סקר | איזה טלפון כשר הייתם רוצים שיחזור לשוק
-
@דודי-ענהאל כתב בסקר | איזה טלפון כשר הייתם רוצים שיחזור לשוק:
@מיישה ת'כלס לא כזה נראה סמארטפון במיוחד לא ליד הדגם שלידו, וגם בגלל ה'מיגון' הזה שבנו לו.
קניתי אותו, לא היה לי נוח המראה...
-
@סתם-יהודי אתם לא חושבים שC2 כבר עבר זמנו, כמה שהוא אמין וחזק אבל המערכת שלו מאוד מייושנת לעומת אנדרואיד..
-
@דודי-ענהאל
@דודי-ענהאל כתב בסקר | איזה טלפון כשר הייתם רוצים שיחזור לשוק:אבל המערכת שלו מאוד מייושנת לעומת אנדרואיד..
@1075dn כתב בסקר | איזה טלפון כשר הייתם רוצים שיחזור לשוק:
לדעתי מה שצריך לעשות זה להקים את סימביאן
נכון שצריך לחדש אותו ולהתאים אותו לטכנולוגיה של היום
-
@רפאל-vnkl כתב בסקר | איזה טלפון כשר הייתם רוצים שיחזור לשוק:
לדעתי מה שצריך לעשות זה להקים את סימביאן
לגמרי! יש שם חוכמות שאין באנדרואיד מצוי! דוגמה שתפסה אותי לאחרונה: אם האוזנייה (בלוטוס) מתנתקת באמצע שיחה, הוא ישאל אם להמשיך בשיחה, ועד שלא תלחץ 'כן' המיקרופון יושתק (למניעת אי נעימויות אפשריות), לאחר כדקה, השיחה תנותק! (הציל אותי לאחרונה כשהנוקיה הישן משמש אותי כשמרטף לילד באמצעות 'מענה אוטומטי' והסוללה של האוזנייה התרוקנה, בכל מכשיר אחר הייתי יכול להיות סבור שהילד ישן למרות שהוא כבר צורח, במקרה שלי השיחה התנתקה ורצתי מהסוכה הביתה לוודא שהוא בכל זאת ישן...)
עוד דוגמה טובה, אם שמעת מוזיקה ברמקול ובאמצע התחלת שיחה, כשתסיים אותה, המוזיקה לא תתחדש אוטומטית (שוב, למניעת אי נעימויות,) לעומת זאת אם תאזין באמצעות אוזניות שאז המוזיקה כן חוזרת מאליה בסיום השיחה, ואם תאזין באוזניות למוזיקה, ובמהלך שיחה שקטעה את המוזיקה ניתקת את האוזניות, המוזיקה לא תחודש אוטומטית.
ועוד משהו קטן, יותר מפורסם כנראה, שהוא לא רוטט בעת חיבור למטען! (למרות שהוא נוקיה ולא "כ רגיש לנפילות...)
אפשרות להגדרת פרופילים ע"פ חיבור התקנים (מטען/אוזניות), אפשרות התראת שיחה נכנסת רק לאנשים מסויימים! (למרות שאין רשימה שחורה!!) וגם זאת אפשרי גם בתזמון (לדוגמה שהחל מהבוקר הוא יצלצל עבור כל שיחה ובלילה רק מאנשים ספציפיים!)
נגן מדיה מהיחידים שמשולב טוב במערכת ההפעלה ומאפשר גישה נוחה ישר ממנהל הקבצים וכשאתה פותח שיר אתה מקבל ברשימה גם את אלו שבאותה תיקייה (שימושי למי שמאזין הרבה למוזיקה ולאלבומים ותיקיות).
לוח שנה שמאפשר סוגים רבים של משימות ותזכורות (שימושי האפשרות שהוא מזכיר רק על המסך בלי צלצול), חיוג צלילי בזמן שיחה (שימושי לחורשי קווי תוכן ומנהלי קבוצות ווטסאפ פון-מאד מאד! כך לא צריך לזכור את הטלפון של מי שתרצו לחבר כעת לקבוצה!). בל נשכח את הבאגים והחסרונות, השעון מעורר מצלצל בתנאי שאתה במסך הבית ולא בהגדרות למשל (אם נשארת באחד התפריטם לפני שהלכת לישון-לא תקום בזמן...), אין רשימת דחייה אוטומטית, אין תצוגה מקדימה בעת חיוג מספר, יש רק שעון מעורר אחד (אפשר להיעזר בלוח שנה במקום), ואם הסוללה לא מקורית (רק בC2, ב208 יותר טוב) אין תצוגת סוללה נכונה.
תכל'ס, מערכת הפעלה חכמה במושגים של פעם, והיום עדיין אין לחליף ראוי שמתמודד עם שלל היתרונות
(סליחה על ההערצה! 8 שנים על C2 עשו לי משהו בעיקר כשאני מחפש תחליף מתקדם ראוי לשמו-אם מישהו מכיר או שיהיה פעם משהו כזה...) -
@יוסף-אלחנן
C5!!!!! -
@דוד-טרייטל
C5 זה הפיתרון! -
@דודי-ענהאל
כל השכלולים לא יעברו ועדה -
@צדיק-תמים כתב בסקר | איזה טלפון כשר הייתם רוצים שיחזור לשוק:
@רמיזא כתב בסקר | איזה טלפון כשר הייתם רוצים שיחזור לשוק:
וחייבים היום מכשיר כשר ועדת הרבנים לאנשים שהתרגלו לטאצ' ואנדרואיד, אבל שיהיה דור 4 וכמובן יותר מהיר מהיאנג
לך תשכנע אותם לתת כשרות לאנדרואיד...
בצדק.. לא שייך כמעט להכשיר אנדרואיד שמשווק בשוק בצורה הרמטית עיין ערך שיאומי f 21 pro
-
@מישהו12 כתב בסקר | איזה טלפון כשר הייתם רוצים שיחזור לשוק:
דווקא כן.
https://unicellphone.com/product/israel-vaada-hechsher-certified-phone-talk-only/
אבל זה אנדרואיד מסורס ומאובטח ברמות על. (תקרא על AphyOS)תגיד אפשר לקנות את זה בארץ?