בקשה | עזרה ברוט לג'לי 2 בתשלום
-
@yosef368 כתב בבקשה | עזרה ברוט לג'לי 2 בתשלום:
@משה-144 מצד שזה יבטל את העדכונים
ומסתמא יחסום את האפשרות להשתמש באפליקציות הבנקים. אם אתה אומר שלא אז אני אנסה.
כעיקרון לקחתי את הבוט מהתיקיה בדרייב והשרשתי אותו. השאלה אם הגרסה שיש שם בדרייב והגירסה שלי זה אותה גירסה. כי אם לא זה בטח יכול לעשות בעיות.. וחוצמזה אני אמור להפליש גם את הVBMETA. נכון?@yosef368 כתב בבקשה | עזרה ברוט לג'לי 2 בתשלום:
@משה-144 מצד שזה יבטל את העדכונים ומסתמא יחסום את האפשרות להשתמש באפליקציות הבנקים. אם אתה אומר שלא אז אני אנסה.
כעיקרון לקחתי את הבוט מהתיקיה בדרייב והשרשתי אותו. השאלה אם הגרסה שיש שם בדרייב והגירסה שלי זה אותה גירסה. כי אם לא זה בטח יכול לעשות בעיות.. וחוצמזה אני אמור להפליש גם את הVBMETA. נכון?עדכונים דרך המכשיר לא יעבוד,
לבנקים יש פיתרון, יש לי מדריך על זה בקטגוריית מדריכים אנדרואיד.
בנוגע לגירסת הבוט אתה יכול לעשות עדכון מערכת ולהשריש את המעודכן.ובנוגע ל vbmeta כבר אמרתי 15 פעם מה לא לעשות
-
@yosef368 כתב בבקשה | עזרה ברוט לג'לי 2 בתשלום:
@מישהו12 שם @Harwona כתב שרוט לא פותח בוטלואדר ולא מאפס את המכשיר
לא הבנתי איך הבנת את זה מדבריו.
וזה פשוט לא נכון.
ובכל מקרה; אם תנסה לצרוב רוט על מכשיר עם בוטלואדר סגור, אחד מהשניים: או שלא יצרב, או שהמכשיר ימות. (אופציה שיקרו גם שני הדברים...).
חובה לפתוח בוטלואדר בשביל לצרוב מחיצות לא רשמיות.
אולי בכל מיני מכשירים קיקיוניים לא. -
@פקז יש לי מעבד של MTK. אז איך פותחים בוטלואדר בלי לפרמט?
||אם הבנתי נכון הקישור שהבאתי מדבר על רוט בלי אובדן נתונים וכנראה זו הכוונה לפתיחת בוטלואדר לא עם ADB רגיל אלא דרך PLATFORM TOOLS.
אם יש לך דרך אחרת לפתוח בוטלואדר בלי לפרמט בפרט שיש לי מעבד MTK אשמח לשמוע|| -
@י-הלוי כתב בבקשה | עזרה ברוט לג'לי 2 בתשלום:
שלום. בהמלצת @yosi44 אני פונה לעזרת המבינים בהתקנת רוט לג'לי 2. המטרה שלי היא לחסום את האופציה של ערוצים סטטוסים בוואצאפ.
פעם עשיתי רוט לבד והוא פגע לי באפשרות לשלם עם הטלפון בnfc
אם מישהו יכול לעשות לי את זה בתשלום בלי לפגוע בתכונות הטלפון אשמח מאוד
כמו כן אם למישהו רעיון את מי לתייג שיראה את הבקשה...אם אתה מעונין אתה יכול להתקין עליו הדרן אצל @התקנת-סינונים
זה גם חוסם לך ערוצים וגם מסתיר את הרוט מהאפליקציות הבנקים והתשלומים