באג | מסך מגע הפסיק לעבוד
-
יש לי מחשב לנובו IdeaPad Flex 5 עם מסך מגע ולפני שבועיים פתאום המסך מגע הפסיק לעבוד, לא נפל ולא כלום, חזרתי לחדר וגיליתי שהוא לא עובד, המסך עצמו עדיין עובד מצוין, רק לא מגיב לטאצ'
אם מישהו יוכל לעזור תודה
ניסיתי ליצור קשר עם התמיכה והם נורא בלבלו אותי, ניסיתי לעדכן דרייברים וזה לא עזר או שאני לא עשיתי את זה נכון, במשאבי אנוש שאני פותח מאפיינים של מסך המגע הוא כותב לי שאין קבצי מנהל נדרשים או שלא נמצאו כאלה -
@איציק-דייטש כתב בבאג | מסך מגע הפסיק לעבוד:
@יוסי461 הייתי ממליץ להסיר את הדרייבר ואז לעשות הפעלה מחדש
אתה יכול להסביר לי איך עושים את זה?
-
@צדיק-וטוב-לו-0 כתב בבאג | מסך מגע הפסיק לעבוד:
@יוסי461 מה יש פה 'לבלבל'?
אם עדיין יש לך אחריות, תגיד להם שיבואו לטפל בזה.
בד"כ השירות שלהם מצויין.זה מה שהם ענו לי:
א. לחץ לחיצה ימנית על לחצן התחל של Windows ובחר "מנהל ההתקנים".
ב. הרחב את הקטע "התקני ממשק אנושי".
ג. חפש ערך הקשור למסך המגע שלך (ייתכן שהוא מופיע כ"מסך מגע תואם HID" או משהו דומה).
ד. לחץ לחיצה ימנית על מכשיר מסך המגע ובחר "הפעל" אם הוא מושבת. אם זה כבר מופעל, אתה יכול לנסות "לעדכן מנהל התקן" כדי לראות אם זה פותר את הבעיה.מה שלא התלחתי למצוא זה משהו שכתוב עליו הפעל, היה הפוך התקן זה ללא זמין שאת זה עשיתי שוב ושוב, וכיבתי את המחשב באמצע ולא עזר.כייל את מסך המגע:
א. עבור אל הגדרות Windows > מכשירים > מסך מגע.
ב. תחת "השתמש באצבע כהתקן קלט", לחץ על "הגדרה".
ג. עקוב אחר ההוראות שעל המסך כדי לכייל את מסך המגע.לא היה כזו אפשרותבדוק אם קיימים עדכוני Windows:
א. ודא שמערכת ההפעלה Windows שלך מעודכנת. לפעמים, עדכונים יכולים לכלול תיקוני באגים לבעיות במסך מגע.
ב. עבור אל הגדרות Windows > עדכון ואבטחה > Windows Update ולחץ על "בדוק אם קיימים עדכונים".ביצעתי מספר פעמיםהשבת והפעל מחדש את מסך המגע:
א. במנהל ההתקנים (כאמור בשלב 2), לחץ לחיצה ימנית על מכשיר מסך המגע ובחר "השבת".
ב. המתן לרגע, ולאחר מכן לחץ עליו שוב עם הכפתור הימני ובחר "הפעל".
||כאמור||בדוק אם יש נזק פיזי:
א. בדוק את מסך המגע לאיתור נזק פיזי, כגון סדקים או שריטות.
ב. אם יש נזק גלוי, ייתכן שיהיה צורך בתיקון מקצועי או החלפת מסך
||לא יותר ממה שהיה לפני||
בצע שחזור מערכת:
א. אם מסך המגע עבד תקין בעבר אך לאחרונה הפסיק לפעול עקב שינוי תוכנה או עדכון, אתה יכול לנסות לבצע שחזור מערכת עד לנקודה שבה מסך המגע פעל כהלכה. עבור אל הגדרות Windows > עדכון ואבטחה > שחזור, ותחת "אתחול מתקדם", לחץ על "הפעל מחדש כעת". משם תוכל לגשת לאפשרויות שחזור המערכת.||מעדיף קודם לנסות לפתור את זה בדרכי שלום||
איפוס הגדרות יצרן
אם כל זה לא עובד, אנא בצע איפוס הגדרות יצרן
יש לבצע גיבוי מלא של המחשב לפני שהכל מתחיל -
@צדיק-וטוב-לו-0 כתבתי, הם אמרו שאני ינסה לאפס, ובשביל זה אני אצטרך לגבות את המכשיר.
תודה רבה בכל אופן. -
@יוסי461 כתב בבאג | מסך מגע הפסיק לעבוד:
זה מה שהם ענו לי:
א. לחץ לחיצה ימנית על לחצן התחל של Windows ובחר "מנהל ההתקנים".
ב. הרחב את הקטע "התקני ממשק אנושי".
ג. חפש ערך הקשור למסך המגע שלך (ייתכן שהוא מופיע כ"מסך מגע תואם HID" או משהו דומה).
ד. לחץ לחיצה ימנית על מכשיר מסך המגע ובחר "הפעל" אם הוא מושבת. אם זה כבר מופעל, אתה יכול לנסות "לעדכן מנהל התקן" כדי לראות אם זה פותר את הבעיה.בשלב הזה במקום לחפש הפעל או עדכון של מנהל ההתקן, אתה צריך להסיר את ההתקן ואז להפעיל מחדש