שיתוף | סקריפט קבלת פודקאסט למייל
-
@מתלמד-צעיר כתב בשיתוף | סקריפט קבלת פודקאסט למייל:
@הייתי-שמח-להבין תכנס שוב למסך ששואל אותך האם ליצור עותק ואז בשורת הדפדפן תשנה את המילה copy ל-edit ותלחץ אנטר ואז בצד שמאל למעלה תחליף לפרופיל שלך ולאחר מכן בשורה העליונה בתפריט קובץ תבחר ב"צור עותק"
תודה רבה הנה זה באמת הולך.
אך בינתיים כחמש דקות אחרי עדיין לא קיבלתי שום מייל. -
@הייתי-שמח-להבין כשהוא ביקש הרשאה הוא נכנס לחשבון שלך?
-
יישר כוח עצום על הסקריפט!
אשמח לדעת אם אפשר לקבל גם את הפודקאסטים הקודמים? -
-
@מתלמד-צעיר הנה עכשיו נכנסתי לפרויקט ב-Apps Script ועשיתי הפעלה כמו שהסברת למעלה, והכל הסתדר, קיבלתי ישר את הפרק האחרון.
עכשיו יש לי את אותה בעיה עם קבלת העלון של הידברות שנתת קישור ב-DOCS, שהוא עובר לפרופיל השני, את מה לשנות שם?
ממש תודה לך, זה ממש מוצלח הסקריפט שלך. -
@הייתי-שמח-להבין כתב בשיתוף | סקריפט קבלת פודקאסט למייל:
עכשיו יש לי את אותה בעיה עם קבלת העלון של הידברות שנתת קישור ב-DOCS, שהוא עובר לפרופיל השני, את מה לשנות שם?
תכנס למסך ששואל אותך האם ליצור עותק ואז בשורת הדפדפן תשנה את המילה copy ל-edit ותלחץ אנטר ואז בצד שמאל למעלה תחליף לפרופיל שלך ולאחר מכן בשורה העליונה בתפריט קובץ תבחר ב"צור עותק"
-
תכנס למסך ששואל אותך האם ליצור עותק ואז בשורת הדפדפן תשנה את המילה copy ל-edit ותלחץ אנטר ואז בצד שמאל למעלה תחליף לפרופיל שלך ולאחר מכן בשורה העליונה בתפריט קובץ תבחר ב"צור עותק"
עשיתי והרצתי את הסקריפט דרך הכניסה לפרויקט והפעלה כמו שעשיתי בפודקאסט הנ"ל, אבל הוא נותן לי את השגיאה הזו-
מה לעשות? -
@מתלמד-צעיר וניסיתי מאז עוד הרבה פעמים ובכולם הוא נתקל בשגיאה הזו.
-
@הייתי-שמח-להבין הקוד תוקן
תיצור עותק שוב ותריץ -
@שני-אנשים כתב בשיתוף | סקריפט קבלת פודקאסט למייל:
[עוד שאלה, אם יש אפשות לעשות שישלח את הפודקאסט אחד לפני האחרון?]
בעזרתו האדירה של @שמואל5 נוספה לקוד האפשרות של הורדת פרקים קודמים
שימו לב לא להריץ את האפשרות הזו כשכל הפודקאסטים פעילים כי אז הדרייב שלכם יכול להתמלא עד תומו... -
@מתלמד-צעיר מהיכן להוריד את זה עכשיו? היכן הסקריפט העדכני? במסמך ה-DOCS הנ"ל? ואיך אני מוודא שהפודקסטים לא פעילים שלא יוריד לי את הכל? יש שם הדרכה?
-
@מתלמד-צעיר מצטרף לשאלה של @הייתי-שמח-להבין ושואל איך אפשר להשיג את שאר הסקריפטים שמופיעים בתגובות.
-
@מתלמד-צעיר מהיכן להוריד את זה עכשיו?
מאיפה שהורדת את זה קודם
היכן הסקריפט העדכני? במסמך ה-DOCS הנ"ל?
בדיוק
ואיך אני מוודא שהפודקסטים לא פעילים שלא יוריד לי את הכל?
יש תיבת סימון בשורה של כל פודקאסט
-
@MOSHEMOSE1 כתב בשיתוף | סקריפט קבלת פודקאסט למייל:
@מתלמד-צעיר מצטרף לשאלה של @הייתי-שמח-להבין ושואל איך אפשר להשיג את שאר הסקריפטים שמופיעים בתגובות.
פודקאסטים למייל
[פודקאסטי משפחה]
עלון הידברות -
אגב, האפשרות של הורדת פודקאסטים קודמים עובדת עד 10 פרקים אחורה
אם ברצונכם בפרקים יותר מוקדמים תצטרכו להוסיף לכתובת בטור C ובתא המתאים את התוים "/page/2/" (ולעשרת הבאים "/page/3/" וכן הלאה) -
@מתלמד-צעיר התקנתי את הסקריפט שוב והא שלח לי למייל את הפרק האחרון אבל לא ראיתי היכן אני מוריד את שאר הפרקים
-
@מתלמד-צעיר התקנתי את הסקריפט שוב והא שלח לי למייל את הפרק האחרון אבל לא ראיתי היכן אני מוריד את שאר הפרקים
כן גם אני לא ראיתי שום אופציה לסמן על העלונים האחרונים?
-
@מתלמד-צעיר הנה זה עובד לי ממש נפלא.
רק תגיד לי הפודקאסט של "עושים טכנולוגיה" הוא רק פעם בשבוע? פשוט בינתיים הגיע לי רק אחד. -
אולי כדאי שתערוך את הפוסט של ראש האשכול, ותכניס לשם את כל הקישורים האלו.
-
כן גם אני לא ראיתי שום אופציה לסמן על העלונים האחרונים?
האפשרות לפרקים קודמים נוספה רק לסקריפט של פודקאסטי משפחה