שיתוף | קבלת מטבעות באליאקספרס
-
@yosef368 מעניין
כנראה שצריך להגיע לאיזה רמה
לא זוכר מתי התחלתי לקבל
בכל מקרה תהנו מהמשחק...לי זה עובד מצויין! רק הבעיה שאי אפשר להחזיר למצב מסך מלא....
מי שצריך SMS אפשר לקבל דרך הגמ"ח (חיפוש בפורום) -
לי זה עובד מצויין! רק הבעיה שאי אפשר להחזיר למצב מסך מלא....
מי שצריך SMS אפשר לקבל דרך הגמ"ח (חיפוש בפורום) -
@יום_שמח כן, אפשר לראות את זה בחשבון שלי> המטבעות שלי.
קיבלתי בערך 40 מטבעות, שזה הנחה של שקל וחצי בערך. לא הייתי אומר שזה שווה את הזמן, אבל למי שבכל מקרה משחק..... -
@יום_שמח כן, אפשר לראות את זה בחשבון שלי> המטבעות שלי.
קיבלתי בערך 40 מטבעות, שזה הנחה של שקל וחצי בערך. לא הייתי אומר שזה שווה את הזמן, אבל למי שבכל מקרה משחק.....@מאן-דאמר-5 כע
הרגעת אותי
חשבתי שזה לא עובד לאף אחד... -
מעוניינים לאסוף מטבעות? כנסו לשחק
שימו לב
לכווץ את הכרטיסייה החדשה למצב שהיא תהיה לאורך ואז להעתיק ואנטר (תודה ל @גיפה)
יש לפתוח כרטיסייה חדשה, ללחוץ על F12 (לחילופין קליק ימני > בדיקה) וללחוץ על קונטרול + שיפט + M (להעביר למצב של טאבלט/ פלאפון - ניתן גם ידנית באייקון השני משמאל למעלה)
שימו לב גם שזה לאורך ולא לרוחב בשביל הנוחיות
ואז להדביק את הקישור ואנטר
תהנו... (לא על חשבון בניית סוכה...) -
@יום_שמח אני לא רוצה לבאס כאן אף אחד, אבל לי יש באלי אקספרס 13520 מטבעות, בשווי של 135.20$, או 529.28 ₪ בשקלים, להגיד לכם שזה תורם משהו? לא יותר מידי...
אז אין בעיה שתשחקו, אבל בשביל המשחק ולא המטבעות...
@Ykingsmart תסביר, אין מה לעשות עם המטבעות האלו?
לא שאני כל כך מתעסק בזה, סתם מעניין אותי כמה הם רמאים... -
לא שאני כל כך מתעסק בזה, סתם מעניין אותי כמה הם רמאים...@מאן-דאמר-5 יש מוכרים שהחליטו שהמוצר עולה למשל 5 ש''ח, הם מפרסמים אותו ב5 וחצי ש''ח עם הנחה מזערית באמצעות מטבעות... שוב, זה יכול לעשות הנחה, אבל באותה מידה הסיכויים שתמצא מוצר זהה ב5 ש''ח ללא צורך במטבעות דרך מוכר אחר - גדולים בהחלט.
-
לא שאני כל כך מתעסק בזה, סתם מעניין אותי כמה הם רמאים...@מאן-דאמר-5 אני אחדד מה שכתב @Ykingsmart, העוקץ הוא שאי אפשר להשתמש בכמה נקודות שרוצים, אפשר להשתמש רק כמה שהמוכר נותן (או עלי, לא יודע בדיוק איך זה עובד), וזה נותן לך הנחה מאוד קטנה כל פעם
ככה שאין שום עניין לאסוף כמויות גדולות של מטבעות כי אי אפשר לנצל אותן -
@מאן-דאמר-5 אני אחדד מה שכתב @Ykingsmart, העוקץ הוא שאי אפשר להשתמש בכמה נקודות שרוצים, אפשר להשתמש רק כמה שהמוכר נותן (או עלי, לא יודע בדיוק איך זה עובד), וזה נותן לך הנחה מאוד קטנה כל פעם
ככה שאין שום עניין לאסוף כמויות גדולות של מטבעות כי אי אפשר לנצל אותן@צדיק-תמים @Ykingsmart זה די ברור
אבל גם יש משחק...
שהוא קצת מכוער לטעמי (אחרי קנדי קראש)
אבל עניין של טעם -
מעוניינים לאסוף מטבעות? כנסו לשחק
שימו לב
לכווץ את הכרטיסייה החדשה למצב שהיא תהיה לאורך ואז להעתיק ואנטר (תודה ל @גיפה)
יש לפתוח כרטיסייה חדשה, ללחוץ על F12 (לחילופין קליק ימני > בדיקה) וללחוץ על קונטרול + שיפט + M (להעביר למצב של טאבלט/ פלאפון - ניתן גם ידנית באייקון השני משמאל למעלה)
שימו לב גם שזה לאורך ולא לרוחב בשביל הנוחיות
ואז להדביק את הקישור ואנטר
תהנו... (לא על חשבון בניית סוכה...) -
באפליקציה [אני משתמש דרך WSA] ניתן לקבל הנחות יותר גדולות עם מטבעות יש שם לשונית מטבעות עם הנחות יותר גדולות [זכור לי שראיתי גם 30 אחוז]
-
@יום_שמח כתב בשיתוף | קבלת מטבעות באליאקספרס:
@אהרן https://www.aliexpress.com/p/coin-pc-index/index.html?spm=a2g0o.best.1000001.18.3341216fR1leTm
אני לא יכול לבדוק כרגע זכור לי שבאפליקציה ההנחות הרבה יותר גדולות.
-
@יום_שמח כתב בשיתוף | קבלת מטבעות באליאקספרס:
@אהרן https://www.aliexpress.com/p/coin-pc-index/index.html?spm=a2g0o.best.1000001.18.3341216fR1leTm
אני לא יכול לבדוק כרגע זכור לי שבאפליקציה ההנחות הרבה יותר גדולות.
-