בעיה | התקנת האוטלוק
-
@עמיהוד אם גוגל דרייב יעזור לך:
https://drive.go*****ogle.com/file/d/1hZFx1hXaJAoEHztex45Xnx0GGSbu8lSl/view?usp=drive_link -
@Yehuda-1
לא הג'ימייל פתוח כל הזמן (לצערי, אני לא מסתדר אתו) - כדי לחבר את ג'ימייל למחשב החדש, הסרתי את האימות הכפול
אתמול החזרתי את האימות הכפול באמצעות מכשיר של חבר (שמקבל SMS) -
@עמיהוד אם גוגל דרייב יעזור לך:
https://drive.go*****ogle.com/file/d/1hZFx1hXaJAoEHztex45Xnx0GGSbu8lSl/view?usp=drive_link -
@Yehuda-1
זו התגובה מגוגל דרייב:

אגב חיפשתי בהודעה מהאוטלוק (בג'ימייל) אין בתחתית שום קישור (אגב כבר יש לי 10 הודעות כאלה שחוזרות על עצמן) -
@עמיהוד לגבי השגיאה בקישור הורדה את הכוכביות בהתחלה? תבדוק שלא פגמת את הקישור כי לי הוא עובד מציון
-
@עמיהוד לא מסובך מדי יש לך את הקישור למעלה פשוט תעתיק אותו ותדביק בסרגל החיפוש למעלה

ולפני שאתה לוחץ אנטר יש לך בתחילת הקישור כוכביות
בטקסט רגיל לגמרי (*****) פשוט תמחק אותם כדי שבסוף זה יראה ככה:

ואז תלחץ אנטר@Yehuda-1
בענין הסרת הכוכביות, לאחר העתקת הקישור, לא הופיעו לי הכוכביות (דבר כזה אפי' אני הייתי יודע לעשות).
בענין הסרטון, תודה על כל ההשקעה, אבל את כל השלבים האלו עברתי - ואכן מאותו שלב התחלתי לקבל את הודעות הבדיקה של האוטלוק
מכאן ואילך התחילו ההודעות על תקלה בהשלמת התהליך
נקודה חשובה נוספת, ההתקנה הזו, היא של IMAP /// ואני מעוניין רק ב-POP (אני רוצה שמחיקה בהאוטלוק לא תסיר את ההודעה מהשרת) -
@Yehuda-1
בענין הסרת הכוכביות, לאחר העתקת הקישור, לא הופיעו לי הכוכביות (דבר כזה אפי' אני הייתי יודע לעשות).
בענין הסרטון, תודה על כל ההשקעה, אבל את כל השלבים האלו עברתי - ואכן מאותו שלב התחלתי לקבל את הודעות הבדיקה של האוטלוק
מכאן ואילך התחילו ההודעות על תקלה בהשלמת התהליך
נקודה חשובה נוספת, ההתקנה הזו, היא של IMAP /// ואני מעוניין רק ב-POP (אני רוצה שמחיקה בהאוטלוק לא תסיר את ההודעה מהשרת) -
@עמיהוד תעשה IMAP.
ואח"כ תבטל את השיוך, ואז תמחוק ככל אוות נפשך. -
@עמיהוד תעשה IMAP.
ואח"כ תבטל את השיוך, ואז תמחוק ככל אוות נפשך.@צדיק-וטוב-לו-0 לא הבנתי מה התכוונת ב'שיוך'
אם אתה מתכוין שאחרי התקנה והגדרה כ-IMAP, יהיה שייך להפוך את זה ל-POP?
מישהו ניסה את זה? -
@צדיק-וטוב-לו-0 לא הבנתי מה התכוונת ב'שיוך'
אם אתה מתכוין שאחרי התקנה והגדרה כ-IMAP, יהיה שייך להפוך את זה ל-POP?
מישהו ניסה את זה?@עמיהוד לא, אח"כ תבטל את ההרשאה בגי'מייל.
זה לא יאפשר יותר לאאוטלוק למשוך את החומר, ותשאר רק אם מה שכבר הוא העתיק.
גם כשתמחוק - הוא לא יוכל לשלוח פקודה לג'ימייל למחוק, אלא ימחוק רק מהעותק הקיים אצלו. -
@עמיהוד לא, אח"כ תבטל את ההרשאה בגי'מייל.
זה לא יאפשר יותר לאאוטלוק למשוך את החומר, ותשאר רק אם מה שכבר הוא העתיק.
גם כשתמחוק - הוא לא יוכל לשלוח פקודה לג'ימייל למחוק, אלא ימחוק רק מהעותק הקיים אצלו.@צדיק-וטוב-לו-0
לא מבין, אם אתנתק, איך אמשיך לקבל דואר
אני מעוניין להשאר מחובר לג'ימייל - זו תוכנת הדואר שאני אוהב/רגיל לעבוד איתה -
@צדיק-וטוב-לו-0
לא מבין, אם אתנתק, איך אמשיך לקבל דואר
אני מעוניין להשאר מחובר לג'ימייל - זו תוכנת הדואר שאני אוהב/רגיל לעבוד איתה@עמיהוד אתה תמשיך לעבוד רק על גוגל.
בעוד שישאר לך בצד אאוטלוק ובו מעותק החומר.עריכה:
כעת אני קולט שאתה רוצה שימשיך להיות מסונכרן כל הזמן. -
@עמיהוד אתה תמשיך לעבוד רק על גוגל.
בעוד שישאר לך בצד אאוטלוק ובו מעותק החומר.עריכה:
כעת אני קולט שאתה רוצה שימשיך להיות מסונכרן כל הזמן.@צדיק-וטוב-לו-0 אכן! (תודה)
-
@צדיק-וטוב-לו-0 אכן! (תודה)
@עמיהוד
איזה גירסא אאוטלוק יש לך? אני חושב שנכתב היכן שהוא שהגרסאות הישנות מתקשות להסתנכרן עם גימייל. [מחמת אישורי אבטחה חדשים שג'ימייל דורש]
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות