בקשת מידע | בקשת מידע על סחורה מעליאקספרס
-
@פסנתר-שקוף אני מוכר קשיחים, מה אתה צריך?
אלי אקספרס אסור לקנות -
@פסנתר-שקוף דובר רבות בפורום ע"פ רוב גם אם אולי תמצא מציאה של 10 טרה ב12 ש"ח זה לא שווה את הסיכון של אובדן חומר חשוב לצמיתות ללא יכולת שחזור...
-
@2580 כתב בבקשת מידע | בקשת מידע על סחורה מעליאקספרס:
@פסנתר-שקוף דובר רבות בפורום ע"פ רוב גם אם אולי תמצא מציאה של 10 טרה ב12 ש"ח
זה לא נקרא מציאה אלא בלוף
חבל על העגמת נפש... -
פוסט זה נמחק!
-
@איציק-דייטש כתב בבקשת מידע | בקשת מידע על סחורה מעליאקספרס:
@קצלנבוגן אני אישית מכיר מישהו שהזמין מאמזון קשיח וגילה שהוא הרבה יותר קטן ממה שכתוב באמת
לא צריך לזה מחקר, זה תוכנה פשוטה במחשבויש גם סיפורים אצל אנשים שקנו אצל מוכרים פרטיים בפורומים ונפלו בפח...
ועכשיו ברצינות, בכל מקום עלול להיות בעיות וגם בחנות רשמית בארץ, אבל באופן יחסי אמזון נקראת חנות מאד אמינה וטובה. כמובן שצריך לבדוק מה קונים ולבדוק חוות דעת. אבל תמיד יש לך ביטוח שם. -
@פסנתר-שקוף לא שווה
-
@פסנתר-שקוף כתב בבקשת מידע | בקשת מידע על סחורה מעליאקספרס:
אני רוצה לקנות כונן קשיח בעליאקספרס, השאלה אם הוא שווה את המחיר שלו,
אני צריך לדעת שהוא לא ימחק לי דברים.אני אומר לך בלי קשקושים ובלי סטיגמות על חנות כזו או אחרת, במיוחד שאני מאמין בהפתעות הזויות בעלי אקספרס, משום מה יש כאלה דברים, אני קניתי לפני כשנה דיבורית לוטוס טוב ב69 אגורות, חשבתי שזה עקיצה, אבל אמרתי מה איכפת לי, ואותו יום קניתי עוד אחד מחנות אחרת במחיר רגיל 40 ש''ח, והנה שתיהם הגיעה ועובדים בדיוק אותו דבר, לאחר כמה שעות כבר לא היה המבצע
גם קניתי פעם סט מקלדת ועכבר אלחוטים ובלוטוס ל4 מכשירים חברת RAPOO ב22 ש''ח במקום שכל המוכרים בעלי מוכרים ב80 ש''ח, ואכן עובד מצויין, כמובן לאחר כמה ימים נעלם המוצר, ויש כמה אנשים פה מהפורום שקנו לפני כחודש רובוט שמטאטא ב4 אגורות, במקום 40 ש''ח, תשאל אותם
אבל כמובן רוב הכרטיסי זיכרון הם מזוייפים, אבל לא צריך להיות שרלוק הולמס בשביל לגלות את זה
הבעיה של הכונניים מזוייפים (שהם באמת לא מכילים מה שהם כותבים) היא בעיה קטנה, פותרים אותה עם תוכנת בדיקה, העלתי אותה כאן ואם לאחר היה מזוייף אתה מקבל החזק מעלי,
עיקר הבעיה היא אם זה אמיתי אבל הוא איכות ירודה, שיתקלקל פתאום, וזה ממש צרה צרורה ועגמת נפש ענק שלא שווה לעולם את ה50 ש''ח שחסכת, אבל באמת הבעיה הזו לא קשור לעלי אקספרס גם בארץ אם תקנה משהו פשוט יהיה אותו בעיה, לכן צריך לקנות מחברה איכותית, וזה כמדומני אין בעלי, רק באמזון, ותשלם עוד 50 ש''ח אבל בהחלט שווה את זה, כי אפ' אם החומר שלך יש לו גיבוי ולא תפסיד אותו לגמרי, עצם העבודה שיהיה לך אח''כ לקנות דיסק חדש ולהתקין הכל מחדש (אם זה כונן פנימי), הוא מספר שעות עבודה.
אא''כ אתה ממש קשה יום, שבשבילו כל שקל הוא המון המון, שאני ממש מקווה שאתה לא ולא אף אחד מישראל. -
@aiib כתב בבקשת מידע | בקשת מידע על סחורה מעליאקספרס:
@קצלנבוגן אני אישית מכיר מישהו שהזמין מאמזון קשיח וגילה שהוא הרבה יותר קטן ממה שכתוב באמת
לא צריך לזה מחקר, זה תוכנה פשוטה במחשבויש גם סיפורים אצל אנשים שקנו אצל מוכרים פרטיים בפורומים ונפלו בפח...
ועכשיו ברצינות, בכל מקום עלול להיות בעיות וגם בחנות רשמית בארץ, אבל באופן יחסי אמזון נקראת חנות מאד אמינה וטובה. כמובן שצריך לבדוק מה קונים ולבדוק חוות דעת. אבל תמיד יש לך ביטוח שם.לכן קונים אצל מישהו שמכירים בארץ וחוסכים את כל הכאבי ראש האלה, במקסימום זה יהיה חיסכון של 50 +-
@אלי-30 @menajemmendel אני לא מצליח להבין מה זה כל הקשקושים האלה, אמרו לו והסבירו לו כבר למעלה
@menajemmendel א"א להשוות בין דיסק קשיח לכל הרשימה שהבאת!
ומי שמחפש מישהו אמין שיכנס לפרופיל ויראה את המוניטין שלי פה בפורום, ניתן לרכוש אצלי מכל הציוד ההיקפי למחשב -
אפשר לקנות באליאקספרס אבל תלוי מה, למשל כונני איחסון פחות, אוזניות בלוטוס צריך להכיר לפני, רצועות לשעון מומלץ (אני קניתי הרבה, אחרי שבארץ התאכזבתי), מדפסות תלת מימד הרבה דגמים המקור שלהם משם,
ויש גם כל מיני מוצרים שקניתי בעשירית מחיר מבארץ ובאיכות יותר גבוהה.
לגבי זיופים אפשר לבדוק, כי חנות שהולכת על זיופים בדרך כלל תתחיל ממה שהכי קל לזייף וזה כוננים, ולכן אפשר לבדוק בתגובות בכל חנות שמוכרת כוננים אם הם מזויפים ולא לקנות שם כלום.
-
@ישראל-142 אני לא מצליח להבין למה ממשיכים לענות? הוא כבר קיבל תשובה!
-
א"א להשוות בין דיסק קשיח לכל הרשימה שהבאת!
אני לא השוואתי, אכן (אני לא יודע אם קראת את הפוסט שלי עד הסוף אבל) אני אכן כתבתי לו שלא לקנות באלי אקספרס, רק רציתי להדגיש את הנקודה שלך, שלא כל המוצרים הם שווים, ויש מוצרים שכן שווה לקנות ויש מוצרים שלא, ודוגמא לאלה שלא הוא כונן.
אבל הארכתי להסביר, כי לפי שאלת השואל, נראה שהוא לא ותיק בעניני קניות באלי אקספרס,@איציק-דייטש כתב בבקשת מידע | בקשת מידע על סחורה מעליאקספרס:
לכן קונים אצל מישהו שמכירים בארץ וחוסכים את כל הכאבי ראש האלה,
לא תמיד אפשר לקנות אצל מי שמכירים, יש מוצרים שאתה חדש בתחום ואתה לא מכיר מוכרים, או שאתה מכיר רק מישהו ויודע שאסור לקנות אצלו,
אבל אני אישית רוב הדברים מעדיף לקנות באלי אקספרס מבארץ לא רק בגלל המחיר, אלא גם בגלל השירות, כן שמעתם היטב, לדבוננו הרב יש הרבה מוכרים בארץ שאחרי שקנית, לך תחפש אותם, אין אחריות ולא שום דבר, ואפ' מה שאמרו לך מפורש על המוצר, אינו נכון, ואין לך מה לעשות, פעם הבא על תקנה אצלם, ואילו באלי אני רגוע שאם משהו לא הולך כמו שהם אמרו, כמעט תמיד אלי ידאג שיחזירו לך את הכסף, וגם יש לי מלא תגובות של קונים שקנו לפני בשונה מחנות בארץ שאתה קונה חתולה בשק.
ואני לא מכיר אותך, ויכול להיות שאתה מאד אמין, וכמוך יש עוד, אבל יש הרבה שלא.@איציק-דייטש כתב בבקשת מידע | בקשת מידע על סחורה מעליאקספרס:
במקסימום זה יהיה חיסכון של 50 +-
סליחה, זה אולי במוצר שמחירו באלי 25 ש''ח, אז בארץ יהיה פער של 50 ש''ח, שזה עוד 200% ויש מוצרים שההבדלים הם הרבה יותר גדולים, אני לא יודע מה המחירים שלך אבל במוצרים אלקטוניקה (למעט אלה שנמכרים בכמויות בארץ כמו כרטיסי זיכרון וכו') המחיר בארץ הוא פי 2.5 או פי 3.
ודברים שהם יותר נדירים בארץ, יכול להיות פערים של פי 8 בלי להגזים, -
@menajemmendel יש דברים עם פער של פי 100 למשל כונן של 4 טרה בארץ עולה כמעט 1000 ש"ח בעלי עולה 10 ש"ח
-
@צדיק-וטוב-לו-0 יש בכול בשקל כוננים?