סקר | איזה טלפון כשר הייתם רוצים שיחזור לשוק
-
@דודי-ענהאל כתב בסקר | איזה טלפון כשר הייתם רוצים שיחזור לשוק:
לגבי הנגן:
מי שמכיר יש את מכשיר 4X4, חבר שלי שמשתמש בו הראה לי איך הוא נכנס לנגן שם, והוא מכשיר 'כשר ועדה' למהדרין, אז מה זה אומר שהרבנים אישרו, או שלא קלטו את הפשלה שם בפס הייצור..?
ולא כ"כ הגיוני שזו פשלה: 1. כי הוא הראה לי את זה אחרי העדכון האחרון שלהם. 2. כי אם הם בנו אותו כשר - אז לא אמור להיות בכלל נגן!.כבר כתבו למעלה שהיום הרבנים מאשרים נגן.
-
@aiib כתב בסקר | איזה טלפון כשר הייתם רוצים שיחזור לשוק:
הבעיה היא שבכזה דבר נצרך שיתוף פעולה ומכיוון שמדובר בעניין עם הרבה כסף זה עלול לגרום למי שיכול לתרום לעניין 'לשמור את הקלפים קרוב לחזה...' הלוואי ואתבדה!
ד
תגובה 1
תגובה אחרונה לפני שעהכמו שכתבתי כבר, אני אשמח בלנ"ד לעזור בגבול היכולת אולי תמורת תשלום סמלי ואולי בהתנדבות - אם זה יהיה פרוייקט שמטרתו להועיל ולא מסחרי. (ולא שיש לי התנגדות שעוד אנשים ירוויחו, השאלה מה מנחה). אבל הצד שלי הוא הטכנולוגי, לא העסקי. אין לי איך להביא מכשיר לארץ.
התכוונת שכשר לא ועדה לא בהכרח שווה פריץ - אם אני לא טועה..
וגם כשר ועדה לא בהכרח שווה לא פריץ. התכוונתי לזה לחלוטין...
למה לדעתך זה אמור לעבור את ה 450-500
אתה רוצה משהו ברמה גבוהה, שלא יהרס אחרי שנה? ושיהיה מכשיר שמשווק רק דרך הכשר, כדי שלא יהיה פריצות? ושהיצרן ישתף איתך פעולה בכל מיני דברים כדי לחסום צריבות (ולא אפרט כאן)?
זה עולה כסף...@דודי-ענהאל כתב בסקר | איזה טלפון כשר הייתם רוצים שיחזור לשוק:
כי אם הם בנו אותו כשר - אז לא אמור להיות בכלל נגן!.
המכשיר המקורי מקורי נמכר בניו זילנד, והוא לא כשר.
-
עם זאת נצטרך לזכור שהציבור היקר שלנו בדר"כ לא משקיע מעבר לגג של 400-450 שח במכשיר פלאפון, ויעדיף ב 200 שח לגמור עם זה...
יש לך מושג כמה עולה ייבוא רגיל שלא לדבר על יצירת מוצר חדש
@רמיזא כתב בסקר | איזה טלפון כשר הייתם רוצים שיחזור לשוק:
למי שזוכר גם נוקיה C2 וגם 208 עלה המון המון נראה לי לפחות 500 ש"ח ואני מדבר על תקופה לפני 15-10 שנה.
אני קניתי אותו ב700 מפלאפון בדוידקא ואני זוכר איך מאז התחלתי ללמוד חפרק פלפונים
@רמיזא כתב בסקר | איזה טלפון כשר הייתם רוצים שיחזור לשוק:
בקיצער, לא נראה לי שיצא משהו מהאשכול הזה.
הכל עניין של סיעתא דשמיא כמו שאמר @מישהו12 שהקו המנחה צריך להיות תועלת הציבור ואני הקטן מוסיף שזה המתכון לסיעתא דשמיא
-
יש לי שאלה:
נגני האנדרואיד שנכנסו חזק לשוק לאחרונה - הרי יש להם הכשר מהודר לפי מה שאני רואה שכלולם קונים ולא נזהרים ופוחדים כמו השיאומי, אז מה זה אומר שיש אפשרות להכשיר כיום אנדרואיד? וכן מלמד אותנו שמאשרים ומכשירים אנדרואיד...
(אני יודע שזו לא ה'ועדה' אבל היא גם לא אמורה להיות קשורה לנגנים כך שזה לא מפיל את הקושיא) -
@דודי-ענהאל השאלה כמה קשה לפרוץ את הנגנים האלו.
וד"ל. -
@מישהו12 כתב בסקר | איזה טלפון כשר הייתם רוצים שיחזור לשוק:
השאלה כמה קשה לפרוץ את הנגנים האלו.
אז אתה אומר שכל נגן אנדרואיד יכול להיפרץ לאינטרנט, אז על מה ההכשר?
כי לי לא ידוע על שיאומי שקיבל הכשר. -
@מיישה כתב בסקר | איזה טלפון כשר הייתם רוצים שיחזור לשוק:
לענ"ד סמסונג פוקט זה טלפון מושלם אם רק שמים לו מעבד טיפה יותר חזק, כל מי שמחזיק את הטלפון הזה מכור אליו...
מה שר' @מיישה אומר יכול להיות רעיון טוב:
יקחו פס ייצור קיים של מכשיר ישן - שאין כבר בשוק - דוגמת ה'פוקט' שכתב, ויבנו בתוכו מכשיר חדש לגמרי כולל הטאצ' שיהיה ברמה של היום, ומערכת ההפעלה וכן הזיכרון מהיר והפנימי, והמעבד וכו' ואותו יכשירו לרמה של היאנג.
מה שהרווחנו זה סוג של קיצור דרך בכמה דברים וביניהם שהמכשיר בעל מראה כשר ולא מזכיר סמארטפון (לפחות לא כמו של היום), וכן שעובדים עם סמסונג שהוא מותג איכותי, אחריות וכו'.מה אתם אומרים אשמח לשמוע?
-
לענ"ד סמסונג פוקט זה טלפון מושלם אם רק שמים לו מעבד טיפה יותר חזק, כל מי שמחזיק את הטלפון הזה מכור אליו...
יקחו פס ייצור קיים של מכשיר ישן - שאין כבר בשוק - דוגמת ה'פוקט' שכתב, ויבנו בתוכו מכשיר חדש לגמרי כולל הטאצ' שיהיה ברמה של היום, ומערכת ההפעלה וכן הזיכרון מהיר והפנימי, והמעבד וכו' ואותו יכשירו לרמה של היאנג.
מה שהרווחנו זה סוג של קיצור דרך בכמה דברים וביניהם שהמכשיר בעל מראה כשר ולא מזכיר סמארטפון (לפחות לא כמו של היום), וכן שעובדים עם סמסונג שהוא מותג איכותי, אחריות וכו'.מה אתם אומרים אשמח לשמוע?
תותח אתה!
זה בדיוק מה שמבאס אותי, יש מכשירים ממש טובים ואני בדקתי גם חלק, אבל אף אחד לא מגיע לרמה של הנראות הטובה שיש לפוקט, זה באמת מבאס, ואני חושב שמי שיקים פס ייצור וייצר איזה מכשיר סיני אפילו זול, אבל עם מערכת של אנדרואיד עם חסימה טובה וחזקה ברמה של של הדרן או משהו דומה שאי אפשר לשנות גרסה, וזה יהיה ברמה של הנראות של פוקט, אפילו לא צריך לעוף על מעבד מטורף או זיכרון פנימי גדול, משהו פשוט, רק שיהיה מכשיר עם מערכת הפעלה של אנדרואיד, זה יהיה פשוט אחלה חידוש ואחלה סטארטאפ.... -
השאלה כמה קשה לפרוץ את הנגנים האלו.
אז אתה אומר שכל נגן אנדרואיד יכול להיפרץ לאינטרנט, אז על מה ההכשר?
כי לי לא ידוע על שיאומי שקיבל הכשר.אני לא אחראי על ההכשרים.
ציינתי מציאות@דודי-ענהאל כתב בסקר | איזה טלפון כשר הייתם רוצים שיחזור לשוק:
רעיון טוב, חוץ מהעובדה שהסיכוי שסמסונג יעבדו איתך אפסי.
-
@מיישה
בקיצור אני מבין שיש לנו הכל חוץ ממשקיע או יזם שיקח על עצמו את הרעיון ויקדם אותו לפסים מעשיים יותר..
וכן תיאום עם ועדת הרבנים.
אז חברים, נתחיל עם ענין ההשקעה הכספית: מי שמכיר יזמים או משקיעים או אנשי עסקים שרוצים להשקיע ויש להם את האפשרות הכספית - פשוט ספרו להם על הרעיון שעלה כאן בפורום, וכן שיש כאן את @מישהו12 שהציע את עצמו (אמר שמסתפק לגבי התשלום - אבל בודאות שאם יעשה את זה אין ספק שמגיע לו לקבל לו זה), ועוד חברה כאן שבודאי יודעים גם כן איך לבנות גירסת אנדרואיד עם חסימה מיטבית, ובאמת שאתם עושים להם טובה שאתם נותנים להם רעיון רווחי כזה, ככה בחינם, אבל יש לנו אינטרס, שסוף כל סוף אולי יום אחד נהיה מרוצים ממכשיר כשר באמת!! -
בקיצור אני מבין שיש לנו הכל חוץ ממשקיע או יזם שיקח על עצמו את הרעיון ויקדם אותו לפסים מעשיים יותר..
מישהו יצר איתי קשר. לא יודע אם הוא מוכן לחשוף את עצמו. למעיישה, אם תהיה התגייסות רצינית אולי נפתח איזה "חדר" בגוגל צאט של היוזמים.
-
@מישהו12 אתה מתכוון למשקיע?
"חדר" בגוגל צאט
מה זה?
-
לא כ"כ מבין בנושא הזה - אבל למה שלא יעבדו עם מישהו חיצוני.
זה מותג ענק. זה מתחת ל"כבוד" המקצועי שלהם.
אוקיי, ואין עוד חברה שכן תסכים לעבוד עם מישהו חיצוני-פרטי? (אפי' שיאומי)
יש חברות סיניות כאלו.
@מישהו12 אתה מתכוון למשקיע?
כן.
מה זה?
קבוצת צ'אט.
-
@אליעזר-לוי דיברנו על זה דפדף מעלה..
-
לדעתי מה שצריך לעשות זה להקים את סימביאן (מערכת ההפעלה של נוקיה) לתחיה. היה אפשר לעשות איתו המון - הרבה יותר מהמערכת החדשה שלהם. הוא זמין בגיטהאב. נכון שצריך לחדש אותו ולהתאים אותו לטכנולוגיה של היום (4G לדוגמא) - אבל בכל זאת - זאת המערכת האהוב עלי (ונראה שגם על מלא פה)