בקשת מידע | נגן מוזיקה FIIO M17 ונגן SHANLING M9 PLUS
-
@ישראל-d כתב בבקשת מידע | נגן מוזיקה FIIO M17:
@מישהו12 כתב בבקשת מידע | נגן מוזיקה FIIO M17:
אני מהמר שזה טעות במחיר באתר של החנות.
זה המחיר האמיתי
תמונה מעלי אקספרסהזיה
-
@מישהו12 הזיה של מכשיר
מפרט טכני
לנגן האודיו הדיגיטלי של FiiO M17 יש מגוון מרכיבים שמתחרים בזו של מערכות שולחניות מתקדמות: הגברה, אספקת חשמל, איכות הצליל ועוד.
תומך בתקשורת FIIO Link \ Bluetooth 5.0 \ Wi-Fi 2.4G-5G \ DLNA \ Air play ועוד
8 ערוצים מקבילים בעלי רכיבי DAC ES9038PRO. המשמעות היא שלכל ערוץ שמע יש 8 יציאות מקבילות המסוכמות יחד לרזולוציה מעולה ועיוות מינימלי המעניקות סאונד נקי יותר.
יציאת אוזניות:
4.4 מ"מ balanced
2.5 מ"מ balanced
יציאת 3.5 מ"מ LINE +אוזניות
יציאת 6.35 מ"מ LINE +אוזניות
תומך ברזולוציית אודיו של עד 32bit/-768kHz DSD512
הגברה שולחנית איכותית: FiiO ו- THX פיתחו במשותף את THX AAA-788+, גרסה משודרגת של ה-op-amp המקורי. בהשוואה לכוח הפלט המקורי גדל ב-225% עד 3000mW לכל ערוץ עם עכבת פלט נמוכה יותר – מה שמאפשר לו להפעיל כל סוגי אוזניות ללא מאמץ.
פיזור חום יעיל. כולל מעמד מאוורר קירור שמוודא שהחום מועבר במהירות.
כולל שני ספקי כוח - ספק כוח לסוללה וספק כוח מופעל על ידי כוח DC חיצוני. אספקת החשמל של הסוללה מאפשרת לכם להשתמש ב-M17 במצבים בהם אין גישה לשקע חשמל.
כולל מערכת הפעלה אנדרואיד 10
בלוטות' 5.0 עם תמיכה ב-aptX Adaptive, תומך בעד DSD512 ו-32bit/768kHz, תומך ב- MQA 8x
סוללת 9200mAh מסיבית. ניתן להטעין אותה באמצעות USB או דרך DC במתאם DC חיצוני.
כולל מערכת תאורה סביבתית RGB בעלת שבעה צבעים עם אפשרויות התאמה אישית נרחבות.
מפרט טכני:קיבולת סוללה: 9200mAh; זמן טעינה: 4.5 שעות; פרוטוקולי טעינה: QC4.0+PD; חיי סוללה: 8-10 שעות.
זיכרון מובנה: 64GB
המרה דיגיטלית 768KHz / 36Bit
טווח תדרים: 5Hz~80kHz (-3dB)
משך עבודה: 8-10 שעות
מקורות מתח: סוללה נטענת מובנית
חריצי הרחבה: חריץ הרחבה (תומך עד 2TB)
מסך מגע: כולל
חיבוריות: DAC בחיבור USB -
פוסט זה נמחק!
-
@ישראל-d ברור שזה שווה את המחיר, העולם של מוסיקה זה עולם של אין סוף וזה יכול להגיע לסכומים גבוהים הרבה יותר.
אם מעניין אותך מה הסיפור מאחורי הנגן של FIO M17 תוכל לקרוא כאן:
https://forum.fiio.com/note/showNoteContent.do?id=202111101516251026941&tid=4מה שבטוח שהיוצר ניסה להכניס טכנולוגיה מטורפת של מוסיקה בנגן כל כך קטן שיכול להכיל את זה, עוד הוא טוען שהמחיר עוד נמוך ביחד לעלות שזה צריך להיות.
ניסת פעם להיכנס לחנות מוסיקה טובה ולשמוע צלילים ממערכת של מאה אלף ש"ח באוזניות של כמה אלפים??
אם תעשה את זה ולא תרגיש בהבדל אז לצערי אתה לא צריך נגן או אוזניות במחירים האלה וגם לא קרוב לזה, אבל למי שמביו זה קללה וברכה יחד, ליהנות ממוסיקה טובה וגם לסבול מאוד מאיכות לא הכי מדויקת.יש לי נגן של החברה הראשונה שהזכרת (אמנם דגם מאוד ישן כבר) כי נמאס לי לראות את כל הנגנים שיוצאים כל שבוע עם מפרט מנופח ואיכות שמע לא מוצלח (לא מכיר את הכי חדשים אבל לא חושב שיש הבדל)
-
אוקי אבל אני חושב שזה מטורף