סקר | איזה טלפון כשר הייתם רוצים שיחזור לשוק
-
@דודי-ענהאל השאלה כמה קשה לפרוץ את הנגנים האלו.
וד"ל. -
@מישהו12 כתב בסקר | איזה טלפון כשר הייתם רוצים שיחזור לשוק:
השאלה כמה קשה לפרוץ את הנגנים האלו.
אז אתה אומר שכל נגן אנדרואיד יכול להיפרץ לאינטרנט, אז על מה ההכשר?
כי לי לא ידוע על שיאומי שקיבל הכשר. -
@מיישה כתב בסקר | איזה טלפון כשר הייתם רוצים שיחזור לשוק:
לענ"ד סמסונג פוקט זה טלפון מושלם אם רק שמים לו מעבד טיפה יותר חזק, כל מי שמחזיק את הטלפון הזה מכור אליו...
מה שר' @מיישה אומר יכול להיות רעיון טוב:
יקחו פס ייצור קיים של מכשיר ישן - שאין כבר בשוק - דוגמת ה'פוקט' שכתב, ויבנו בתוכו מכשיר חדש לגמרי כולל הטאצ' שיהיה ברמה של היום, ומערכת ההפעלה וכן הזיכרון מהיר והפנימי, והמעבד וכו' ואותו יכשירו לרמה של היאנג.
מה שהרווחנו זה סוג של קיצור דרך בכמה דברים וביניהם שהמכשיר בעל מראה כשר ולא מזכיר סמארטפון (לפחות לא כמו של היום), וכן שעובדים עם סמסונג שהוא מותג איכותי, אחריות וכו'.מה אתם אומרים אשמח לשמוע?
-
@דודי-ענהאל כתב בסקר | איזה טלפון כשר הייתם רוצים שיחזור לשוק:
לענ"ד סמסונג פוקט זה טלפון מושלם אם רק שמים לו מעבד טיפה יותר חזק, כל מי שמחזיק את הטלפון הזה מכור אליו...
יקחו פס ייצור קיים של מכשיר ישן - שאין כבר בשוק - דוגמת ה'פוקט' שכתב, ויבנו בתוכו מכשיר חדש לגמרי כולל הטאצ' שיהיה ברמה של היום, ומערכת ההפעלה וכן הזיכרון מהיר והפנימי, והמעבד וכו' ואותו יכשירו לרמה של היאנג.
מה שהרווחנו זה סוג של קיצור דרך בכמה דברים וביניהם שהמכשיר בעל מראה כשר ולא מזכיר סמארטפון (לפחות לא כמו של היום), וכן שעובדים עם סמסונג שהוא מותג איכותי, אחריות וכו'.מה אתם אומרים אשמח לשמוע?
תותח אתה!
זה בדיוק מה שמבאס אותי, יש מכשירים ממש טובים ואני בדקתי גם חלק, אבל אף אחד לא מגיע לרמה של הנראות הטובה שיש לפוקט, זה באמת מבאס, ואני חושב שמי שיקים פס ייצור וייצר איזה מכשיר סיני אפילו זול, אבל עם מערכת של אנדרואיד עם חסימה טובה וחזקה ברמה של של הדרן או משהו דומה שאי אפשר לשנות גרסה, וזה יהיה ברמה של הנראות של פוקט, אפילו לא צריך לעוף על מעבד מטורף או זיכרון פנימי גדול, משהו פשוט, רק שיהיה מכשיר עם מערכת הפעלה של אנדרואיד, זה יהיה פשוט אחלה חידוש ואחלה סטארטאפ.... -
השאלה כמה קשה לפרוץ את הנגנים האלו.
אז אתה אומר שכל נגן אנדרואיד יכול להיפרץ לאינטרנט, אז על מה ההכשר?
כי לי לא ידוע על שיאומי שקיבל הכשר.אני לא אחראי על ההכשרים.
ציינתי מציאות@דודי-ענהאל כתב בסקר | איזה טלפון כשר הייתם רוצים שיחזור לשוק:
רעיון טוב, חוץ מהעובדה שהסיכוי שסמסונג יעבדו איתך אפסי.
-
@מיישה
בקיצור אני מבין שיש לנו הכל חוץ ממשקיע או יזם שיקח על עצמו את הרעיון ויקדם אותו לפסים מעשיים יותר..
וכן תיאום עם ועדת הרבנים.
אז חברים, נתחיל עם ענין ההשקעה הכספית: מי שמכיר יזמים או משקיעים או אנשי עסקים שרוצים להשקיע ויש להם את האפשרות הכספית - פשוט ספרו להם על הרעיון שעלה כאן בפורום, וכן שיש כאן את @מישהו12 שהציע את עצמו (אמר שמסתפק לגבי התשלום - אבל בודאות שאם יעשה את זה אין ספק שמגיע לו לקבל לו זה), ועוד חברה כאן שבודאי יודעים גם כן איך לבנות גירסת אנדרואיד עם חסימה מיטבית, ובאמת שאתם עושים להם טובה שאתם נותנים להם רעיון רווחי כזה, ככה בחינם, אבל יש לנו אינטרס, שסוף כל סוף אולי יום אחד נהיה מרוצים ממכשיר כשר באמת!! -
בקיצור אני מבין שיש לנו הכל חוץ ממשקיע או יזם שיקח על עצמו את הרעיון ויקדם אותו לפסים מעשיים יותר..
מישהו יצר איתי קשר. לא יודע אם הוא מוכן לחשוף את עצמו. למעיישה, אם תהיה התגייסות רצינית אולי נפתח איזה "חדר" בגוגל צאט של היוזמים.
-
@מישהו12 אתה מתכוון למשקיע?
"חדר" בגוגל צאט
מה זה?
-
לא כ"כ מבין בנושא הזה - אבל למה שלא יעבדו עם מישהו חיצוני.
זה מותג ענק. זה מתחת ל"כבוד" המקצועי שלהם.
אוקיי, ואין עוד חברה שכן תסכים לעבוד עם מישהו חיצוני-פרטי? (אפי' שיאומי)
יש חברות סיניות כאלו.
@מישהו12 אתה מתכוון למשקיע?
כן.
מה זה?
קבוצת צ'אט.
-
@אליעזר-לוי דיברנו על זה דפדף מעלה..
-
לדעתי מה שצריך לעשות זה להקים את סימביאן (מערכת ההפעלה של נוקיה) לתחיה. היה אפשר לעשות איתו המון - הרבה יותר מהמערכת החדשה שלהם. הוא זמין בגיטהאב. נכון שצריך לחדש אותו ולהתאים אותו לטכנולוגיה של היום (4G לדוגמא) - אבל בכל זאת - זאת המערכת האהוב עלי (ונראה שגם על מלא פה)
-
קחו דוגמא:
יש את חברת "Cubot"
יש להם טלפונים מעולים, מניסיון אישי, ואפילו הדרן משווקים אותו, ויש להם כמה דגמים קטנים כמו בתמונות:
זה טלפון שעולה כמו שיאומי, עם איכות פי 10, חזק ביותר, מהיר, וקומפקטי.
מה הבעיה?
מכיון שכל המסך טאצ' זה נראה יותר מידיי אייפון, אם חצי מהמסך היה פאנל כמו ביאנג והפוקט, זה היה מושלם. -
@מיישה ת'כלס לא כזה נראה סמארטפון במיוחד לא ליד הדגם שלידו, וגם בגלל ה'מיגון' הזה שבנו לו.
קניתי אותו, לא היה לי נוח המראה...
-
@סתם-יהודי אתם לא חושבים שC2 כבר עבר זמנו, כמה שהוא אמין וחזק אבל המערכת שלו מאוד מייושנת לעומת אנדרואיד..