ותבין למה הם בחיים לא יאפשרו לאנשים בלי נטפרי ליהנות מיוטיוב מסונן של נטפרי
זה להשתמש בקניין הרוחני של נטפרי כדי לקלקל את הציבור.
סינון שפותח כל מיני אתרים מפוקפקים ונותן את הטוב של נטפרי הופך להיות עדיף על נטפרי וגם על הדרך מקלקל את הציבור.הסר דאגה מלבך קראתי גם קראתי אבל האתר תמר טופ נפתח גם בסינונים אחרים...
-
@2580 כתב בסקר | האם יש צורך באפליקציית יוטיוב כשרה:
@צדיק-תמים צודק לחלוטין אבל זה היה פרוייקט עצמאי שלו והם לכאורה שחררו לו את הגישה למאגר הסרטונים דרך API או בצורה אחרת כלשהי
בכלל לא שחחרו שום API, יש לי שרת של גיבוי תמונות בבית שהוא מחובר לנטפרי, והוא שבודק מה פתוח או לא (לכן זה לוקח קצת זמן)
אני כבר ניסיתי הרבה איתם, כמו שאמר @צדיק-תמים תתעוררו מהחלום הזה, נטפרי לא יאשרו דבר כזה לעולם, הרבה פוסטים נכתבו על זה בפורום של נטפרי.
אחרי קיידרואיד, אני רוצה לחדש את הדס, ושיהיה לו מתכונת לקיידרואיד, חשבתי על הרבה דברים אבל אין לי עדיין דרך ברורה. -
@2580 כתב בסקר | האם יש צורך באפליקציית יוטיוב כשרה:
@לא-מתייאש ולכאורה זה גם אמור לעזור ל @איש-אמת הרעיון הזה ככה שהוא יוכל לבדוק באותה צורה איזה סרטונים פתוחים בנטפרי וכך יהיה לו כמות נכבדה של סרטונים בתור בסיס למה שהוא תכנן... תקן אותי אם אני טועה
הבעייה היא לא טכנית, יש הרבה אפשרויות איך לעשות את זה. הבעייה שהם צריכים לאשר את זה...
-
(אני לא רואה אפשרות ריאלית לסנן ולעמוד בקצב. כמו שכשרטיוב כבר לא מתעדכן. אם תוכל לפתוח על בסיס ערוצים בסיכון נמוך יותר זה יהיה יותר קל, רק לבדוק את הערוץ, ואז הוא פתוח לכל מה שיעלה)
אני לא מבין למה אתם אומרים שהיא לא התעדכנה...
בינתיים, כל השירים החדשים נמצאים שם
לדוגמא השיר "הושענא" קובי ברומר וגולדווארג כבר נמצא.
דוקא לפני איזה חודש נהיה גם עיצוב חדש... ממש יפה! (אלא אם כן העדכון של העיצוב היה מזמן, ורק אצלי התעדכן מאוחר...)לא שאני נגד הפיתוח ש @איש-אמת הציע, הפוך במקום כלשהוא, מה שהוא אומר נשמע יותר טוב ..
-
@איש-אמת כתב בסקר | האם יש צורך באפליקציית יוטיוב כשרה:
שווה לעבוד על זה?
בודאי!
וגם הייתי מציע לעשות שיוכל להשמיע שירים באקראי עם כמה סגנונות וכמה העדפות (למשל, שיוכל לתת העדפה לשירים פופלארים ולא ישכח את מה שפחות או שיתן העדפה לזמר מסויים אבל לא רק) יש הרבה שאוהבים את זה. זה יוצר מעין קול פליי עם אפשרות להעביר שירים...