בירור | I top 10 או קיוליקס 7 מה אומרים?
-
@mdy קיוליקס 7
הייתי ממליץ יותר על 4X4@דודי-ענהאל כתב בבירור | I top 10 או קיוליקס 7 מה אומרים?:
@mdy קיוליקס 7
הייתי ממליץ יותר על 4X4אמרו לי ש4X4 הוא דגם ישן של קיוליקס 7 עם סוללה פחות חזקה
-
@דודי-ענהאל כתב בבירור | I top 10 או קיוליקס 7 מה אומרים?:
@mdy קיוליקס 7
הייתי ממליץ יותר על 4X4אמרו לי ש4X4 הוא דגם ישן של קיוליקס 7 עם סוללה פחות חזקה
@mdy אוקיי אני פשוט לא מכיר את הקיוליקס 7, אז לך עליו
דרך אגב מה מיוחד באייטופ? והאם יש עוד דגמי אייטופ חוץ מאייטופ 10? -
דרך אגב מה מיוחד באייטופ? והאם יש עוד דגמי אייטופ חוץ מאייטופ 10?@דודי-ענהאל קיוליקס 7 הוא כמו ה4X4 בדיוק, רק סוללה יותר טובה, ומקשים יותר טובים, כמו"כ שיפור ניכר בשמע
-
@דודי-ענהאל קיוליקס 7 הוא כמו ה4X4 בדיוק, רק סוללה יותר טובה, ומקשים יותר טובים, כמו"כ שיפור ניכר בשמע
@יענקל-ה-הכונס-0 משתמש בו?
-
דרך אגב מה מיוחד באייטופ? והאם יש עוד דגמי אייטופ חוץ מאייטופ 10?@דודי-ענהאל לאיי טופ סוללה הכי חזקה בשוק
-
@יענקל-ה-הכונס-0 משתמש בו?
@mdy כן
-
@mdy כן
@יענקל-ה-הכונס-0 משתמש בתא הקולי שבו?
-
@יענקל-ה-הכונס-0 משתמש בתא הקולי שבו?
@mdy לא
-
@mdy לא
@יענקל-ה-הכונס-0 אני רוצה טלפון עם תא קולי מובנה כדי שישמעו אותי מיד בלי ההקדמה של "הגעתם לתא הקולי של..."
אתה יודע אם זה עובד ככה? -
@יענקל-ה-הכונס-0 אני רוצה טלפון עם תא קולי מובנה כדי שישמעו אותי מיד בלי ההקדמה של "הגעתם לתא הקולי של..."
אתה יודע אם זה עובד ככה?@mdy יש איזהו אופציה כל שהיא, אני לא יודע אם אתה בעצמך יכול להשאיר הודעה או שזה הודעה ברירת מחדל, אבל תברר את הנושא הזה ב4X4 - כי יותר מכירים את הפלאפון הזה, ואם יש את זה שם אז גם בקיוליקס 7
-
@mdy יש איזהו אופציה כל שהיא, אני לא יודע אם אתה בעצמך יכול להשאיר הודעה או שזה הודעה ברירת מחדל, אבל תברר את הנושא הזה ב4X4 - כי יותר מכירים את הפלאפון הזה, ואם יש את זה שם אז גם בקיוליקס 7
@יענקל-ה-הכונס-0 בכל מקרה שים לב שיש גם קיוליקס 7 דגם ישן יותר שהוא דור 3 ולא שווה הרבה......
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות