בעיה | המסך מחשב שלי (סוג של) שבק חיים , מה אפשר לעשות?
-
שלום
יש לי כבר מספר שנים מסך lg full hd. עבד מעולה. לא קרתה תקרית מיוחדת והמסך הפסיק לעבוד.
מבדיקה שעשיתי כמה ימים לאחמ"כ ראיתי שהמסך נדלק ומקבל חשמל אך לאחר כמה שניות נכבה. כך שראיתי את הלוגו וזהו.
אחר נסיונות מרובים הצלחתי לשקם את המסך , וזאת ע"י שלחצתי על מניו מיד כשהמסך נדלק ובכך משום מה גרמתי למסך להישאר דלוק , ואז חיברתיו למחשב והכל עבד.
למחרת שוב לא עבד..
כעת המצב הוא שכאשר אני מחברו לחשמל אחת לכמה דקות (חשוב. אם זה בסמיכות אז אף הנורות המדוברות לא נדלקות) הנורות נדלקות אך הלוגו כבר לא עולה. כאילו הוא מקבל חשמל לשניה שתיים וזהו. לא ראיתי שהפינים של החשמל בעיתיים או משהו כזה.. החלפתי ספק כמובן ולא עזר.
כעת השאלה היא האם הבעיה תוכנתית - וצריך איפוס להגדרות יצרן או שהבעיה חומרתית ואז זה מעבדה וכבר לא שווה לי להשקיע הכסף כי זה מסך ישן (שנת ייצור 2009 , כדלקמן בתמונה עריכה: כעת אני רואה שזה דווקא יקר , מה אתם אומרים?)
הנה הדגם ושאר הפרטים:
LG FLATRON W2362TQ-PF
(כשעושים גוגל על זה אז באתר של lg המסך לא נראה כמו שלי.. אלא כלקמן)
הנראות הכללית היא כך לקוח מהרשת:
(חילוץ טקסט לתמונה הראשונה: LG FLATRON W2362TQ-PF
LG Twin Towers, 20, Yoido-Dong,
Youngdungpo-Gu, Seoul, 150-721, Korea
PRODUCT CODE : W2362TQ - PFV.AMFOAPN This device complies with part 15 of the FCC Rues
Operation is subject to the following two conditions
POWER: AC 100-240V~ -240V ~ 50/60Hz 50/60HZ 1.0A 1.0A
(1) this device may not cause hammfulinterterenca
and (2) this device must accept any interference received.
including interference that may cause undesired operation.
SERIAL NO.: 909NDAY5J888
This Class B digital apparatus complies win
Canadian ICES-003. Cet appareil numérique de la
classe B est conforme à la nore NMB-003 du Canada.
Laite on liitettävä suojamaadoituskoskettimila
MODEL NO.: W2362TOV
varustettuun pistorasiaan.
Apparaten skall anslutas till jordat uttag
MANUFACTURED: SEPTEMBER 2009
GLP
C(ULUS LISTED
FCC ID: BEJW2362TOV
MADE IN CHINA
E247144 15DV I.T.E.
CE
N98
Factory ID:LT
MEZ61921101)אודה לעזרה.
-
-
@הנני-העני
אני אישית באופן כללי לא שולח לתיקון מוצר אלקטרוני בן יותר מכמה שנים וגם כנראה המוצר באתר הוא גרסה חדשה יותר כך שהישן לא שווה את הסכום הזה גם כחדש.לא יודע אם זה המלצה טובה אבל ביד 2 יש מלא מסכי מחשב חלקם במחירים מלאים וחלקם במחירי מציאה (אם אתה שוקל את זה אז יש לנסות להבין אם מדובר בגרוטאה או שההוא מנסה להתפטר מזה ללא קשר לעלות).
-
@הנני-העני
אני אישית באופן כללי לא שולח לתיקון מוצר אלקטרוני בן יותר מכמה שנים וגם כנראה המוצר באתר הוא גרסה חדשה יותר כך שהישן לא שווה את הסכום הזה גם כחדש.לא יודע אם זה המלצה טובה אבל ביד 2 יש מלא מסכי מחשב חלקם במחירים מלאים וחלקם במחירי מציאה (אם אתה שוקל את זה אז יש לנסות להבין אם מדובר בגרוטאה או שההוא מנסה להתפטר מזה ללא קשר לעלות).
-
-
@Uri-W
אכן. לא אתעסק עמו.
הבעיה שיש לי עוד מסך גדול ויקר
שנת 2017
https://www.hye.co.il/products/productpage/?productId=9898
הלד למטה דלוק
חוץ מזה אין כלום
האם יש ענין לקנות ולנסות ספק חשמל אחר(זה ספק מיוחד לא כמו של מסכים ומחשבים נייחיפ רגילים)?
אילו עוד רעיונות יש לכם?
אולי לקנות לוח אם חדש? בגוגל לא מצאתי דבר.. וכמה זה עולה בכלל?
תודה רבה!!